نقدوبررسی~Red Dead REDEMPTION Undead Nightmare زامبی های هفت تیر کش،هیولاهای گاوچران!

سلام دوستان کسی اطلاع نداره که این بازی برای ps3 بر روی blueray عرضه شده یا نه؟! من خیلی منتظر این بازی هستم ولی متاسفانه nat مودمم strict هست و نمیتونم دانلود کنم این dlc رو.
بله هم برای 360 و هم برای ps3 به ترتیب روی dvd,بلوری عرضه شده.;)

نوشته شده توسط flowerboy
سلام دوستان کسی اطلاع نداره که این بازی برای ps3 بر روی blueray عرضه شده یا نه؟! من خیلی منتظر این بازی هستم ولی متاسفانه nat مودمم strict هست و نمیتونم دانلود کنم این dlc رو.
بله هم برای 360 و هم برای ps3 به ترتیب روی dvd,بلوری عرضه شده.;)
اگه امکانش هست آدرس جایی رو که این بازی رو رو بلوری میفروشه برا من پ.خ کنید بدجور دنبالشم متاسفانه سرعت اینترنتم پایینه و نمیتونم دانلود کنم و هچنین مشکل psn کارت دارم
:((:(( چقدر بدبختم من

• Like
Reactions: ARN31
اگه امکانش هست آدرس جایی رو که این بازی رو رو بلوری میفروشه برا من پ.خ کنید بدجور دنبالشم متاسفانه سرعت اینترنتم پایینه و نمیتونم دانلود کنم و هچنین مشکل psn کارت دارم
:((:(( چقدر بدبختم من
والا منم جاش رو نمیشناسم ولی فکر کنم توپخونه بگردی باشه.;)
اگه قرار باشه بدبختی یا خوشبختی آدما رو این چیزا مشخص کنه که....

خسته نباشی من عاشق بازی Red Dead Redemption هستم ولی وقتی زامبی ها رو باهاش مخلوط می کنم چیز ناجوری از آب در میاد البته درایت RockStar توی بهتر شدن بازی خیلی اثر داره;;)

خسته نباشی من عاشق بازی Red Dead Redemption هستم ولی وقتی زامبی ها رو باهاش مخلوط می کنم چیز ناجوری از آب در میاد البته درایت RockStar توی بهتر شدن بازی خیلی اثر داره;;)
ممنون.
شما این بازی رو کردید؟منم اول همین فکر رو می کردم ولی وقتی بازی کنید نظرتون عوض میشه.;)

واقعا نقد به جايي بود و قشنگ !
مرسي
ولي گرافيك بازي خيلي زيباست خداييش
ممنون.
درباره ی گرافیک هم موافقم باهاتون.;)
به امید خدا بازیش می کنم اگه شما می گید پس حتما خوبه
شما لطف دارید:x ولی دیگه خواهشا چوب کاری هم نکنید:x ممنون.

من رفتم از توپ خونه امروز به زور یکی پیدا کردم ریجن2 خریدم یه نقشه هم توش داره ولی با نقشه اصلیش فرق میکنه فقط الان تو شک افتادم که همه اون DLC ها رو توش داره یا نه:-s هنوزم وقت نکردم بزارمش تو دستگاه تست کنم ببینم چجوریه رو پکش که چیزی ننوشته در مورد اون dlc ها ولی خدا کنه باشه توش
راستی من فراموش کردم از نقد زیباتون تشکر کنم واقعا قشنگ نوشتید :)

دستت درد نکنه...خوب نوشتی

ولی... کوتاه بود-اطلاعات سبک و ناشر و سازنده و پلتفرم بازی ننوشتی-امتیاز سایت های معروف-امتیاز خودت رو باید میزدی

من رفتم از توپ خونه امروز به زور یکی پیدا کردم ریجن2 خریدم یه نقشه هم توش داره ولی با نقشه اصلیش فرق میکنه فقط الان تو شک افتادم که همه اون DLC ها رو توش داره یا نه:-s هنوزم وقت نکردم بزارمش تو دستگاه تست کنم ببینم چجوریه رو پکش که چیزی ننوشته در مورد اون dlc ها ولی خدا کنه باشه توش
راستی من فراموش کردم از نقد زیباتون تشکر کنم واقعا قشنگ نوشتید :)
ممنون.
دستت درد نکنه...خوب نوشتی

ولی... کوتاه بود-اطلاعات سبک و ناشر و سازنده و پلتفرم بازی ننوشتی-امتیاز سایت های معروف-امتیاز خودت رو باید میزدی
ممنون.

سلام بچه ها.من بازی red dead undead nightmoreرو تموم کردم.ولی زود تموم شد.

از پیرزن راحبه معجون سلامتی رو گرفتم و زنو بچم حالشون خوب شد و داستان رفت به زمان بازی قبلیش جایی که میمیره.6ماه بعد.دوباره یه نفر ماسک قراردادی زامبی ها رو ور میذاره و از قبر اومدم بیرون و الان خودم زامبی هستم.همینجا.دیگه مرحله جدید نداره.خاستم بدونم اونایی که تمومش کردن من درست میگم

ویرایش : لطفآ برای موارد مهم داستانی از Spoiler استفاده کنین.

Last edited by a moderator:
سلام بچه ها.من بازی red dead undead nightmoreرو تموم کردم.ولی زود تموم شد.
از پیرزن راحبه معجون سلامتی رو گرفتم و زنو بچم حالشون خوب شد و داستان رفت به زمان بازی قبلیش جایی که میمیره.6ماه بعد.دوباره یه نفر ماسک قراردادی زامبی ها رو ور میذاره و از قبر اومدم بیرون و الان خودم زامبی هستم.همینجا.دیگه مرحله جدید نداره.خاستم بدونم اونایی که تمومش کردن من درست میگم
درسته.تهش در اومده.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or