نقد و بررسی بازی های X360

درود
کمال تشکر رو دارم از دوست عزیز Punishe_j برای مطالب خوبشون.
بخش کوچکي از شهر بيت المقدس بود
اين بار شهر بيت المقدس را براي بازي جديدشان در نظر گرفته اند.
شهر تاريخي بيت المقدس و قرون وسطي را برگزيده
فضاي خاص و تاريخي بيت المقدس قرن دوازدهم،
سرنوشت سرزمين هاي بيت المقدس
نمیخوام از این پیش نمای خوبت ایراد بگیرم ولی یکم فارسی تر بنویسی بهترم میشه. نظرت چیه؟؟
درضمن نام اون منطقه سرزمین مقدس یا Holy Land . درصورتی که بیت المقدس میشه خانه مقدس که اشاره مستقیم داره به مسجد اقصا ( اولین قبله مسلمین ) و هیچ ربطی به سرزمین مقدس نداره. درحالی که نام اون منطقه برای این ( سرزمین مقدس یا Holy Land ) نام گذاری شده، چون برای کلیمی ها و مسیحی ها و مسلمانها اهمیت زیادی داشته و داره.حضرت سلیمان،موسی ، مریم مقدس، عیسی، یوحنا نبی و....یک جوری به این ناحیه ( سرزمین مقدس یا Holy Land یا اورشلیم ) مرتبط بودن. فکر کنم اورشلیم از همه مناسبتر باشه.
در هر حال پیش نمات حرف نداشت:biggrin1: .
موفق باشی :love:

درود
کمال تشکر رو دارم از دوست عزیز Punishe_j برای مطالب خوبشون.

نمیخوام از این پیش نمای خوبت ایراد بگیرم ولی یکم فارسی تر بنویسی بهترم میشه. نظرت چیه؟؟
درضمن نام اون منطقه سرزمین مقدس یا Holy Land . درصورتی که بیت المقدس میشه خانه مقدس که اشاره مستقیم داره به مسجد اقصا ( اولین قبله مسلمین ) و هیچ ربطی به سرزمین مقدس نداره. درحالی که نام اون منطقه برای این ( سرزمین مقدس یا Holy Land ) نام گذاری شده، چون برای کلیمی ها و مسیحی ها و مسلمانها اهمیت زیادی داشته و داره.حضرت سلیمان،موسی ، مریم مقدس، عیسی، یوحنا نبی و....یک جوری به این ناحیه ( سرزمین مقدس یا Holy Land یا اورشلیم ) مرتبط بودن. فکر کنم اورشلیم از همه مناسبتر باشه.
در هر حال پیش نمات حرف نداشت:biggrin1: .
موفق باشی :love:
خواهش ميكنم عزيزم ولي من متوجه نشدم منظورت از اينكه يكم فارسي تر بنويسم چي بود؟!;)

نقد assasins creed مجله بازی رایانه تیر 1385 صفحه ی 53
نقد forza هم با اندکی تصرف از شماره مهر نوشته شده
ببخشید نتونستم خودمو نگه دارم:cheesygri

