نظر Fils-Aime پیرامون لیست بازی های PS4 و Xbox one: خسته کننده

A.R.A.$.H

کاربر سایت
meatman.jpg

رئیس کمپانی نینتندو آمریکا آقای Reggie Fils-Aime طی جدیدترین مصاحبه خود در IGN از ارزش Wii U در پاییز امسال دفاع می کنند.
چندی قبل اعلام شد که از تاریخ 20 سپتامبر قیمت کنسول Wii U در آمریکا پنجاه دلار پایین خواهد آمد. از آقای Reggie سوال شد که مشوق مردم برای انتخاب نینتندو چیست؟ این در حالی است که کنسول این کمپانی 100 دلار از رقیبان ارزانتر است.
آقای Reggie Fils-Aime پاسخ می دهند:
همه چیز درباره بازی ها است. سیستم های رقیب لیست بازی های خود را که قرار است عرضه شود اعلام کرده اند. من اجازه دارم که بگویم Meh (خسته کننده). من پس از نگاه به لیست خودمان حسی خوبی دارم. ما Zelda،Donkey Kong،Mario و عناوین بزرگی نظیر Pikmin 3 و Wonderful 101 را داریم. من حس خوبی نسبت به این لیست و ارزشی که برای مشتریان قرار می دهیم دارم.
لازم به ذکر است رقیبان Nintendo نیز تکنولوژی هایی جدیدی را به همراه دارند نظیر cloud و قابلیت بازی به صورت cross-platfrom بین کنسول خانگی و دستی. برای این مورد Nintendo چه پاسخی دارد؟
آقای Fils-Aime ادامه می دهند:
ما تکنولوژی cloud را از طریق Wii U ارائه می کنیم. Nintendo TVii تماما تکنولوژی cloud است. تفاوت اینجاست که ما درباره تکنولوژی صحبت نمی کنیم. ما می خواهیم درباره تجربه صحبت کنیم. ما می خواهیم مصرف کنندگان سرگرم شوند. Nintendo در مقابل دیگر رقبا به جای تکنولوژی به ارزش سرگرمی و تفریج میپردازد.
به نظر شما عملکرد Nintendo در پاییز امسال چگونه خواهد بود؟
IGN

آخرین ویرایش:
والا یکی نیست به این یارو بگه اول از همه یه سوزن به خودت بزن و یه میخ طویله به دیگرون، از زمان میکرو جنیوس داریم ماریو،زلدا،دانکی کونگ و متروید بازی میکنیم ... یه مشت بازی چرت و پرت رنگارنگ و شاد و به درد نخور واسه سنین +1 سال!.
:|
من اطمینان 80 درصدی میدم که شما نه زمان مبکرو،ماریو زلدا و دانکی کونگ بازی کردی نه الآن وگـــــــــــــرنه بهشون(مخصصاً زلدا و متروید) نمی گفتی +1 سال!!!!!
دوستان فروم تخصّصیه.لازم نیست ندانسته هاتون رو با پست های شیرینتون به زبون بیارید.بعدم متای 99 و 97 و 93 و... نشان از چزت و پرت بودنه ؟

البته این Fils هم که حرف هاشو می خوندم دچار شادی بسیار شدم از بس چرت بود.امیدواریم که حرف هاش درست از آب دربیاد.چون بعضی جاهاشم بد نگفته!

بعد تقریبا یک سال از عرضه کنسولت داری به عناوینش نگاه میکنی ذوق مرگ شدی حس خوبیم داری بعد میای با لانچ کنسولای دیگه مقایسش میکنی ؟! حالت خوب نیست برو بخواب اثرش بره ...

ٌشما که یک بار گفتی این‌ها رو بازی نکردی چطور شد الان بازی کردی از اون زمان سگا؟
What?What?What?
خودت رو می‌خوای زیر سوال ببری بازی با متا 99 و 96 و 94 متروید با متا97 رو می‌خوای زیر سوال ببری؟بهترین پلتفرم تاریخ رو با متا 97؟ نکن این کارارو مگه نمیگی چرت و پرته کسی مجبورت نکرده بازی کنی بهتره به این طور بازی‌ها اصلا نگاه نکنی. احتمالا سن من بقیه و منتقد‌ها هم +1 است. نکنه خودت رو با 4 تا بازی شوتر هاردکور فرض کردی؟
اینجا چیزی به اسم نظر شخصی نداریم که بخوای سری بگی آی نه نظر شخصی باشه ارگ این طور باشه منم بازی‌های مورد علاقت رو زیر سوال می‌برم.
کلا بازی های مورد علاقه ایشون زیر سوال هستن لازم نیست زیر سوال برده بشن و چون گنجینه بازی هایی که ایشون بازی میکنن از 3تا تجاوز نمیکنه، بهت توصیه میکنم هر وقت پست های ایشون رو دیدی خودت رو به یه لبخند ملیح مزین کنی.

