نظر شما در مورد GT5 و آینده GT

بزرگترین ایراد GT5 از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    116
ولی هوش مصنوعی در کل رضایت بخش بود
اجازه هست مخالفت کنم؟:dبه نظرم هوش مصنوعی کلا یادشون رفته بود بزارن.:|

راستی به نظرم تیتراژ اولیه عالی هست-ولی مشکل اصلی اون موسیقی فوق العاده مزخرفش هست که حال آدم رو بهم میزنه.واقعا خیلی به خودشون فشار آوردن این آهنگ رو گذاشتن.!!!خسته میشن.اگر روی همین ویدیو یه موزیک ترنس بود فوق العاده دلچسب میشد.

آخرین ویرایش:

اجازه هست مخالفت کنم؟:dبه نظرم هوش مصنوعی کلا یادشون رفته بود بزارن.:|

راستی به نظرم تیتراژ اولیه عالی هست-ولی مشکل اصلی اون موسیقی فوق العاده مزخرفش هست که حال آدم رو بهم میزنه.واقعا خیلی به خودشون فشار آوردن این آهنگ رو گذاشتن.!!!خسته میشن.اگر روی همین ویدیو یه موزیک ترنس بود فوق العاده دلچسب میشد.

بله شما سروری مخالفت کن ولی باید قبول کرد تیتراژش چرنده ! موسیقی ترنس هم خوب اومدی :d
راستش در مورد هوش مصنوعی به نظرم همون GT5p بود و هیچ تفاوتی نداشت ( مثلا وقتی میرفتی کنارشون میزدن رو ترمز یا وقت جلوشون ترمز میکنی مثل دیوانه ها میزنن بهت )
ولی باز من راضی بودم :d باید قبول کرد این هوش مصنوعی متناسب بود با اون گرافیک ماشین های استاندارد + دمیج

بله شما سروری مخالفت کن ولی باید قبول کرد تیتراژش چرنده ! موسیقی ترنس هم خوب اومدی :d
راستش در مورد هوش مصنوعی به نظرم همون GT5p بود و هیچ تفاوتی نداشت ( مثلا وقتی میرفتی کنارشون میزدن رو ترمز یا وقت جلوشون ترمز میکنی مثل دیوانه ها میزنن بهت )
ولی باز من راضی بودم :d باید قبول کرد این هوش مصنوعی متناسب بود با اون گرافیک ماشین های استاندارد + دمیج
خیلی ممنون:d
ولی آخه دریغ از نیم زره حس سختی که بازی به آدم بده.عین عقب افتاده ها میمونن.با ضعیف ترین ماشین میشه راحت سوسکشون کرد:dبه جرات میگم-بدترین هوش مصنوعی ایی بود که تو این نسل دیدم.واقعا فاجعه بود.)
x

نه ! اُن تیتر اولیه تقریبآ متناسب با بازی بود اما موسیقیش واقعآ بد بود.

در مورد نحوه ی قسمت بندی ماشینها هم الان که کاربر Sahand بهش اشاره کرد یادم اومد,خداییش با چه حسابی همچین لیستی رو تو حالت ارکید قرار دادند که از هر برندی ماشین بود اُن هم خیلی محدود که جا داشت از GT 4 الگو بگیرن که حدود 420 عدد ماشین در حالت ارکید داشت!

نه ! اُن تیتر اولیه تقریبآ متناسب با بازی بود اما موسیقیش واقعآ بد بود.
این رو من قبل از عرضه بازی گفتم که متآسفانه موسیقی اول بازی (بخش دومش) اصلآ به حال و هوای GT نمیخوره. بخش اول فوق العادست و واقعآ میگم هر دو سه روز یه بار میشینم میبینم با اینکه خیلی طولانیه ولی بخش دوم ...
کافیه برین تیتراژ نسخه ژاپنی رو ببینین تا اشکتون دربیاد :( بخش اولش مثل همین هست ولی بخش دومش یه ورژن از آهنگ استثنایی و فوق العاده Moon Over the Castle هست که آدم رو دیوانه میکنه :(( کلآ این Moon Over the Castle جزو زیباترین آهنگهایی هست که توی بازیهای کامپیوتری شنیدم.

