همچین چیزی امکان پذیر نیست . متاسفانه راک استار دو دستی مکس پین رو گرفته و ول نمیکنه
واقعا بعضی از بهترین بازی ها نسل ها مختلف یا بدست فراموشی سپرده میشن یا ip خراب میشه
حیف
همچین چیزی امکان پذیر نیست . متاسفانه راک استار دو دستی مکس پین رو گرفته و ول نمیکنه
واقعا بعضی از بهترین بازی ها نسل ها مختلف یا بدست فراموشی سپرده میشن یا ip خراب میشه
حیف
نمیشه گفت که این عنوان خراب شده . بازی خوبی بود مکس پین 3 اما یه جورایی امروزی پسند و شلوغ شده بود اکثر جاهاش .
به شخصه خودم دوست داشتم اما اگه راک استار بتونه با اون تم سنگین و غمناک با لوکیشنها سرد و تاریک و ایده جدید ( مثل مخفی کاری ) ، مکس پین رو برگردونه خیلی جای تحسین داره
==================================
من مکس پین2و1 رو فکر کنم حدود 8 بار رفتم کلا هر سال که بیکار می شدم یه دور مکس پین 2 یا 1 رو می رفتم.:d
ولی مکس پین3 رو بالای 2 بار نرفتم اصلا حال نمی داد شاید بهترین اکشن و گرافیک رو داشت ولی اون داستان غم انگیز و جو تاریک و خسته پلیسی شماره1و2 رو نداشت کلا راک استار شاید نو زدن gta وLANعالی باشه ولی اصلا کارش تو مکس پین خوب نبود چون عنصر اصلی بازی رو ول کرده بود وبیشتر به قسمت های دیگه توجه داشته ولی همون خودش رو همه این ها سایه انداخته.
اولین بازی که روی PC تجربه کردم
بی شک تا آخر عمرم بهترین بازی منه
بعد دیدن این تاپیک ،
باز جوگیر شدم و فیلم یاد هندستون کرد.
از شانسم اینا رو گیر آوردم.
آقا من با سری مکس پین زندگی کردم ... دقیقا سال 84 که سیستم خریدم بازی مکس پین 2 روش نصب بود شاید 50 بار بیشتر تمومش کردم جوری که چشم بسته میتونم برمش ... مکس پین 1 رو هم 4-5 باری بازی کردم ولی نسخه سوم به نظرم در زمان خودش گرافیک باحالی داشت و کلا با همه چیش حال کردم
این حرکت تو مکس پین2 عالی بود همش می خواستم بعد درگیری ها این مدلی خشاب عوض کنم.
دور اول من شانسی این حرکت رو زدم که اصلا وقتی دیدم به وجد امده بودم
================================================
بهترین شماره هم بنظرم شماره2 بود هرچند 1 و2 کاملا دلچسب بودن ولی همین حرکت ها ی جدید و همچنین کمی گیم پلی خوش دست تر دلیل انتخابم بود.
نوچ نوچ نوچ یادش بخیر یکی از مراحلی که با مونا میومدی پایین از یه سری پله بعد یه کپسول اکسیژن جلوت بود و کلی آدم اونجا از آهسته کردن زمان استفاده میکردم چنان طرف رو 30 تا تیر کلاش روش خالی میکردم که از این سر زمین میچسبید به دیوار 100 متر جلوتر