البته حرف ايشون هم يه مقدار غير حرفه ايه الان تو اين روزگار معمولا شركتا اينطور از هم ياد نميكنن. واقعا تعجب كردم معمولا نينتندو خودشو وارد اين خاله زنك بازيا نميكنه كلاس كاريش بالاتر از اين صحبتاست

یکی از فانتزیام اینه که نینتندو بره پیش thq
مطمئنی فانتریه :d
اینکه میگه خسته کننده خوب اغراق کرده خواسته بگه بابا ما هم هستیم :d
ولی این تیکه رو خیلی حال کردم علناً به سونی تیکه انداخته
ما درباره تکنولوژی صحبت نمی کنیم. ما می خواهیم درباره تجربه صحبت کنیم. ما می خواهیم مصرف کنندگان سرگرم شوند. Nintendo در مقابل دیگر رقبا به جای تکنولوژی به ارزش سرگرمی و تفریج میپردازد.
واقعا حرف جالبیه و نشون میده این موضوع که سخت افزار قوی تر برنده ی میدان نیست رو درک کرده

آقا این جمله رو بوکمارک کنید و هر وقت به سخت افزار برای نینتندو فکر کردید یا مقایسه با ps4 و X1 ،به جمله نگاهی دوباره بیاندازید

واقعا حرف جالبیه و نشون میده این موضوع که سخت افزار قوی تر برنده ی میدان نیست رو درک کرده

آقا این جمله رو بوکمارک کنید و هر وقت به سخت افزار برای نینتندو فکر کردید یا مقایسه با ps4 و X1 ،به جمله نگاهی دوباره بیاندازید
بعضیا برای سخت افزار کنسول میخرن!کنسول رو میزارن رو میز هِی رویِ RAM و GPU ــش دست میکشن:d

دوربین مخفیه..!؟
یکی این حرفو میزنه که کنسولش چهارتا بازی درست حسابی از رقیبش بیشتر داشته باشه اون وقت میگه تکنولوژی مهم نیست
WII U هم قدرت و تکنولوژی رو باخته هم بازی و سرگرمی

اگر هم تکنولوژی مهم نیست خوب چه کاری بود سخت افزار جدید روی همون WII ملت رو سرگرم میکردن این همه ضرر هم به این افرادی که رفتن بیخودی WII U خریدن وارد نمی شد

دوربین مخفیه..!؟
یکی این حرفو میزنه که کنسولش چهارتا بازی درست حسابی از رقیبش بیشتر داشته باشه اون وقت میگه تکنولوژی مهم نیست

اگر هم تکنولوژی مهم نیست خوب چه کاری بود سخت افزار جدید روی همون WII ملت رو سرگرم میکردن این همه ضرر هم به این افرادی که رفتن بیخودی WII U خریدن وارد نمی شد
اره واقعا تکنولوژی ویتا نشون داد تکنولوژی چقدر مهمه کنسول دستی شده دکمه ی خاموش و روشن کنسول ps4
تکنولوژی مهمه منم از سخت افزار قوی بدم نمیاد اما چیزی که من میخوام گیم پلی قوی و داستان خوب هست
نینتندو تو بیشتر کنسول ها کنسولاش از کنسول های رقیب قوی تر بود اما نیتجه نشون داده که قوی بودن کنسول دلیلی بر بردش نیست
منم نمیگم تکنولوژی پیشرفت نکنه اتفاقا هر چه پیشرفت بکنه بهتره اما نکته ی مهم توی کنسول ها رو رجی بهش اشاره کرده
ارزش سرگرمی و تفریج

مسئولین نینتندو رو یکی باید از خواب بیدار کنه :d الان فکر میکنن کنسول عرضه کردن ابر کامپیوتر..فعلا که به ضرب باندل و کاهش قیمت داره میفروشه ولی تا عرضه دو کنسول رقیب باید به فکر دیگه باشه

یکم برید تحقیق کنید خواهشا
خرده فروشی GAMESTOP گفته که وضعش اخر سال بهتر می شه.بعد از معرفی باندل زلدا الان جزء یکی از بهترین ها هست از لحاظ فروش قسمت Wii U
کسی هم نگفت تکنولوژی مهم نیست.
بالاخره Wii هم برای نینتندو در این سال ها محدودیت ایجاد می کرد و دیگه کشش نداشت.باید کنسول نسل جدید می دادند.

مسئولین نینتندو رو یکی باید از خواب بیدار کنه :d الان فکر میکنن کنسول عرضه کردن ابر کامپیوتر..فعلا که به ضرب باندل و کاهش قیمت داره میفروشه ولی تا عرضه دو کنسول رقیب باید به فکر دیگه باشه
خوب کم کم داره بازار فروشش رو درست میکنه از نوامبر که انحصاری هاش میان کاهش قیمت هم زده هم یوبی سافت هم گیم استاپ گفتن شرایطش تا holiday خوب میشه

خوب کم کم داره بازار فروشش رو درست میکنه از نوامبر که انحصاری هاش میان کاهش قیمت هم زده هم یوبی سافت هم گیم استاپ گفتن شرایطش تا holiday خوب میشه

اخه شرایط خوب با توجه به این خلا که بین دو نسل به وجود اومده هست اما مطمئنن وقتی پلی 4 و وان بیاد بازارش بسیار محدود میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or