عقب افتاده ها میمونن.با ضعیف ترین ماشین میشه راحت سوسکشون کرد:dبه جرات میگم-بدترین هوش مصنوعی ایی بود که تو این نسل دیدم.واقعا فاجعه بود.)

دقیقا موافقم حسین جان ! روی این مورد ( نه در همه بخش های بازی ) ولی در اکثر موارد بنظرم در حد گیمی مثل سری GT نبود و واقعا ساده کار میکنه CPU

این رو من قبل از عرضه بازی گفتم که متآسفانه موسیقی اول بازی (بخش دومش) اصلآ به حال و هوای GT نمیخوره. بخش اول فوق العادست و واقعآ میگم هر دو سه روز یه بار میشینم میبینم با اینکه خیلی طولانیه ولی بخش دوم ...
کافیه برین تیتراژ نسخه ژاپنی رو ببینین تا اشکتون دربیاد :( بخش اولش مثل همین هست ولی بخش دومش یه ورژن از آهنگ استثنایی و فوق العاده Moon Over the Castle هست که آدم رو دیوانه میکنه :(( کلآ این Moon Over the Castle جزو زیباترین آهنگهایی هست که توی بازیهای کامپیوتری شنیدم.

این تیتراژ Japan ـش رو تو خود بازی PAL هم هست آریا ؟

این تیتراژ Japan ـش رو تو خود بازی PAL هم هست آریا ؟
متآسفانه حتی آهنگ خشک و خالی Moon Over the Castle هم توی نسخه های PAL , U نیست ...
من الآن فیـــــلکش ندارم ولی یه سرچی بکنین تیتراژ ژاپنی راحت گیر میاد توی Youtube

eee:dاتفاقا من از بخش اول حالم بهم میخوره و عاشق بخش دوم هستم:dمنم متعجبم شدیدا که چرا moon over the castle رو نذاشتن؟)xواقعا چرا؟چرا؟چرا؟جدا این یامائوچی مستحق مرگه)x

منم متعجبم شدیدا که چرا moon over the castle رو نذاشتن؟)xواقعا چرا؟چرا؟چرا؟جدا این یامائوچی مستحق مرگه)x

بابا حسین قاطی نکن :d اینم اضافه کن به انتخابات دور از ذهن استاد در بازی :) یعنی آدم میبینه بازی به این بزرگی همچین انتخابات عجیبی داره (که واقعا هم جزیی و مسخر ـست) اصلا نمیشه درک کرد اصلا !

بابا حسین قاطی نکن :d اینم اضافه کن به انتخابات دور از ذهن استاد در بازی :) یعنی آدم میبینه بازی به این بزرگی همچین انتخابات عجیبی داره (که واقعا هم جزیی و مسخر ـست) اصلا نمیشه درک کرد اصلا !
واقعا من نمیدونم علی.این ژاپونی ها ظاهرا کلا اجاره دادن مغزشون رو.دوسش دارما.خیلی هم دوسش دارم.یعنی اصلا اون قیافش برام دل نشینه.اما مردک آخه چی فکر کرده؟اومده فولکس جنگ جهانی رو گذاشته تو پرمیوم(الان آریا فحشم میده:d) بعد بوگاتی یا سرور تمام ماشینهای مسابقه ایی-ماشینی که سال 2005 بهترین ماشین مسابقه ایی شد یعنی-BMW M3-GTR رو گذاشته استاندارد)x)x)xمیخوام بزنم لهش کنم.من نمیدونم آخه اون SAMBA BUS رو کی برش میداره.البته من خریدمش:dآخه 23-سال پیش بابام یه دونه آبیش رو داشت:dانقدر باهاش خاطره دارم که بخاطر همین خریدمش و اتفاقا رنگ آبی هم بهش زدم.
ولی جدی میگم-یه کارائی تو این بازی کردن-مغز آدم ماهی دودی میشه.یکی نیست بهش بگه-دیوانه-این همه جاده با این همه ماشین-میمردی یکم event بیشتر بزاری؟فورتزا 3 بدمصب خیلی eventهاش زیاد بود.مثلا مسابقات 400hp داشت یا 500hp-600hp یا مثلا germany vs france.خیلی مسابقات جذاب و زیادی داشت.ولی این چی؟یعنی رسما با دست خودش زحمات خودش رو دود کرده فرستاده هوا:d

