نظر شما درباره Halo و آینده Halo

نظر شما درباره آینده Halo

• مجموع رای دهنده‌ها
    77
بطور قطع نسخه جديد كه بياد يه شكست كامل ميخوره!!
مطمئنا كمپاني تازه كار 343 نميتونه براي اين مجموعه كاري رو انجام بده.فقط بانجي ميتونه نسخه جديدي رو بسازه!

• Like
Reactions: BladeRunner
من اول هیلو 3 اصلا خوشم نیومد :دی بابی میدونه به زور اون تمومش کردم :دی مثه آریا حالم هم از تمام جد و اباء این Flood ها بدم میاد :دی اما بعد از بازی کردن ریچ پروفایلم پرید مجبور شدم بازیهای شاخو از اول برم فقط میتونم بگم عاشق هیلو 3 شدم ریچ رو هم هنوز دوباره بازی نکردم اما مطمئنا اندازه هیلو 3 نمی تونه دوباره منو تحت تأثیر قرار بده .
همونطور که آریا گفت باید یه نژاد به بازی اضاف شه . اما یه نژاد مثه الیت ها تو ریچ . خیلی جدی تر از کاوننت ها بودن . یکی از دلایلی که ریچ رو ترجیح میدم همینه . اما خوب در مجموع فقط هیلو 3 :دی
بهرحال یه نژاد یه جورایی خشن میخواد بازی .
در گیم پلی هم به نظر من برای سریع تر کردن گیم پلی بازی باید دویدن به صورت جدا گونه اضاف شه . نه مثه ریچ که دویدنش به عنوان یه قابلیت بود . نه مثه هیلو 3 که اصا نداشت :دی اما باید هنگام دویدن Melee Attack زدن Damage بیشتری بده . برد تو مولتی هیلو اکثرا با Melee Attack هست حداقل تو بازی هایی که کردم اینطوری بوده . این میتونه بازی رو بسیار جذاب تر کنه و سریع تر . با این که بازی بسیار سریعه اما سریع تر شدنش میتونه خیلی خیلی خیلی جذاب ترش کنه
در مورد گرافیک هم که باید یه موتور اونقد قوی بسازن که بترکونه . من میخوام با 2 تا Scrab ( درست نوشتم ؟ :دی) همزمان تو هیلو 4 رو 360 بجنگم مثه هلو 3 اما با گرافیک بسیار بالا :دی

یکم رو کات سنسا بیشتر کار کنن.......... .بعضی از کات سنسا تو ریچ خیلی عالی بودن مثه اون صحنه ای که فرمانده به noble6 میگه کورتانا حتما یه چیزی میدونسته که تو رو انتخاب کرده و بعدش میگه با فرمان من از هواپیما بپرین بیرون یا اون کات سنس اخری ولی بعضی هاشون جای کار داره...... .

یکم هم کلا تو نشون دادن ساختار شهری عاجز بوده این halo درسته هوش مصنوعی خیلی بالاس ولی مثلا وقتی وارد اون شهر می شیم تو ریچ که برای اولین بار جت پک می گیریم حرکات مردم شهر خیلی تصنعی بودش(تو odst و 3 هم این مشکل بود)....... .

گیم پلیش قشنگه اصلا هم زوم کرن رو به بازی اضافه نکنن که میشه مثه اون بازی مسخره cod:d(به نظر من مسخره حالا نپرید هی سرم)

یکی هم اینکه یه نژادی رو وارد بازی کنن که خیلی خیلی قویه و شدیدا خشنه خیلی خشنتر(البته خشونتش در اون حد دنیای halo باشه نه مثه لوکاستا:d) این به نظرم کار جذاب می کنه ......

یکیم این موجودات چندشناک شماره 3 رو حذف کنن(یه مرحله ضایعی بود که باید میرفتی تو اون چندشزار:dواقعا مرحله رو اعصابی بود)

همین دیگه این تغییراتو بدن ما راضی می شیم......البته همینطوریش هم عالیه

آخرین ویرایش:
من زیاد حزفی برای گفتن ندارم .
اول یه خورده فن بازی در اووردم گزینه 3 رو زدم :d .
به نظر من فقط این 3 تا چیز تغییر کنه . دیگه هیچی برای گفتن نمی مونه :
یکی اینکه برای زوم کردن از LT استفاده بشه خیلی بهتره . یه جورایی LR بزنی رو اعصابه ولی خوب من که چند ساله دارم هیلو بازی می کنم و خودمو باهاش خفه کردم .دیگه عادت کردم ولی بعد از یه مدت باز قاطی می کنم دکمه هارو اشتباه می زنم ( اصلا قاطی تو قاطیه :d ) به ویژه وقتی قبلش چند تا FPS دیگه بازی کنی :d .
بعد اینکه یه چند تا بروبچ دشمن و نژادای دیگه اضافه کنن ( که واقعا جای اضافه شدن داره ) خیلی بهتر میشه.

