نظر مایکروسافت درباره اسناد 56 صفحه ای Xbox 720

mrspear

کاربر سایت
اوایل همین هفته بود که سندی در مورد ادعا های مایکروسافت به بیرون درز کرد و توجه خیلی ها را به خود جلب کرد

اسناد 56 صفحه ای ، به تاریخ 10 آگوست که پیش بینی درست از ایکس باکس SmartGlass داشت و همچنین پشتیبانی از Blu-ray، عینک 3D عجیب، تمرکز بر روی بازی های مبتنی بر cloud-based و سیستم بهبود یافته کینکت داشت.
برخی از رسانه ها عنوان کردند که این اسناد جعلیست و با توجه به ارتباطات داخلی و خارجی مایکروسافت جزئیات و سیتسم ها غیر طبیعی میباشند.
حال ما ( eurogamer ) درباره این اسناد از مایکروسافت سوال کردیم که جواب آن ها به شرح زیر میباشد:

"ما درک می کنیم که که شور و اشتیاق زیادی درباره نسل بعدی کنسول های ماست و ما به داشتن مشتریان چنین پرشوق و پر اشتیاقی افتخار میکنیم.
"اما در حال حاضر xbox 360 در بهترین زمان خودش به سر میبرد و ما با اختراعات جدیدمان مانند کینکت میتوانیم چرخه حیات این کنسول را افزایش دهیم.

"البته ما به طور مستمر درباره نسل بعد هم فکر میکنیم و در زمان مناسب اطلاعاتی از آن به اشتراک میگذاریم."

آخرین ویرایش:
بعد از یه هفته !!!. اگر چیز مهمی درش بود توی 1 ساعت اول همه جا رو پاک سازی میکردن. DF ام همه اینها رو فیک دونسته.
ماکرو ام فقط صبر کرد تا Level Hype ملت بالابره و تا دیدن خبر داره از دهن میافته اقدام کرد. همین موضوع رو داغ میکنه :دی.
فایلی لیک شده بود تاریخش مال 2010 بود ولی توش راجع به چیزایی مثل Smart Glass که همین چند وقت پیش معرفی شد صحبت شده بود.
به اضافه ی این که هیچ آدم بیکاری نمیاد 56 صفحه رو الکی با کلی دقت و جزئیات جعل کنه! (مگه این که دیگه واقعا خیلی بیکار باشه :دی)

به اضافه ی این که هیچ آدم بیکاری نمیاد 56 صفحه رو الکی با کلی دقت و جزئیات جعل کنه! (مگه این که دیگه واقعا خیلی بیکار باشه :دی)
منم همه ش رو زیرسئوال نبردم. قسمت مربوط به سخت افزار Next Xbox رو DF کاملا بیپایه و اساس دونسته. حتی استفاده از 720 رو :دی. منظورم این بود.
چون سخت افزار یه چیز کاملا متغیری هست. تا قبل از Final Product چندین بار Dev Kit ها بروز میشن و تغییر میکنن.

یعنی من امروز زرشک زرین رو باید جایزه بگیرم. یه ساعته دارم میخونم و حواسم به اسمها و تاریخ نیست و دارم فکر میکنم بحث اکس باکس نسل بعدیه. تازه پستارم دارم لایک میکنم:D=))

خدا حفظتون کنه
دقیقا منم اینجوری شدم . گفتم مایکروسافت اسکول کرده خودشو چرا اخه 720 ؟چرا کینکت باز؟:)):))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or