63ugxfc.jpg

آپريل سال 2004 بازي اي به نام Dark Sector به عنوان اولين بازي نسل بعد براي PS3 و X360 توسط شركت Digital Extremes معرفي شد و نمايش يك تريلر عجيب از آن همگان را شگفت زده كرد.
و بعدا اعلام شد كه تريلرهايي كه از بازي نشان داده شد تنها تك دمو هايي (Tech Demo) براي نمايش قدرت موتور بازي و همچنين شمايلي از شخصيت اصلي بازي و خصوصيات او بود،همين و نه بيشتر .
به هر حال بازي كنوني از لحاظ طراحي هنري،داستان،گيم پلي و حتي گرافيك با هر آن چه كه قبلا از آن ديده ايد متفاوت است.
البته بازي هنوز داراي المان هاي داستاني علمي و تخيلي است. با اين كه DS به عنوان اولين بازي نسل بعد معرفي شد،اما هنوز مراحل ساخت بازي به سطحي نرسيده كه سازندگان بخواهند مقداري روشن تر و عميق تر به معرفي بازي بپردازند.
با اين حال آن ها قصد عرضه بازي در سال جاري ميلادي را دارند!!.
DS حالا بيشتر خاكي و اين جهاني شده است!
چرا كه داستان بازي روي زمين اتفاق مي افتد نه فضا.
شخصيت اصلي بازي يك مامور CIA به نام هايدن تنو است.
او يك مامور پاكسازي استثنايي است كه غير ممكن را ممكن مي سازد!،يعني در حقيقت تخصص او انجام ماموريت هاي غير ممكن است ، در سال X در يك ايالت خيالي شوروي
به نام لاسريا(Lasria) يك سري آزمايشات بيولوژيكي مخفي روي يك سلاح بسيار خطرناك از كنترل خارج شده و وخامت اوضاع موجب دخالت CIA ميشود.
هايدن به منطقه فرستاده ميشود تا اطلاعاتي در رابطه با واقعه جمع آوري و عوامل را شناسايي كند. وقتي هايدن وارد منطقه ميشود پي به وجود درگيري بين دو گروه در شهر مي برد، يك دسته انسان هايي هستند كه تحت تاثير آثار سو آزمايش ها تغيير شكل يافته اند و به موجوداتي چندش آور و منفور با نام Infected تبديل شده اند و گروه ديگر نظامياني هستند كه براي متوقف كردن آن ها وارد منطقه شده اند. هايدن در بين اين دو گروه واقع شده و مجبور ميشود با هر دو آنها درگير شود. طي يك اتفاق كه هنوز جزييات آن مشخص نشده ، هايدن در معرض يك ماده شيميايي خطرناك قرار مي گيرد و در نتيجه خود او نيز مبتلا ميشود.
ويروس از دست راست هايدن به تدريج پيشروي مي كند ،اين ويروس به شكلي است كه دست راست هايدن را به يك آلياژ فلزي عجيب تبديل مي كند ، دست او قابليت توليد يك تيغه سه لبه مرگبار را دارد كه هايدن مي تواند آن را با شدت و قدرت زيادي پرتاب كند، البته سازندگان بازي گفته اند كه داستان بازي خيلي پيچيده تر از اين حرفاست و آن ها نمي خواهند سوپرايزهاي بازي را تا زمان عرضه رو كنند.
سبك بازي اكشن سوم شخص است و دوربين بازي يادآور بازي هاي Resident Evil4 و Gears of War است.
سازندگان نيز به صراحت به تقليد از RE4 معترفند. در هر صورت سازندگان قصد ساخت يك بازي تقليدي را نداشته و به همين خاطر نو آوري هاي زيادي را در بازي خود به كار گرفته اند .
مهمترين نوآوري كه محور اصلي گيم پلي بازي است، تيغه سه لبه اي به نام گليو(Glaive) است كه دست هايدن آن را توليد ميكند. هايدن ميتواند در حالت معمولي و بدون نشانه گيري تيغه را پرتاب كند. او حتي مي تواند گليو را باز بخواند. يعني تيغه پس از پرتاب مثل بومرنگ به دست او باز ميگردد و به اين ترتيب هايدن مي تواند با تغيير مكان دادن، چند دشمن را با يك پرتاب مورد حمله قرار دهد يا به يك دشمن دو بار صدمه بزند.
اين تيغه برنده استفاده هاي ديگري نيز دارد،شايعه شده هايدن حتي مي تواند مسير حركت تيغه در هوا كنترل كند .
