نظر Cliff Bleszinski در مورد Vanquish

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
CliffyBVanquish.jpg

طبق مقاله اي كه سايت Gamaustra منتشر كرده است نظر Cliff Bleszinski در مورد بازار ژاپن با در نظر گرفتن Vanquish به عنوان Gears Of War ژاپني مطرح شده است.

Cliff Bleszinski معتقد است :

اگه شما ميخواهيد يك شوتر سوم شخص بسازيد اين حقيقت كه Vanquish داراي بخش مولتي پلير نيست يك جرم به شمار مي آيد.آن IP به عنوان يك بازي وسترني فوق العاده بود....من معمولا در مصاحبه ها ميگم اگر Gears Of War قطار زغال سنگ در حال انفجار باشد Vanquish قطار مهمات داراي استايل خاص خود هست.اما همه اينها دليل بر اين نيست كه من نتونم به سرعت بين ساير گيمرها بچرخم در حالي كه در حال شيرجه رفتن يا سرخوردن باشم(اشاره به برخي قابليت هاي بازي Vanquish).

اما هر دليلي كه اونها داشتند جاده منتهي به جهنم با اهداف خوبي فرش شده است.(محصول نهايي چيز خوبي ار آب در آمده است).من مطمئنم كه تيم سازنده دور هم جمع شده اند و به اين نتيجه رسيده اند كه ما به بخش مولتي پلير به دليل كميود بودجه يا زمان نياز نداريم.اما در نهايت شما يك بازي فوق العاده داريد كه به خاطر نداشتن مولتي پلير ناقص از آب در آمده و اكثر گيمرها به ان به عنوان يك بازي اجاره اي (جهت بازي كردن قسمت كمپين) و نه يك عنوان 60 دلاري نگاه ميكنند.

vanquish بازی خوبیه مشکلش بیشتر از مولتی پلیر داستانش بود بعده یکی دو ساعت یه جورایی آدم حس میکرد بازی خیلی تکراری شده و الکی دارن کشش میدن.

گه شما ميخواهيد يك شوتر سوم شخص بسازيد اين حقيقت كه Vanquish داراي بخش مولتي پلير نيست يك جرم به شمار مي آيد
حالا خودت با بازی محشرت که مولتی داشت چه گلی زدی تو سر ملت با این سِرورات؟

مشکل سروراش چیه اونوقت؟ :-/

کسی میتونه این سوالو مطرح کنه که 4 تا مچ سرچ کرده باشه و کلا از لگ هاش با خبر باشه. یا لیمیت سرچ نکردن کُیک سرچ تو یه سری کشورای خاص.
اونوقت از کجا مطمئنی که 4 تا مچ سرچ نکردم؟
اتفاقا میدونم سرچ کردی، اما کلا قدرت تشخیص لگ نداشتی.یا نمیدونستی بات چیه یا پلیر چون اونقت دیگه قصد تیکه پرانی کسی پیدا نمیکنه وقتی اطلاعات عمومیش بالا باشه.
عجب!!!
yahoo_26.gif
خوبه Level 50 هم نیستی تو این بازی
yahoo_22.gif

پیشنهاد میکنم Ispت رو عوض کنی من راحت Ranked Match ها رو سرچ میکنم و راحت پیدا میکنه
yahoo_3.gif
هار هار هار. من کلا چون گیرز رو الکی بازی میکنم قصد رنگ گیری نداشتم و ندارم چون با کمپر بازی و کاور گیری نمیتونم رابطه ای برقرار کنم. موضوع بعدی اینکه اکثرا از مشکلات سرورهای اپیک باخبرند، ایران نمیتونه بازی رو سرچ کنه به طوری که با بازیکن واقعی بازی کنند. دوم اینکه نه تنها ایران بلکه یه سری کشورای دیگه هم هستند. موضوع بعدشم اینکه شما سریع رفتی استیت منم مثلا در آوردی اچیومنتهای بیشتری از شما دارم که البته اصلا مهم نیست که چیزی رو ملاک کنیم ؛بگذریم خلاصه، من اصلا ایران نیستم که از ISP های ایران استفاده کنم خودم هم هیچ مشکلی با سرور های این بازی ندارم، اما مشکلاتی که بین من و دوستان داخل ایران پیش میاد یا صحبتهای که اونا از کیفیت پایین سرور های گیرز میکننن من نظر خودمو نسبت به پشتیبانی آنلاینش اعلام کردم، سر و کارم با هیلو ـه و نسبت به یه بازی انحصاری دیگه ماکروسافت اپیک کیفیت خوبی نداره سروراش. حالا شما قصه شب تعریف کنی هم به حال من فرقی نداره.