یکی هم اینکه گرافیکو بالاتر ببرن بهتر میشه ( البته برای من گرافیک زیاد مهم نیست )
همینا دیگه دیدین چقدر کم بود :d .
اولین نفر که به گزینه ی 1 رای داد خودم بودم ! :d
اخه خستمون شد دیگه ! Halo خیلی کنده ! نه به تندیه BO نه به کندیه این ! میمیرن یه حد وسط بسازن !؟
کلا باید شاهد شخصیتا , محیطا , دشمنا , اسلحه ها و خیلی چیزای جدید دیگه باشیم تا دوباره halo بتونه خودشو نشون بده !
حرف خیلی خیلی زیبایی زدی ..... :d 1 ساعت داشتم می خندیدم
آخه کجای هیلو کنده من نمی دونم . اصلا نصف معروفیت این بازی به سریع بودنشه ( همین که 1 ثانیه نمی تونی پشت کاور بمونی ینی اوج سرعت و هوش مصنوعی )

مطمئنا كمپاني تازه كار 343 نميتونه براي اين مجموعه كاري رو انجام بده.فقط بانجي ميتونه نسخه جديدي رو بسازه!

تیم 343 تازه کاره ؟!!!!!
4 نفر از افرادش رو میشناسی که اینجوری راجع بش نظر میدی ؟

به نظر من یه سری تغییرات لازمه مثل ظاهر دشمنان,نوع دشمنان (البته به جز eliteها),گرافیک بهتر و یک مقدار کوچکی هم تغییر در گیم پلی(البته تغییر جزئی).

[FONT=&quot]
HALO-DUEL-500x281.jpg

1

[/FONT]
وقتی سال 2001 برای اولین بار Combat Evolved رو بازی کردم و تو ماجرای اسرار امزیش غرق شدم ، یه حس خاصی داشتم . یه حس خاصی که تا حالا تجربش نکرده بودم . اون حس خاص توی Halo 2 تا حدودی واسم عادی شده بود ، توی هیلو 3 اون حس تبدیل به استاندارد واسم شد و توی ریچ اون حس کمرنگ شده بود . واقعا چه اتفاقی توی این 9 ساله افتاد ؟ من عوض شده بودم یا هیلو ؟ یا شایدم بانجی !

[FONT=&quot]2

[/FONT]
پارسال بود که بلوری Halo Legends رو خریدم ، تمام اپیزود هاش رو دیدم و زیاد هیجان زده نشده بودم تا رسیدم یه یکی از اپیزود هاش . اونایی که Halo Legends رو دیدن با دیدن عکس اول این پست اسم اون اپیزود رو میتونن حدس بزنن . The Duel . اپیزودی که داستان کاملا جدیدی رو بازگو می کرد ! داستانی که تو هیچ یک از بازی های بانجی بهش پرداخته نشده بود و به نوعی توسط خود 343 و نویسنده و کارگردان انیمه تهیه شده بود ( هر چند وقتی میگم نویسنده های 343 در اصل دارم به یکی از اصلی ترین نویسنده های سابق بانجی Frank O'Connor اشاره می کنم ! ) . بعد از دیدن The Duel دقیقا همون حسی رو داشتم که بعد از بازی کردن Combat Evolved بهم دست داده بود . حس غرق شدن تو یه ماجرای اسرار آمیز[FONT=&quot] و بدیع . [/FONT]

[FONT=&quot]3[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]ریچ از نظر من نقطه ی اوج سری هیلو از نظر گیم پلی بود ! بالاترین نقطه ی یه هرم که هر گام پس و پیش روش به منزله ی پایین تر رفتن هستش . بانجی هم یه بار دیگه با خداحافظیش از سری هیلو نشون داد زمین تا آسمون با سایر سازنده ها فرق می کنه و موقعیت سری هیلو بالای این هرم رو درک کرده . شک نکنید اگه یک درصد هم جای پیشرفت واسه هیلو های بانجی باقی مونده بود ، بانجی الان داشت روی یه هیلوی جدید کار می کرد ! نکته ی دیگه هم اینه اگه بهترین بازی ساز های دنیا هم بیان تو 343 جمع بشن بازم ذره ای نمی تونن به درکی که بانجی از سری هیلو داشت برسن . این یه حقیقت ـه !

