Anti karizma
کاربر سایت
آخی یادش بخیر
خیلی وقت میشه ها اووووووو
هر دفعه که بازیش میکردم برام لذت بخش بود یادمه آخرا دیگه محل پریدن تیرکسارو هم حفظ شده بودم از پشت بوته ها خخخخ
سیستم اسلحه هاش تو اون دوره واقعا جذاب بود و حتی فکر میکنم هنوزم جذابه
در مورد نسخه سه والا اصلا تجربس نکردم اما نسخه یک رو اگه دوستان بازی کرده بودن واقعا جنبه معمایی بازی خیلی بالا بود
اصولا اون موقع اصلا رسم همین بود
اکثر بازی های تو این سبک یه رکن اصلیشون معماهای بازی بود که گاهی وقتا واقعا سخت بودن
اصلا من و ادمای نسل من عاشق همین جنبه بازی ها بودیم
چیزی که میشد باهاش سرتو بالا بگیری و به کسی که چیزی نمیدونه و میگه تو که داری یه بازی فقط انجام میدی بگی: اگه مردی بیا خودت بازی کن!!!! #
حالا از بحث جدا نشیم اما نسخه دوم اومد رو جنبه اکشن و گیم پلی سرمایه گذاری کرد که الحق هم جواب داد
به شخصه بعد از رزیدنت اویل 3 دومین بازی محبوبمه که تا حالا بازی کردم
پرچمش همیشه بالاس
عاشق این لامصب بودم
خیلی وقت میشه ها اووووووو
هر دفعه که بازیش میکردم برام لذت بخش بود یادمه آخرا دیگه محل پریدن تیرکسارو هم حفظ شده بودم از پشت بوته ها خخخخ
سیستم اسلحه هاش تو اون دوره واقعا جذاب بود و حتی فکر میکنم هنوزم جذابه
در مورد نسخه سه والا اصلا تجربس نکردم اما نسخه یک رو اگه دوستان بازی کرده بودن واقعا جنبه معمایی بازی خیلی بالا بود
اصولا اون موقع اصلا رسم همین بود
اکثر بازی های تو این سبک یه رکن اصلیشون معماهای بازی بود که گاهی وقتا واقعا سخت بودن
اصلا من و ادمای نسل من عاشق همین جنبه بازی ها بودیم
چیزی که میشد باهاش سرتو بالا بگیری و به کسی که چیزی نمیدونه و میگه تو که داری یه بازی فقط انجام میدی بگی: اگه مردی بیا خودت بازی کن!!!! #
حالا از بحث جدا نشیم اما نسخه دوم اومد رو جنبه اکشن و گیم پلی سرمایه گذاری کرد که الحق هم جواب داد
به شخصه بعد از رزیدنت اویل 3 دومین بازی محبوبمه که تا حالا بازی کردم
پرچمش همیشه بالاس
عاشق این لامصب بودم
آخرین ویرایش: