نقدوبررسی~Red Dead REDEMPTION Undead Nightmare زامبی های هفت تیر کش،هیولاهای گاوچران!

محمد رضا mr

کاربر سایت
بسم الله الرحمن الرحیم

Red Dead REDEMPTION Undead Nightmare زامبی های هفت تیر کش،هیولاهای گاوچران!

Red-Dead-Zombie.jpg

همه چیز به نظر آرام و ایده آل می رسد شب فرا رسیده و وقت آن است که به منزل برگردیم تا پس از گذراندن روزی سخت زیر آفتاب سوزان در شبی بارانی و رمانتیک زمانی را هم به فرزند و همسر اختصاص دهیم.
همسر و پسر کابوی در منزل،کنار شمینه نشسته اند و آتش شمینه خاکستر چوب را در آغوش خود می رقصاند و پسر در پناه آتش به مطالعه مشغول است ما در هم برای سرگرمی به بافندگی مشغول می باشد ناگهان به دلیل بی دقتی سوزن در دست وی فرو می رود.کابوی دوست داشتنی ما از اسب پیاده می شود و پس از انجام کارهایش به چهارچوب کلبه اش وارد شده و با خانواده ی خود به گفتگو می پردازد سپس هیزم های شمینه را قل قلک می دهد تا با خنده ی بیشتر خود به گرمای خانواده ی مارستن بیفزاید. شب با دیر وقت مخلوط می شود و دیگر زمان خواب فرا می رسد همه به رختخواب می روند که ناگهان قطره خونی که بر اثر فرو رفتن سوزن بر دست همسر مارستن به زمین جهش کرده بود باعث می شود که......
بازی از حالا شروع می شود شما با دیدن داستان جالب و گیم پلی خوب و گرافیک چشم نواز در پشت کنسول خود میخکوب می مانید و چون در بازی فرو رفته اید به چیزی جز انتقام از کسی که حریم خانواده ی شما را شکسته و وارد آن شده و شب آرام شما را به خاطره ای وحشتناک و کابوسی فراموش نشدنی تبدیل کرده فکر نمی کنید این بار هم شما کسی را کنترل می کنید به نام مارستن،جان مارستن.مرد فداکاری که به خاطر نجات همسر و پسرش دست به هرکاری می زند.

red-dead-redemption-undead-nightmare-achievements-list-screenshot.jpg

حس انتقام گیری،غیرت و خشم کابوی چه کارهایی که نمی کند!

مدتی است که موجوداتی به نام زامبی وارد صنعت بازی سازی شده اند البته باید گفت که سوژه ی مناسبی هم برای ساخت بازی هستند.علاقه ی شرکت capcom به استفاده از این موجودات که برای بعضی دوست داشتنی و برای بعضی دیگر چندش آورند در بازی های خود برای کسی پوشیده نیست و به همه ثابت شده است ولی مثل اینکه این سوژه به شرکت هایی چون ACTIVISION هم سرایت کرده و باعث شده ما شماهد مراحل زامبی در عنوان های call of duty باشیم.به تازگی شرکت Rockstar هم که معروف به *R می باشد از این سوژه بهره برده ویکی از بهترین بازی های خود را که بدون شک یکی از بهترین بازیهای نسل هم هست با این سوژه مخلوط کرده و عنوانی زیبا و فرموش نشدنی به وجود آورده است.

Dead_Red_Redemption_Review_Dead_Nightmare_Pack_for_Xbox_3601.jpg

این عنوان از نظر gameplay در سطح بالایی قرار دارد و ممکن است از بازی کردن آن سیر نشوید!حق هم دارید شما می توانید اسب سواری را به بهترین شمل ممکن در یک بازی رایانه ای ، تجربه کنید فقط مواظب باشید که زیاد به اسب خود فشار نیاورید و انتظار سرعت نور را از آن نداشته باشید که نبش زمین می شوید.استفاده از اسلحه ها در حالت پیاده یا سواره،استفاده از ویژگی Slow Motion در هنگام تیر اندازی،صدا کردن اسب خود،دویدن زیبا،مرگ منطقی،وجود تعداد نسبتا زیادی از زامبی ها در یک منطقه،کنترل روان و... از جمله ویژگی هاییست که باعث هرچه دلچسب تر شدن GamePlay می شود.
اما میرسیم به مبحث مهمی به نام گرافیک که دراین بازی بی نظیر است اصلا از یک عنوان open-world انتظاری تا این حد نباید داشت ولی این بازی در گرافیک،طوری عمل کرده است که انگار نه انگار که عنوانی open-world هست.وسعت محیط،جزئیات بالای بدن و صورت کاراکترها،طراحی عالی اسب ها و اسلحه ها،زیبایی افکتهای آب و خون و...،طراحی خوب زامبی ها و... از جمله ویژگی هاییست که باعث چشم نوازتر و منحصر به فردتر شدن بازی می شود.یکی از مهمترین قسمت های گرافیک هم که بدون شک شما هم با آن آشنایی دارید و تقریبا برای همه مهم است نور پردازی است که اصلا این بازی در این باره حرفی برای گفتن نگذاشته است!

Red-Dead-Redemption-Undead-Nightmare-Landscape.jpg

حرف اول و آخر را نورپردازی می زند!

صدای باد،صدای فریاد زامبی ها که ترس را به ما یادآوری می کند و صدای لرزه ی زمین زیر نعل های اسبمان با ما حرف می زند و به ما می گوید که با عنوانی طریم که صداگذاری را به حد اعلا رسانده.دیالوگ کاراکترها با حرکت لبها و چهره و بدنشان بسیار هماهنگ است به طوری که احساس هم زبانی با کاراکتر به ما دست می دهد،شما می توانید برای صدا کردن اسبتان سوت های زیبایی بزنید که بسیار طبیعی و متنوع اند.از نظر موسیقی هم بازی بسیار خوب عمل کرده و حسی را که باید به ما می دهد.
مبارزات بازی هم که بسیار خوب و کارآمد طراحی شده اند و انیمیشن های آن بسیار نرم و زیباست این قسمت از بازی امکانات زیاد و نابی را در خود جای داده است که صحنه ی آهسته،نشانه گیری دقیق و... از جمله آنهاست.
حالا شهر به شما نیاز دارد تا با کشف دلیل این اتفاقات و رفع این مشکل نا آرامی های شهر را از بین ببرید و دوباره مانند قبل صبح زود به کار خود برسید و شب هنگام پیش خانواده ی خود بازگشته و با آنان مشغول بگوبخند شوید ولی آیا ممکن است!
همان طور که می دانیم داستان بازی هم فوق العاده و بسیار چالش بر انگیز است که به وقتش بسیار هم احساسی و عاطفی خواهد بود!

Red-Dead-Redemption-Undead-Nightmare-Animals.jpg

اسب زامبی+جان مارستن+تاریکی=کابوسی برای زامبی ها!

بخش multi player بازی هم بسیار عالی و بی نقص است و با استفاده از المان های عالی نسخه ی قبلی در قالبی جدید و در مجاورت زامبی ها شما را به تجربه ی جدیدی از عنوان بی نظیر Red Dead Redemption فرا می خواند.
در این عنوان ما شاهد پیشرفت عالی المان ها هستیم به طوری که در نسخه ی قبل ما با استفاده از سناریوی اسب سواری از منطقه ای به منطقه ی دیگر می رفتیم که این بار این سناریو دست خوش تغییرات زیادی شده است و می توانید به جای اسب وفادار خود از اسب های زامبی سواری بگیرید و زامبی سواری را هم تجربه کنید اینگونه دیگر لازم نیست نگران خسته شدن اسبتان باشید و با خیال راحت از اینکه هرگز زمین نمی خورید با حداکثر سرعت به راه خود ادامه دهید و به نجات شهرتان بپردازید!

red-dead-redemption-undead-nightmare-20101013101214387_640w.jpg
اسب با وفا ولی زامبی​

از دیگر تغییرات این نسخه می توان به حیوان های وحشی آن که در جنگل ها پراکنده شده اند اشاره نمود که این بار با خوی وحشیانه تری به طور گروهی به شکار می روند.
از نظر هوش مصنوعی هم که این بازی پیشرفت را به حد اعلا رسانده و ما شاهد این هستیم که تعداد زیادی زامبی به یک باره به سوی شما حمله ور می شوند و حتی شما را از اسب به پایین می کشند و گاها هم ممکن است شما را در بن بستی گیر بیندازند و به شما حمله کنند که شما((gamer را به چالش می کشد!

کلام آخر:​

این عنوان هم مانند سایر عناوین *R عنوانی عالی و بی نظیر است که تجربه ی آن را به همه ی شما عزیزان پیشنهاد میکنم;)

آخرین ویرایش:
اول از همه اسم این بنده خدا جان مارستون هست، جان مارس میشه جان مریخی ! =))

حالا بگذریم...
خوب بود، ولی زیاد در مورد گیمپلی صحبت نکرده بودی و بعضی از جاهای نقدت هم احساس میکردم که دارم رمان میخونم!
همسر و پسر کابوی در منزل،کنار شمینه نشسته اند و آتش شمینه خاکستر چوب را در آغوش خود می رقصاند و پسر در پناه آتش به مطالعه مشغول است ما در هم برای سرگرمی به بافندگی مشغول می باشد ناگهان به دلیل بی دقتی سوزن در دست وی فرو می رود.
یک مشکل دیگه این بود که هـَم دیگه میخواستی بگی داستان بازی چیه بیخیالش شدی :دی

در کل معلوم بود که برای این نقدت وقت صرف نکرده بودی، چون نقد های قبلی مخصوصاً CoD رو خیلی بهتر نوشته بودی.

درسته که کوتاه بود ولی معنیش این نبود که بد بود!!_کلا یه DLC هست،نقد کردن انچنانی نداره که!!
امروز رفته بودم بازار بازی بخرم یک چند بار به ذهنم رسید اینو بگیرم ولی از جاییکه نه از DLC و نه از زامبی ها خوشم میاد بی خیال شدم!!_کاش می گرفتمش!_
ممنون و متشکر از شما!

اول از همه اسم این بنده خدا جان مارستون هست، جان مارس میشه جان مریخی ! =))

حالا بگذریم...
خوب بود، ولی زیاد در مورد گیمپلی صحبت نکرده بودی و بعضی از جاهای نقدت هم احساس میکردم که دارم رمان میخونم!

یک مشکل دیگه این بود که هـَم دیگه میخواستی بگی داستان بازی چیه بیخیالش شدی :دی

در کل معلوم بود که برای این نقدت وقت صرف نکرده بودی، چون نقد های قبلی مخصوصاً CoD رو خیلی بهتر نوشته بودی.
نه بابا جان مارسه!توی بازی هم مارس صداش میکنن!:d
من میخواستم عمدا یه خورده جو رمانتیک به بازی بدم و ببینم چطوری میشه ولی مثل این که این نقد فدای کنجکاویم شد:(:(
عیب نداره بذار dead space2 بیاد می خوام یه نقدی بنویسم نقدستون!
الان دیگه سلیقه دستم اومده و فهمیدم چطوری خوشتون میاد!;)
یعنی دیگه اون چیزه نمیشم؟=((
بازم ممنون.
درسته که کوتاه بود ولی معنیش این نبود که بد بود!!_کلا یه DLC هست،نقد کردن انچنانی نداره که!!
امروز رفته بودم بازار بازی بخرم یک چند بار به ذهنم رسید اینو بگیرم ولی از جاییکه نه از DLC و نه از زامبی ها خوشم میاد بی خیال شدم!!_کاش می گرفتمش!_
ممنون و متشکر از شما!
ممنون.

نه بابا جان مارسه!توی بازی هم مارس صداش میکنن!:d
من میخواستم عمدا یه خورده جو رمانتیک به بازی بدم و ببینم چطوری میشه ولی مثل این که این نقد فدای کنجکاویم شد:(:(
عیب نداره بذار dead space2 بیاد می خوام یه نقدی بنویسم نقدستون!
الان دیگه سلیقه دستم اومده و فهمیدم چطوری خوشتون میاد!;)
یعنی دیگه اون چیزه نمیشم؟=((
بازم ممنون.