حتي اگر تيغه در جايي گير كرد يا برنگشت نيز نگران نباشيد،چرا دست هايدن هميشه قابليت توليد اين تيغه را به شكلي جالب دارد. البته اين تيغه به نوعي سلاح برد كوتاه هايدن است،علاوه بر آن بازي داراي مايه هاي مخفي كاري است،يعني مي توانيد به جاي درگيري مستقيم از مخفي كاري استفاده كرده و دشمنان را بدون سر و صدا از پاي در آوريد.البته اين روش بيشتر در مبارزه با نيرو هاي نظامي كار آمد است.البته موارد استفاده از اين تيغه فقط به كشتن دشمنان محدود نمي شود، بلكه بايد از آن براي حل معما هاي بازي استفاده كنيد.با اين كه ما آن ها را معما مي ناميم،اما ذهن تان به سوي معما هاي پيچيده بازي ماجراجويي نرود،چرا كه اين معما ها اكثرا ساده و فقط براي ايجاد سد ومانع در بازي گنجانده شده اند.از قابليت هاي عجيب آلياژ فلزي اين تيغه توانايي بالاي آن در رسانايي حرارتي و الكتريكي است(ويژگي هاي ديگر آن هنوز مشخص نشده) .مثلا اگر اين تيغه را به سمت آتش پرتاب كنيد مشتعل به دست شما بازميگردد يا اگر آن را به سمت يك وسيله الكتريكي مثل لامپ پرتاب كنيد،داراي انرژي پتانسيل الكتريكي بالا شده و به سوي شما باز مي گردد و در صورت پرتاب آن به يك دشمن نگون بخت ، او دشچار شوك الكتريكي مي كند.يكي از مثال هايي كه مي توانيم در مورد معما هاي بازي بزنيم اين است كه در يكي از قسمت ها چندين بشكه بزرگ از مواد قابل اشتعال راه شما را سد كرده اند و شما بايد به طريقي
ابتدا آتشي ايجاد كرده سپس با مشتعل كردن تيغه آن را به سمت بشكه ها پرتاب كنيد و راه خود را باز كنيد . هم چنين از اين تيغه مي توان در مناطق تاريك به عنوان چراغ قوه استفاده كرد.
اما اين تيغه تنها سلاح بازي نيست و شما مي توانيد سلاح هاي گرم نظامياني را كه از پاي در آورديد برداريد و از آنها استفاده كنيد.همچنين در بازي در حال حاضر سيستم سنگرگيري خودكار است . يعني يك سري از حركات در بازي Contextual Actions هستند كه با توجه به شرايط و محيط اطراف ممكن است،هايدن به طور خودكار حركتي را انجام دهد يا شما با فشردن يك دكمه روي دسته در شرايط مختلف كار هاي گوناگوني انجام دهيد،درست مثل GoW.البته سيستم سنگرگيري بازي اصلا در حد بازي اي مثل GoW نيست. و سنگر گيري بيشتر براي بررسي شرايط اطراف،حركات دشمنان و همچنين استراتژي است.
گرافيك بازي از روي عكس ها وتريلر هايي كه تا به حال از آن منتشر شده،بسيار خوب به نظر مي رسد،خصوصا نور پردازي بازي كه در چند صحنه خودنمايي ميكند.يكي در صحنه هايي كه تيغه داراي انرژي الكتريكي شده و با برخورد با دشمنان شاهد تاثير نور ناشي از تخليه الكتريكي بروي اجسام محيط را هستيد و يكي هم در صحنه اي در يك عمارت قديمي كه پنجره هاي آن با چوب پوشانده شده و وقتي هايدن در عمارت حركت مي كند نور هايي كه از شيار بين چوب ها مي گذرد به زيبايي رو بدن او و آبجكت هاي اطراف تاثير مي گذارد.نور پردازي بازي واقعا ديدني است.
در تريلر هاي بازي از موسيقي زيبايي استفاده شده كه اميدوارم در محصول نهايي از اين دست موسيقي ها استفاده شود .
Dark Sector احتمالا در پاييز امسال براي X360 و PS3 منتشر مي شود و ساخت نسخه PC نيز اخيرا تكذيب شده.

تاريخ انتشار:TBA 2007
سبك:FPS
ناشر:D3
سازنده :Digital Extremes

بازي رايانه بهمن ماه 85 ص 38 و 39

منبع رو من مینویسم
مجله بازی رایانه بهمن 1385 صفحه 38
عزيزم خودم نوشتم آخرش تو پست هاي اول ننوشتم ببينم كسي ميفهمه . ديگه لازم نيست شما منبع رو بنويسي حالا كه همه فهميدن خودم مي نويسم . آفرين بر تو كه از همه با هوش تر بودي سريع تر فهميدي من گفتم يه پستم بدم همه ميفهمن بعد 4 .5 روز تازه قضيه لو رفته!!

خوب راست می گه دیگه
اشتباهی کردی باید عذر خواهی کنی
مگه همه بازیرایانه گرفتن که می گی ؟
خوده من نفهمیدم که از بازیرایانه برداشتی
علي جون منم چون همه بازي رايانه ندارن اينا رو ميذارم بگم غلط كردم درست ميشه!؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or