اجازه هست مخالفت کنم؟:dبه نظرم هوش مصنوعی کلا یادشون رفته بود بزارن.ولی هوش مصنوعی در کل رضایت بخش بود

اجازه هست مخالفت کنم؟:dبه نظرم هوش مصنوعی کلا یادشون رفته بود بزارن.
راستی به نظرم تیتراژ اولیه عالی هست-ولی مشکل اصلی اون موسیقی فوق العاده مزخرفش هست که حال آدم رو بهم میزنه.واقعا خیلی به خودشون فشار آوردن این آهنگ رو گذاشتن.!!!خسته میشن.اگر روی همین ویدیو یه موزیک ترنس بود فوق العاده دلچسب میشد.
خیلی ممنون:dبله شما سروری مخالفت کن ولی باید قبول کرد تیتراژش چرنده ! موسیقی ترنس هم خوب اومدی :d
راستش در مورد هوش مصنوعی به نظرم همون GT5p بود و هیچ تفاوتی نداشت ( مثلا وقتی میرفتی کنارشون میزدن رو ترمز یا وقت جلوشون ترمز میکنی مثل دیوانه ها میزنن بهت )
ولی باز من راضی بودم :d باید قبول کرد این هوش مصنوعی متناسب بود با اون گرافیک ماشین های استاندارد + دمیج
این رو من قبل از عرضه بازی گفتم که متآسفانه موسیقی اول بازی (بخش دومش) اصلآ به حال و هوای GT نمیخوره. بخش اول فوق العادست و واقعآ میگم هر دو سه روز یه بار میشینم میبینم با اینکه خیلی طولانیه ولی بخش دوم ...نه ! اُن تیتر اولیه تقریبآ متناسب با بازی بود اما موسیقیش واقعآ بد بود.
بخش اولش مثل همین هست ولی بخش دومش یه ورژن از آهنگ استثنایی و فوق العاده Moon Over the Castle هست که آدم رو دیوانه میکنه
کلآ این Moon Over the Castle جزو زیباترین آهنگهایی هست که توی بازیهای کامپیوتری شنیدم.عقب افتاده ها میمونن.با ضعیف ترین ماشین میشه راحت سوسکشون کرد:dبه جرات میگم-بدترین هوش مصنوعی ایی بود که تو این نسل دیدم.واقعا فاجعه بود.)
این رو من قبل از عرضه بازی گفتم که متآسفانه موسیقی اول بازی (بخش دومش) اصلآ به حال و هوای GT نمیخوره. بخش اول فوق العادست و واقعآ میگم هر دو سه روز یه بار میشینم میبینم با اینکه خیلی طولانیه ولی بخش دوم ...
کافیه برین تیتراژ نسخه ژاپنی رو ببینین تا اشکتون دربیادبخش اولش مثل همین هست ولی بخش دومش یه ورژن از آهنگ استثنایی و فوق العاده Moon Over the Castle هست که آدم رو دیوانه میکنه
کلآ این Moon Over the Castle جزو زیباترین آهنگهایی هست که توی بازیهای کامپیوتری شنیدم.
eee:dاتفاقا من از بخش اول حالم بهم میخوره و عاشق بخش دوم هستم:dمنم متعجبم شدیدا که چرا moon over the castle رو نذاشتن؟)xواقعا چرا؟چرا؟چرا؟جدا این یامائوچی مستحق مرگه)xاین رو من قبل از عرضه بازی گفتم که متآسفانه موسیقی اول بازی (بخش دومش) اصلآ به حال و هوای GT نمیخوره. بخش اول فوق العادست و واقعآ میگم هر دو سه روز یه بار میشینم میبینم با اینکه خیلی طولانیه ولی بخش دوم ...
کافیه برین تیتراژ نسخه ژاپنی رو ببینین تا اشکتون دربیادبخش اولش مثل همین هست ولی بخش دومش یه ورژن از آهنگ استثنایی و فوق العاده Moon Over the Castle هست که آدم رو دیوانه میکنه
کلآ این Moon Over the Castle جزو زیباترین آهنگهایی هست که توی بازیهای کامپیوتری شنیدم.