آخرین ویرایش:
کسی میتونه این سوالو مطرح کنه که 4 تا مچ سرچ کرده باشه و کلا از لگ هاش با خبر باشه. یا لیمیت سرچ نکردن کُیک سرچ تو یه سری کشورای خاص.

اونوقت از کجا مطمئنی که 4 تا مچ سرچ نکردم؟

اتفاقا میدونم سرچ کردی، اما کلا قدرت تشخیص لگ نداشتی.یا نمیدونستی بات چیه یا پلیر چون اونقت دیگه قصد تیکه پرانی کسی پیدا نمیکنه وقتی اطلاعات عمومیش بالا باشه.

عجب!!! :-b خوبه Level 50 هم نیستی تو این بازی :|
پیشنهاد میکنم Ispت رو عوض کنی من راحت Ranked Match ها رو سرچ میکنم و راحت پیدا میکنه ;)

آخرین ویرایش:
یکی از 5 تا عنوان محبوب این نسل من. یه سبک مرده و تحت فرامانروایی یه بازی و فرمول رو اینطوری درآوردن هنر میخواد.
شاهکار بود. منتها، این قابلیت های بازی، با مالتی پلیر خیلی همخوانی نداره. یعنی مثلا با اون سرعت همه بازیکن ها بخوان سر بخورن روانی میشه آدم :دی!

می دونی ، کلا تو این نسل هر چی بازی نوب پسند تر و راست و ریس تر و خطی تر و اینا باشه ، بصورت کلی بیشتر میفروشه و گیمر ها بیشتر به سمتش رفتن ... نمونه هاش هم زیاده دیگه ، گیرز و کالاو و کانویکشن و ... (اصلا بحث من روی کیفیت نیست ، ... )
این ونکوئیش ازون بازی هایی بود که 100% بر خلاف جریان آب داشت شنا می کرد ؛اول این که بازی مولتی پلیر نداره برخلاف اکثربازیهای این نسلی ،دوم این که بازی آسونی نیست و سوم این که بد جوری به یه سری اصول خاص شرقی که خیلی هم محبوب نیستن پایبنده ...
خیلی کار سختی نبود حدث زدن این که این بازی میفروشه یا نه !اما در مورد این که بازی کیفیتش بالاست یا نه فک نمی کنم این عکس جایی رو برای حرف و حدیث باقی بذاره :

i339617_vanquish.png

تو این دوره زمونه یه بازی بدون مولتی پلیر و با فقط 6 7 ساعت گیم پلی و بدون هایپ همچین نمره هایی رو بگیره ، نشون می ده چقدر با کیفیت بوده .

===
کاری به بقیه ندارم اما به شخصه خیــلی با بازی حال کردم ، چون انگار داشتم نسخه 3D و امروزی یکی از بهترین بازی های عمرم ( Contra Hard Corps ) رو بازی می کردم .

یکی از بهترین بازی های این نسل.کلیف هم بره بترکونه با این عنوانش.خداوکیلی اگه شینجی میکامی اون بودجه پولی که به پای GOWریخته شد رو داشت الان متای بازی از ۹۵ کمتر نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or