[FONT=&quot]So ...

[/FONT]
خب حالا شاید سوال پیش بیاد که ربط این سه تا نکته ی بالا به هم چیه ! خب جواب سادست . با در نظر گرفتن این نکته که هیلو همیشه به خاطر بدیع بودنش مودر استقبال قرار گرفته و در حال حاضر این سری در عین اینکه شاهکاره دیگه واسه کسی بدیع به نظر نمیاد باید ادامه ی مسیر هیلو عوض بشه ! هیلو ی 343 اگه بخواد بر اساس آخرین جمله ی رییس : " Wake me when you need me " ساخته بشه از نظر من کاملا سرنوشت مبهمی پیدا می کنه . اگه بازی نسبت به هیلو های بانجی تغییری نکنه بدون شک شکست می خوره ! چون همین الانشم با وجود شاهکار بودن ریچ بعضی از سایتای خوش حال بهش انگ تکراری بودن مکانیزم گیم پلی زدن ! اگه یه مقدار تغییر کنه صد درصد نابود میشه ! حتی فکر کردن به اضافه شدن قابلیت زوم با LT به هیلو هم ناراحت کنندست ! کسی که بخواد با LT زوم کنه میتونه نمونه های کاملش رو تو بازی های دیگه پیدا کنه .

343 باید داستان خودش رو خلق کنه . باید یه خورده تو دنیای عظیم هیلو Move کنه تا از زیر سایه ی بانجی بیاد بیرون . The Duel یه نمونه از پتانسیل دنیای هیلو برای بازی ها و محصولات آینده هستش . اگه انیماتور های ژاپنی میتونن همچین جزییات پنهان از دنیای هیلو رو با کمک 343 به تصویر بکشن ، چرا خود 343 با بازی های اینکارو نکنه ؟ به شخص The Duel رو یه سند چشم انداز ( لول : دی ) واسه دنیای هیلو می بینم . نمی گم بیان همون ماجرا رو بازی کنن ! اما چه اشکالی داره یه هیلو ساخته بشه که به جنگ کاوننت ها با هم پرداخته بشه ؟ چه ایرادی داره هیلوی بعدی کلا از دید فوررانر ها باشه بدون اشاره به انسان ها ؟

پس به طور کلی گزینه های این نظر سنجی رو اینطوری تفسیر می کنم :

• 1- اگه هیلو هیچ تغییری نکنه ، آیندش مبهمه ، ممکنه مثلا هیلو 4 بیاد با همون گیمپلی همیشگی یه موفقیت هایی به دست بیاره ، اما مطمعنا 343 در نهایت نمی تونه اون درکی که بانجی از هیلو داشت رو تجربه کنه .

• 2-اگه هیلو یه ذره تغییر کنه ، از نظر من نابود میشه ! همون ویژگی زوم با LT کافیه که کلا دور هیلو رو خط بکشم برم COD بزنم !

• 3-اگه کلا دیگه ساخته نشه ، والا نمیدونم چی بگم ! هم خوشحال میشم ( چون به سرونشت اسطوره های دیگه مثل سونیک دچار نمیشه) و هم ناراحت ( چون خب دوری از هیلو سخته به هر نحوی ... : دی )

• 4-اگه کلا تغییر کنه ، شدیدا استقبال می کنم ... :دی واقعا روزی که ببینم 343 راهش رو کاملا از هیلو های بانجی جدا کرده و به هیلو یه روح تازه به همراه یه داستان و ماجرای اسرار آمیز و بدیع دیگه داده ، یکی از بهترین روز های زندگیمه ! هر چند بیشتر بحث من سر گیم پلی ـه ! یه گیم پلی کاملا متفاوت به علاوه ی همون داستان آشنا هم میتونه واسم خوشحال کننده باشه .

با امید به دیدن یه هیلوی بدیع از 343 به گزینه ی اول نظرسنجی بابک رای دادم .

