koorosh sh
کاربر سایت
مرسي بابت نقد !!!
اما دوستان بازي كردن و گله دارن، نقد ميگه بازي مساعده !
......![]()
مرسی بابت متنی که نوشتی. . .
بازی روی PC نصب کزدم و شروع به بازی کردم امیدوارم بودم یکم منو مقداری تا اومدن Dragon age2 ارضا کنه ولی بعد از 30 دقیقه داشتم به خودم فحش میدادم چرا اصلا بازی خریدم و پول آتیش زدم:d
انیمیشن و صدا گذاری بازی به صورت وحشتناکی افتضاحهههههههه . . .طراحی کاراکترهای بازی هم واقعا ضعیفه. . .
من اين بازي رو 18 ساعت بازي كردم بازي بدي نيست كمي يكنواخت هست ولي گيم پلي و گرافيكش اينو جبران ميكنه داستان و صدا گذاري خوبي داره واسه rpg بازها گذينه خوبي هست تا اومدن de2 با اين بازي سرگرم بشنمرسی از دوستان. منم قبول دارم بازی مشکلاتی داره ولی نقاط قوت زیادی هم داره. مثلا در مورد انیمیشن یه نکته وجود داره اینکه بعد از مرحله تمرینی و بیرون از قلعه این مشکل یه جورایی کمرنگ میشه ولی اغلب گیمرها همین که اول کاری انیمیشن و lyp sinch رو میبینن بازی رو رها میکنن و ادامه نمیدن. باور کنید فیزیک بازی برای یه عنوان open world فوق العادس البته red faction رو در نظر نگیرید:d
نخستین موردی که اینجا به شدت خودنمایی میکند وسعت بسیار زیاد و پهناور نقشه های بازیست.
دنیای بزرگ بازی سبب میشود در آن قدم بردارید, از جنگلهای عمیق , بیشه زارها وشهرهای مختلف عبور کنید , مردمانی با خلق و خوی متفاوت را ببینید که هر کدام برای خود داستانی دارند و از شما میخواهند کاری برایشان انجام دهید.
در tw2 موزیک به زیبایی روی بازی نشسته است و شاهد توازن بسیار عالی در این قسمت هستیم. موزیک بسیار زیبای پس زمینه شما را همراهی میکند و به محض نزدیک شدن به دشمنان تمی شدید وهیجانی پیدا میکند وحقیقتاً شما را مهیای نبرد میسازد.
خوشبختانه در بازی tw2 دو سیستم برای جابجایی در نظر گرفته شده , یکی استفاده از پرتالها و دیگری استفاده از اسب که بازی در هر دو مورد خوب عمل کرده است.
در قسمت گرافیکی شاهد فراز و نشیبهایی هستیم و کیفیت گرافیک در همه جا یکدست نمیباشد . در قسمتهای مثل بیشه زارها, جنگلها ,شهرها ومخصوصا ساحل دریا که انسان را به وجد می آورد شاهد گرافیکی عالی وپرجزییات هستیم در عوض در بعضی قسمتها مثل قسمت ابتدایی بازی در قلعه گانداهار شاهد بافتهای ضعیف وچند ضلعیهای کم میباشیم.
در این بازی کنترل دوربین ممکن است در ابتدا کمی بدقلق جلوه کند ولی به مرور به آن عادت میکنید ومشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.
یکی از مشخصه های بازی های نقش آفرینی سیستم level up میباشد و ....
خالقان این بازی از قبل میدانسته اند که بازیکننده ها علاقه زیادی به بخش کاراکتر سازی یا customize دارند و از این نظر در بازی با حذف کلاسهای مرسوم در این سبک وقرار دادن انتخابهای زیاد مقابل گیمرها کاری کرده اند تا هر کس کاراکتری متفاوت ومنحصر به فرد خلق کند.
سیستم دزدی در بازی قرار گرفته که مدتها میتواند علاقمندان به این کار را مشغول کند که البته این عمل, ریسک وخطرات خاص خود را دارد. یکی دیگر از راه های بدست آوردن آیتمها وسلاحهای بازی جنگیدن با دشمنان وکشتن آنهاست وهمیشه این احتمال وجود دارد که دشمنان لوازم و آیتمهای خوبی با خود حمل کنند.
موارد گفته شده در مورد ترکیب برای جادو ها نیز صادق است و از این نظر بازی بی انتها به نظر میرسد.
قرار دارد که این ماموریتهای فرعی از ساختار معمول فلان کس را بکش و یا فلان خبر را به شخصی برسان تبعیت میکنند ولی نوع و چینش آنها به گونه ایست که هرگز شما را خسته نخواهند کرد. ماموریتهای اصلی به زیبایی ,داستان حماسی بازی را شکل میدهند واز این نظر بازی بسیار غنی میباشد. اگر میخواهید به صورت کامل دنیای tw2 را درک کنید بایستی ماموریتهای فرعی رانیز انجام دهید.
یکی دیگر از بخشهای مهم بازی قسمت چند نفره یا مالتی میباشد.به شخصه چون حالت چند نفره را تجربه نکرده ام نمیتوانم نظری در این زمینه دهم , ولی از اطلاعاتی که از گوشه کنار بدست آورده ام قسمت چند نفره شامل death matches و village mode میباشد ونیز میتوان بازی را به صورت همکاری co-op تا سقف 8 نفر انجام داد
تو بازیرایانه نوشته بود کلاه سر ادمت بذاری مو هاش غیب میشهدرسته؟
من جدیدا رفتم تو خط بازیهای نقش افرینی از بازی dragon age و mass effect 2 خیلی خوشم اومد حالا با نقد شما از tow worlds حتما این بازی رو میگیرم
ممنون از نقد خوبتون
اینجا توضیح دادم .بخش مشکلات این بازی رو پبدا نکردم :d
کلید اخر رو داد من یادم رفت بنویسم حالا چپتر 1 تموم شده و کی رو میخواد بازی رو پاک کردم و دوباره ریختم بازم همون کی رو میخواد کسی هست کمک کنه؟؟؟