منم متعجبم شدیدا که چرا moon over the castle رو نذاشتن؟)xواقعا چرا؟چرا؟چرا؟جدا این یامائوچی مستحق مرگه)x
واقعا من نمیدونم علی.این ژاپونی ها ظاهرا کلا اجاره دادن مغزشون رو.دوسش دارما.خیلی هم دوسش دارم.یعنی اصلا اون قیافش برام دل نشینه.اما مردک آخه چی فکر کرده؟اومده فولکس جنگ جهانی رو گذاشته تو پرمیوم(الان آریا فحشم میده:d) بعد بوگاتی یا سرور تمام ماشینهای مسابقه ایی-ماشینی که سال 2005 بهترین ماشین مسابقه ایی شد یعنی-BMW M3-GTR رو گذاشته استاندارد)x)x)xمیخوام بزنم لهش کنم.من نمیدونم آخه اون SAMBA BUS رو کی برش میداره.البته من خریدمش:dآخه 23-سال پیش بابام یه دونه آبیش رو داشت:dانقدر باهاش خاطره دارم که بخاطر همین خریدمش و اتفاقا رنگ آبی هم بهش زدم.
بابا حسین قاطی نکن :d اینم اضافه کن به انتخابات دور از ذهن استاد در بازییعنی آدم میبینه بازی به این بزرگی همچین انتخابات عجیبی داره (که واقعا هم جزیی و مسخر ـست) اصلا نمیشه درک کرد اصلا !
واقعا من نمیدونم علی.این ژاپونی ها ظاهرا کلا اجاره دادن مغزشون رو.دوسش دارما.خیلی هم دوسش دارم.یعنی اصلا اون قیافش برام دل نشینه.اما مردک آخه چی فکر کرده؟اومده فولکس جنگ جهانی رو گذاشته تو پرمیوم(الان آریا فحشم میده:d) بعد بوگاتی یا سرور تمام ماشینهای مسابقه ایی-ماشینی که سال 2005 بهترین ماشین مسابقه ایی شد یعنی-BMW M3-GTR رو گذاشته استاندارد)x)x)xمیخوام بزنم لهش کنم.من نمیدونم آخه اون SAMBA BUS رو کی برش میداره.البته من خریدمش:dآخه 23-سال پیش بابام یه دونه آبیش رو داشت:dانقدر باهاش خاطره دارم که بخاطر همین خریدمش و اتفاقا رنگ آبی هم بهش زدم.
استاد روش های بازیسازیش رو یکم به سمت کارای Suda 51 سوق داده ... سودا معروفه به بازیساز دیوانه صنعت گیم چون انتخابات عجیبی تو بازیش قرار میده !:dآره پریمیوم نشدن بوگاتی واقعا عجیب بود البته من بیشتر تو کفِ انتخاب اتومبیل در بخش Arcade ـم ، انقلابی بود !! فکر کن 1000 تا اتومبیل میگیری حالا میخوای یکی رو انتخاب کنی با توجه به این که اتومبیل ها از هر شرکت گروه بندی نشده !! در مورد Event ـها کاملا موافقم چقدر تو بازیهای قبلی مسیرهای مختلف رو برعکس میرفتیم و بعضا شب هم بود یادته ؟ ولی الان با این پتانسیل چی ! من یکی بشخصه مغزم هیچ جوره این معادلات رو قبول نمیکنه !! اما در کل بازم بازی عالی و در طولانی مدت اعتیاد آورِ بشینی پای بازی سخته پاشی :dولی جدی میگم-یه کارائی تو این بازی کردن-مغز آدم ماهی دودی میشه.یکی نیست بهش بگه-دیوانه-این همه جاده با این همه ماشین-میمردی یکم event بیشتر بزاری؟فورتزا 3 بدمصب خیلی eventهاش زیاد بود.مثلا مسابقات 400hp داشت یا 500hp-600hp یا مثلا germany vs france.خیلی مسابقات جذاب و زیادی داشت.ولی این چی؟یعنی رسما با دست خودش زحمات خودش رو دود کرده فرستاده هوا:d
خیلی ممنون:d
ولی آخه دریغ از نیم زره حس سختی که بازی به آدم بده.عین عقب افتاده ها میمونن.با ضعیف ترین ماشین میشه راحت سوسکشون کرد:dبه جرات میگم-بدترین هوش مصنوعی ایی بود که تو این نسل دیدم.واقعا فاجعه بود.)x
ولی واقعا سوالم از PD اینه ... شما که میتونید با آپدیت کلی از این موارد رو بهبود ببخشید چرا کاری نمی کنید ؟!
) فقط صدای ماشین رو گذاشتم که آمپیلی اسپیکر ها PC رو وصل میکنم به PSP و هر آهنگی بخوام میذارم اینجوری خیلی لذت بخش تره !
هوش مصنوعی راننده های قسمت B-Spec هم در بعضی موارد از فندق هم پایینتر میاد!
مثلا کافیه از جاده منحرف بشن اونوقت انقدر کنار جاده وایمیسند تا اول بقیه ازشون جلو بزنن بعدش میان توی جاده.