لاتینیوم گیمز هم روی کاغذ تازه کار بود,ولی در اصل شینجی میکامی و هیدئو کامیا توش بودن که بایونتا و ونکوییش را ساخت.دلیل نمی شه چون 343 تازه ساخته,یعنی بی تجبره هست.مایکرو یکی قوی ترین تیم های ممکن را ساخته...

sami_19
ما که رییسو میخوایم ملاقات کنیم تو یه بازی دیگه باید چه کنیم ؟
به نظر من باید مسترچیف تو یه سیاره جدید وارد شه که یه نژاد کاملا هوشمندن .هم خشن . اونموقع داستان خودشونو از این در بیارن . کاوننت ها و انسان ها علیه این نژاد متحد شن . این نژاد که قبلا تو 5 6 تا کهکشان دیگه بوده و قلمروشو گسترش داده تا به مرز انسان ها و کاوننت ها رسیده .

اما چه اشکالی داره یه هیلو ساخته بشه که به جنگ کاوننت ها با هم پرداخته بشه ؟ چه ایرادی داره هیلوی بعدی کلا از دید فوررانر ها باشه بدون اشاره به انسان ها ؟
:-?
با این حرفت خیلی حال کردم حس عجیبی در من به وجود آوردی :d
راستی توکدوم دانشگاه Halo تدریس میکنی ؟ :d

منم معتقدم باید halo از بیخ تغییر کنه چون اگه 343 روال بانجی را پیش بگیره به نظرم شکست میخوره حداقل از نظر منتقدین به شدت سرکوب میشه ! بنظرم باید کلا 343 هیلوی خودش را بسازه به همین خاطرم نظرم گذینه اوله . ولی اگه همین بانجی روی کار بود میگفتم که همین بمونه بهتره و با کمی تغییرات همون گذینه دوم !

کدوم مدیریه که برای بار دوم داره پست منو پاک میکنه؟بیاد مثل یک مرد بگه چرا داره پست رو پاک میکنه؟
بنظر من بازی جالبی نیست و باید پروندشو ببندن

آخرین ویرایش:
ما که رییسو میخوایم ملاقات کنیم تو یه بازی دیگه باید چه کنیم ؟
به نظر من باید مسترچیف تو یه سیاره جدید وارد شه که یه نژاد کاملا هوشمندن .هم خشن . اونموقع داستان خودشونو از این در بیارن . کاوننت ها و انسان ها علیه این نژاد متحد شن . این نژاد که قبلا تو 5 6 تا کهکشان دیگه بوده و قلمروشو گسترش داده تا به مرز انسان ها و کاوننت ها رسیده .
خُب تقریبا ادامش همینجوری میشه دیگه:دی آخر Halo 3 (البته پایان Legendaryـش) سفینه داغون شده رئیس و کورتانا به سمت سیاره ای به نام Legendary Planet حرکت میکند و تمام:دی (تو یوتیوب سرچ کنید Halo 3 Legendary Ending میاره براتون). بقیه هم که فکر میکنند رئیس مرده و واسش سوگواری میکنند!

اما اون سیاره چیه؟ کسی دقیقا نمیدونه ولی حدس ها بر این است که یکی از سیارات باستانی مربوط به فوررانرزهاست. حالا ممکنه فوررانرزها که میگن منقرض شدن خودشون تو این سیاره باشند، میتونند هم فقط آثارشون باشه. تو یکی از انیمه های منتشر شده توسط 343 اگر دیده باشید درباره گذشته هیلو و اینکه چجوری و به چه دلیلی فوررانرزها Halo رو ساختند و منقرض شدند توضیح میده. تو اون انیمه سیاره ای که فوررانرزها توش زندگی میکردن به شدت شبیه همین Legendary Planet است!!:دی

من فکر میکنم یه مسیر کاملا جدید رو 343 در پیش میگیره. به قول سامان گیم پلی 10 ساله هیلو تو Reach به اوج خودش رسید و دیگه بهتر از این نمیشه. Frankie هم انقدر شعورش بالاست که میدونه نباید دیگه این مسیر رو ادامه بده. هیلو نیازمند یک تغییر بزرگ است. زوم با LT و Sprint مثل CoD و مسائلی مثل این تغییر بزرگ نیستند. باید کلا گیم پلیش عوض بشه. داستانش با اینکه ادامه Halo 3 است، ولی یه سه گانه جدید باشه و یه چیز جدید رو دنبال کنه که خیلی ربطی به قبل نداشته باشه. باید طراحیش تغییر کنه و از همه مهمتر یه چیز جدید و نو باشه و از بازیهای دیگه نخواد خیلی اسکی بره. به قولی، من به یک Reboot فکر میکنم:دی البته ریبوت داستانی نه، گیم پلی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or