نقد داستان الن ویک

کدوم عمیق تره؟

• alan wake

رای‌ها: 15 44.1%
  • heavy rain

رای‌ها: 14 41.2%
  • uncharted

رای‌ها: 2 5.9%
  • mass effect 2

رای‌ها: 3 8.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    34

aliakbar_b

کاربر سایت
سلام به شما بازیبازان عزیز.این تایپیک رو زدم تا برداشت های خودمون در مورد داستان الن ویک رو به اشتراک بذاریم .
قبلش خواهش میکنم تمرکز خودتون رو فقط فقط روی داستان باز بذارید.امیدوارم بتونیم خفن ترین داستان هزاره سوم در هنر هشتم رو بهتر درک کنیم.
من هم نظر خودمو در باره این داستان این جوری میدم:
butterfly effect +prestij+inception=یک تار موی الن ویک:d

اولین برداشت رو خودم مینویسم:
در دمو های آخر بازی الن در حالی نشان داده شد که در حال نوشتن داستان و بازگشت به گذشته است . چندی بعد صدای آلیس به گوش رسید که گفت آلن بیدار شو. این اتفاق دقیقا اول بازی نیز رخ داده بود. پس معلوم میشه الن داستان رو از اینجا تغییر می ده.
بعد از این نشان داده میشه آلیس از دریاچه سیاهی خارج می شود در حالی که دنبال الن میگردد و گریه میکند.
پس می شه گفت الن در واقع خودش رو فدای آلیس میکنه و داستان را طوری رقم میزنه که خودش درون دریاچه بیافتد.او با این کار همسر خود را از تاریکی نجات میده .پس ادامه بازی در قسمت دوم در دست آلیس است.(ولی موضوع خطرناک میشه چون سیاهی به قدرت تخیل الن دست پیدا میکنه و برایت فالز باز هم تهدید می شود حتی خود آلیس!!!!):-o نظرتون چیه؟

ازنظرنقد این بازی باید بگم درکل بازی فوق العاده ای بود مخصوصا ازنظرداستان
داستان پیچیده وجالبی داشت که واقعا همه ی کسایی که این بازی روانجام دادندمجذوب خودش کرد ولی بازیalan wake,s american nightmareبه ظرافت وزیبایی وپیچیدگی alan wakeنیست .........
اگر انتظار حس تنهایی، سردرگمی و روانشناسانه در حد عنوان اول دارید از American Nightmare ناامید خواهید شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or