نظر سنجی PGR4 یا FORZA2

FORZA 2 یا PGR 4

• PGR 4

رای‌ها: 10 33.3%
  • FORZA 2

رای‌ها: 20 66.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    30
FMS 2 جدا جزو بهترین شبیه سازها ست که این سبک طالب خاص خودش رو داره. PGR هم که اصلا بحث ش جداس!!. مقایسه اینها کار جالبی نیست.
PGR 4 رو تموم کردم، گیم پلی عالی بود یا حداقل واسه من دلچسب بود اما FMS2 به علت Simulation بودن بیشتر از 1 ساعت انجامش ندادم. مشتری خودش رو داره.

پس PGR یه بازی نسبتا تخیلیه !!!
نه بابا تخیلی هم نیست ! توی همین بازی گرفتن مدال پلاتینیوم توی همه مسابقه ها کار فوق العاده سختیه ! (انقدری سخت هست که خود سازنده ها اومدن اچیومنت مدال سیلور رو 40 تا گذاشتن ولی پلاتینیوم رو 10 تا !)
کلآ ممکنه از نظر واقع گرایی از Forza 2 عقب تر باشه ولی به هیچ وجه توی گروه NFS و اینا جا نمیگیره ! مخصوصآ اینکه به خاطر تآثیر آب و هوا , گیم پلی بازی سخت تر هم میشه.
من که به شخصه با PGR بیشتر حال کردم تا Forza .

نه بابا تخیلی هم نیست ! توی همین بازی گرفتن مدال پلاتینیوم توی همه مسابقه ها کار فوق العاده سختیه ! (انقدری سخت هست که خود سازنده ها اومدن اچیومنت مدال سیلور رو 40 تا گذاشتن ولی پلاتینیوم رو 10 تا !)
کلآ ممکنه از نظر واقع گرایی از Forza 2 عقب تر باشه ولی به هیچ وجه توی گروه NFS و اینا جا نمیگیره ! مخصوصآ اینکه به خاطر تآثیر آب و هوا , گیم پلی بازی سخت تر هم میشه.
من که به شخصه با PGR بیشتر حال کردم تا Forza .

دقیقا نظر من هم همینه اریا !
حالا اگر دقت کنی PGR4 خیلی خیلی اسونتر از PGR3 بود ! زمانی که PGR3 اومد خیلی ها از سختی بیش از حد بازی ( که این سختی طبیعتا رو گرفتن اچیومنت ها هم تاثیر داشت ) اعصابشون ریخته بود به هم از جمله خودم :دی ! اما بازی به قدری جذاب و قشنگ بود که باز هم همین سختی به جایی که یه مقدار تو کیفیت بازی تاثیر بگذاره جذابیت بازی رو بیشتر از قبل هم کرد . مخصوصا تو محیط لایو .

----------------------------------------------

در کل هر جور بخوایم فکر کنیم مقایسه این دو تا بازی کار زیاد درستی نیست اما من هم خودم PGR رو بیشتر دوست دارم نسبت به Froza .
ولی اگر کلا به سبک سیمولیشن خیلی علاقه داری حتما باید Froza و مخصوصا GT رو بازی کنی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or