واقعا من نمیدونم علی.این ژاپونی ها ظاهرا کلا اجاره دادن مغزشون رو.دوسش دارما.خیلی هم دوسش دارم.یعنی اصلا اون قیافش برام دل نشینه.اما مردک آخه چی فکر کرده؟اومده فولکس جنگ جهانی رو گذاشته تو پرمیوم(الان آریا فحشم میده:d) بعد بوگاتی یا سرور تمام ماشینهای مسابقه ایی-ماشینی که سال 2005 بهترین ماشین مسابقه ایی شد یعنی-BMW M3-GTR رو گذاشته استاندارد)x)x)xمیخوام بزنم لهش کنم.من نمیدونم آخه اون SAMBA BUS رو کی برش میداره.البته من خریدمش:dآخه 23-سال پیش بابام یه دونه آبیش رو داشت:dانقدر باهاش خاطره دارم که بخاطر همین خریدمش و اتفاقا رنگ آبی هم بهش زدم.
ولی جدی میگم-یه کارائی تو این بازی کردن-مغز آدم ماهی دودی میشه.یکی نیست بهش بگه-دیوانه-این همه جاده با این همه ماشین-میمردی یکم event بیشتر بزاری؟فورتزا 3 بدمصب خیلی eventهاش زیاد بود.مثلا مسابقات 400hp داشت یا 500hp-600hp یا مثلا germany vs france.خیلی مسابقات جذاب و زیادی داشت.ولی این چی؟یعنی رسما با دست خودش زحمات خودش رو دود کرده فرستاده هوا:d
استاد روش های بازیسازیش رو یکم به سمت کارای Suda 51 سوق داده ... سودا معروفه به بازیساز دیوانه صنعت گیم چون انتخابات عجیبی تو بازیش قرار میده !:dآره پریمیوم نشدن بوگاتی واقعا عجیب بود البته من بیشتر تو کفِ انتخاب اتومبیل در بخش Arcade ـم ، انقلابی بود !! فکر کن 1000 تا اتومبیل میگیری حالا میخوای یکی رو انتخاب کنی با توجه به این که اتومبیل ها از هر شرکت گروه بندی نشده !! در مورد Event ـها کاملا موافقم چقدر تو بازیهای قبلی مسیرهای مختلف رو برعکس میرفتیم و بعضا شب هم بود یادته ؟ ولی الان با این پتانسیل چی ! من یکی بشخصه مغزم هیچ جوره این معادلات رو قبول نمیکنه !! اما در کل بازم بازی عالی و در طولانی مدت اعتیاد آورِ بشینی پای بازی سخته پاشی :d

ولی واقعا سوالم از PD اینه ... شما که میتونید با آپدیت کلی از این موارد رو بهبود ببخشید چرا کاری نمی کنید ؟!

خیلی ممنون:d
ولی آخه دریغ از نیم زره حس سختی که بازی به آدم بده.عین عقب افتاده ها میمونن.با ضعیف ترین ماشین میشه راحت سوسکشون کرد:dبه جرات میگم-بدترین هوش مصنوعی ایی بود که تو این نسل دیدم.واقعا فاجعه بود.)
x

به نظرم آسون بودن بازی یه بحثه و هوش مصنوعی هم یه بحث دیگه ( با وجود اینکه هوش مصنوعی موجب سختتر و آسونتر شدن میشه )
مشکل این ها اینکه سر بعضی از پیچ ها دیگه کاملا ایست کامل میکنن انگار دارن تو شهر رانندگی میکنن به ماشینم اصلا گاز نمیدن میشه گفت حدود نصف ما گاز میدن یکمم هم شاس میزنن :d وقتی تو جاده های دولاینه میزنی رو ترمز مثل دیوانه ها میزنن بهت خیلی جا داشته باشن میکشن کنار نکته بعدی که خیلی غیر قابل تحمل اینکه ماشین مهم نیست در برتری رقبا بلکه ردشون مهمه مثلا اگه طرف به عنوان نفر 5 با یه مورسیه شروع کنه مسابقه رو ممکنه از یکی که با گالاردو از مقام 6 شروع میکنه ببازه این تو ریستارت های مکرر تشخیص داده میشه
کلا بازی خیلی ایراد داشت که اگه بخواهیم تک تک و با جزییات نام ببریم Data bass های گوگل میپوکن :d ( ربطی نداشت همینجوری اومد گفتم بگم )

ولی واقعا سوالم از PD اینه ... شما که میتونید با آپدیت کلی از این موارد رو بهبود ببخشید چرا کاری نمی کنید ؟!