ممنون.
نمیگم نقدر بده، ولی به نظر من زیاد نقد رو احساسی یا خودمونی نباید کرد و حشو نباید گفت. که تو فقط اولی رو رعایت نکرده بودی... در ضمن تو خیلی استعدادت بیشتر از این حرف هاست و این رو با نقد های قبلیت نشون دادی منتهی معلومه که برای این نقدت وقت کافی رو نزاشتی.

در کل موفق باشی به امید اون روزی که جفتمون تحریریه بشیم :دی :x

نمیگم نقدر بده، ولی به نظر من زیاد نقد رو احساسی یا خودمونی نباید کرد و حشو نباید گفت. که تو فقط اولی رو رعایت نکرده بودی... در ضمن تو خیلی استعدادت بیشتر از این حرف هاست و این رو با نقد های قبلیت نشون دادی منتهی معلومه که برای این نقدت وقت کافی رو نزاشتی.

در کل موفق باشی به امید اون روزی که جفتمون تحریریه بشیم :دی :x
ممنون.
نه باو یعنی انقدر استعداد دارم؟:دی
انشاالله که هر سه تایی مون عضو تحریریه بشیم!منظورم من و شما و کیوان(Bayonetta)هست:x
نگفتی بالاخره اون چیزه می شم یا نه؟:d

دوست من به جان خودم اسمش جان مارستن هست درستش کن!
راستی درسته گرافیک بازی خیلی خوبه<ولی هنوز باگ های بازی آزار دهنده هست.درسته که بازی OW هست و باگ های باید زیاد باشه ولی هنوز خیلی زیاده!

رفیق نقد خوبی بود.دستت درد نکنه.
داستانش خیلی جالب و زیبا بود.فکر کنم از این به بعد *R یه IP جدا هم برای این سبک مورد علاقه ی Capcom جدا میکنه.
راستی رفیق فامیلش مارس نیست.جان مارستون John Marston درستشه.
مگه نسخه ی اصلی رو بازی نکردی؟دیدی همه صدامون میکنن Mr.Marston
اتفاقا با ادب ترین کاراکتری بود که تا حالا دیده بودم توی همه چیز.هم توی صحبت کردن و هم پایبند به مسائل اخلاقی :d حتی وقتی اشتباهی به یکی تنه میزد میگفت My Mistake ,Sir.دقیقا برعکس Tony Montatana توی Scarface که یه دکمه ی مخصوص فقط برای فحش دادن داشت :d

نقدت خیلی احساسی و ادبی بود از نظر من ... ولی خوب بود ؛ خسته نباشید.
ممنون
دوست من به جان خودم اسمش جان مارستن هست درستش کن!
راستی درسته گرافیک بازی خیلی خوبه<ولی هنوز باگ های بازی آزار دهنده هست.درسته که بازی OW هست و باگ های باید زیاد باشه ولی هنوز خیلی زیاده!
ممنون.
اصلاح شد.
رفیق نقد خوبی بود.دستت درد نکنه.
داستانش خیلی جالب و زیبا بود.فکر کنم از این به بعد *R یه IP جدا هم برای این سبک مورد علاقه ی Capcom جدا میکنه.
راستی رفیق فامیلش مارس نیست.جان مارستون John Marston درستشه.
مگه نسخه ی اصلی رو بازی نکردی؟دیدی همه صدامون میکنن Mr.Marston
اتفاقا با ادب ترین کاراکتری بود که تا حالا دیده بودم توی همه چیز.هم توی صحبت کردن و هم پایبند به مسائل اخلاقی :d حتی وقتی اشتباهی به یکی تنه میزد میگفت My Mistake ,Sir.دقیقا برعکس Tony Montatana توی Scarface که یه دکمه ی مخصوص فقط برای فحش دادن داشت :d
ممنون.
ویرایش شد.

سلام دوستان کسی اطلاع نداره که این بازی برای ps3 بر روی blueray عرضه شده یا نه؟! من خیلی منتظر این بازی هستم ولی متاسفانه nat مودمم strict هست و نمیتونم دانلود کنم این dlc رو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or