ehsanservat کاربر سایت Dec 1, 2014 #16 نوشته شده توسط nintendo_3ds: یه تم خاص داره از ویموت و نانچاک خیلی خوب استفاده شده یعنی هر کاری کنی انجام میده و با هر فنی طرف مقابلتو نابود میکنه با اره برقی از وسط نصف میکنی و ......... بیشتر... کلا باید تجربه اش کرد تا فهمید چیه این بازی باحال
نوشته شده توسط nintendo_3ds: یه تم خاص داره از ویموت و نانچاک خیلی خوب استفاده شده یعنی هر کاری کنی انجام میده و با هر فنی طرف مقابلتو نابود میکنه با اره برقی از وسط نصف میکنی و ......... بیشتر... کلا باید تجربه اش کرد تا فهمید چیه این بازی باحال
froka کاربر سایت Dec 1, 2014 #17 کلا بازی های که تابو شکن هستن و رو به جلو م یرن ارزشو دارن این سبک با خون خشن شده لذت دو چندانی به بازی م یدن
کلا بازی های که تابو شکن هستن و رو به جلو م یرن ارزشو دارن این سبک با خون خشن شده لذت دو چندانی به بازی م یدن
ehsanservat کاربر سایت Dec 1, 2014 #18 نوشته شده توسط froka: کلا بازی های که تابو شکن هستن و رو به جلو م یرن ارزشو دارن این سبک با خون خشن شده لذت دو چندانی به بازی م یدن بیشتر... موافقم من که اولین بار این بازی تجربه کردم واقعا برام جالب و تجربه جدید و خوبی بود از طراحی خاص و ......
نوشته شده توسط froka: کلا بازی های که تابو شکن هستن و رو به جلو م یرن ارزشو دارن این سبک با خون خشن شده لذت دو چندانی به بازی م یدن بیشتر... موافقم من که اولین بار این بازی تجربه کردم واقعا برام جالب و تجربه جدید و خوبی بود از طراحی خاص و ......
ehsanservat کاربر سایت Dec 1, 2014 #20 نوشته شده توسط froka: کلی هم ازش تعریف کردن تو سایتا و مجلات بیشتر... آره حتی مجلات ایرانی هم مثل بازی نما نقد کامل بازی داشت و ازش کلی تعریف و تمجید کرده بود
نوشته شده توسط froka: کلی هم ازش تعریف کردن تو سایتا و مجلات بیشتر... آره حتی مجلات ایرانی هم مثل بازی نما نقد کامل بازی داشت و ازش کلی تعریف و تمجید کرده بود