ghost dog عضو جدید May 28, 2013 #136 نوشته شده توسط M@SOUD64: سلام یه سوال ؟؟ کنسول رو میشه ایستاده گذاشت یا نه؟؟ بیشتر... نه رفیق نمیشه
A Achivement کاربر سایت Aug 13, 2013 #140 من که یک xbox360 با طرح گرز دارم و عاشقشم به امید اومدن طرح forza 5 !!!!!!
Irisviel Ackerman کاربر سایت Aug 31, 2013 #143 نوشته شده توسط amir9: شبیه ریسور خونمونه بیشتر... دیر رسیدی. این ترول رو رفقات فسیلش کردن! لااقل بگرد یه ترول جدید پیدا کن!
نوشته شده توسط amir9: شبیه ریسور خونمونه بیشتر... دیر رسیدی. این ترول رو رفقات فسیلش کردن! لااقل بگرد یه ترول جدید پیدا کن!
amir9 کاربر سایت Aug 31, 2013 #144 نوشته شده توسط Prince Amir67: دیر رسیدی. این ترول رو رفقات فسیلش کردن! لااقل بگرد یه ترول جدید پیدا کن! بیشتر... منظورت چیه ؟؟ خب واقعا شبیه ریسور هست
نوشته شده توسط Prince Amir67: دیر رسیدی. این ترول رو رفقات فسیلش کردن! لااقل بگرد یه ترول جدید پیدا کن! بیشتر... منظورت چیه ؟؟ خب واقعا شبیه ریسور هست
wormbook Gold User Aug 31, 2013 #145 شبیه دی وی دی پلیره ما هم هست :/ ترول و اینا هم نیست هرکی خواست عکس شو میزارم به نظرم خیلی سادست دیگه Sent from my X10i using Tapatalk 2
شبیه دی وی دی پلیره ما هم هست :/ ترول و اینا هم نیست هرکی خواست عکس شو میزارم به نظرم خیلی سادست دیگه Sent from my X10i using Tapatalk 2
batman-love کاربر سایت Aug 31, 2013 #146 خوبه مدل کلاسیک اگه این شکلی بود حتما میخریدم! (فتوشاپ نصب نداشتم با paint درست کردم، خوب نشد) آخرین ویرایش: Aug 31, 2013
Z-fan ▲ Triforce of Wisdom ▲ ناظم انجمن Aug 31, 2013 #147 سیاهش شبیه ریسیور خونه ماست امّا سفیدش لامصّب PS4 رو هم میخوره.خیلی خوشگله
amir9 کاربر سایت Aug 31, 2013 #148 نوشته شده توسط batman-love: خوبه مدل کلاسیک اگه این شکلی بود حتما میخریدم! (فتوشاپ نصب نداشتم با paint درست کردم، خوب نشد) بیشتر... یه فکری این عکس رو به ماکروسافت ایمیل کن بگو xbox one slime باید این شکلی باشه (( بشون بگو از کجا معلوم شاید طرحت قبول شد ))
نوشته شده توسط batman-love: خوبه مدل کلاسیک اگه این شکلی بود حتما میخریدم! (فتوشاپ نصب نداشتم با paint درست کردم، خوب نشد) بیشتر... یه فکری این عکس رو به ماکروسافت ایمیل کن بگو xbox one slime باید این شکلی باشه (( بشون بگو از کجا معلوم شاید طرحت قبول شد ))
batman-love کاربر سایت Aug 31, 2013 #149 مسخره میکنی؟! من خودم این شکلی دوست دارم به نظر من وسایل صوتی و تصویری و بازی هر چی ساده تر باشن زیباترن اون قسمتش یادم رفت سیاه کنم الان کامل شد
مسخره میکنی؟! من خودم این شکلی دوست دارم به نظر من وسایل صوتی و تصویری و بازی هر چی ساده تر باشن زیباترن اون قسمتش یادم رفت سیاه کنم الان کامل شد
amir9 کاربر سایت Sep 1, 2013 #150 نوشته شده توسط batman-love: مسخره میکنی؟! من خودم این شکلی دوست دارم به نظر من وسایل صوتی و تصویری و بازی هر چی ساده تر باشن زیباترن اون قسمتش یادم رفت سیاه کنم الان کامل شد بیشتر... بخدا جدی گفتم برو این عکس نشون ماکروسافت بده شاید خششون بیاد
نوشته شده توسط batman-love: مسخره میکنی؟! من خودم این شکلی دوست دارم به نظر من وسایل صوتی و تصویری و بازی هر چی ساده تر باشن زیباترن اون قسمتش یادم رفت سیاه کنم الان کامل شد بیشتر... بخدا جدی گفتم برو این عکس نشون ماکروسافت بده شاید خششون بیاد