اگه منظورت کل این اشکلات ( کمبود event ها - استفاده از شب و برف در Event ها - منو زیبا ارکید - و .. ) هست که فکر کنم آپدیتش فراتر از 2 گیگ بشه

در مورد موسیقی هم من کلا موسیقی بازی رو از تو آپشن قطع کردم ( موسیقی منو تیونینگ و .. #:-s ) فقط صدای ماشین رو گذاشتم که آمپیلی اسپیکر ها PC رو وصل میکنم به PSP و هر آهنگی بخوام میذارم اینجوری خیلی لذت بخش تره !

با سلام.
متاسفانه باید بگم تقریبا تمام موارد جز مشکلات GT5 بود.

عدم تعادل گرافیکی:

بزرگترین شاخصش تفاوت فاحش بین طراحی و گرافیک ماشینهای Standard و Premium
یا طراحی محیط که غیر از یه ردیف درخت بقیه اش عکس هستش.

نداشتن دمیج داخلی در حالت آفلاین:
این هم جزء آزاردهنده ترین موارد بود که اصلا هم قابل توجیه نیست!حتی Driver 1 هم دمیج داشت!واقعا میشه گفت بزرگترین مشکلش این بود.

ماشینهاش استاندارد:
واقعا جای تعجب داره که چرا اینکار مسخره رو کردن! و جالب تر اینکه مثلا ماشین Bugatti Veyron جزء ماشینهای Standard هست(با طراحی خیلی بد)ولی هر ماشینی از Nissan بگید جزء Premium ها هستن که واقعا جای تعجب داره!
و از همه جالب تر طراحی ماشین های Nascar هستش !!! فوق آشغال !!! من وقتی برای اولین بار توی قسمت Special مسابقه ی Nascar رو رفتم واقعا طراحی ماشینش در حد Nascar 2003 بود!!!
درکل طراحی ماشین های Premium زیبا ولی ماشین های Standard افتضاحه

صداگذاری:
صداگذاری ماشینها خوب بود ولی موسیقی های منو و بازی بسیار بد و بعد از مدتی خسته کننده.

هوش مصنوعی:
هوش مصنوعی هم که میشه گفت مثل Burnout Paradise هستش که در تمام سطوح یکیه و بردن یا نبردنتون فقط بستگی به ماشینتون داره نسبت به رقبا.
هوش مصنوعی راننده های قسمت B-Spec هم در بعضی موارد از فندق هم پایینتر میاد!
مثلا کافیه از جاده منحرف بشن اونوقت انقدر کنار جاده وایمیسند تا اول بقیه ازشون جلو بزنن بعدش میان توی جاده.

در کل GT5 بازی سرگرم کننده ای بود ولی اصلا نسبت به زمانی که روش گذاشتن و تبلیغات مختلف انتظارات را برآورده نکرد و بهتر بود به جای گذاشتن مدهای پراکنده بیشتر روی هسته ی اصلی بازی و ماشینها تمرکز میکردند.

• Like
Reactions: .:DEMON LORD:.

هوش مصنوعی راننده های قسمت B-Spec هم در بعضی موارد از فندق هم پایینتر میاد!
مثلا کافیه از جاده منحرف بشن اونوقت انقدر کنار جاده وایمیسند تا اول بقیه ازشون جلو بزنن بعدش میان توی جاده.

دوست عزیز اگه اشتباه نکنم این جزو قوانین اتومبیل رانی هست که جهت جلوگیری از تصادف های احتمالی وقتی از پیست خارج می شید باید صبر کنید تا فاصله خاصی نسبت به کسی که داره به شما نزدیک میشه داشته باشید بعد وارد پیست شید ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or