بازی که 21 سال از عمرش میگذره بایدم محبوب تر از یه بازی که هنوز 1 سالشم نشده باشه. NB نکات بسیار جالب و شگفت انگیزی داشت و سعی کرده بود از هر راهی که میتونه خودش رو بالا بکشه برعکس NG که فقط در مسیر اصلی خودش حرکت میکنه. بنظرم هر دو بازی عالی هستن، NG بیتره .
دوتاشون خوب بودن یعنی هستن ولی NG II بهتر بود.:smile:
در NB تا میومدی 4تا زامبی بکشی میرسیدی به یه باس که من اصلا از این قضیه خوشم نیومد
تو یه مرحله باید 20تا باس رو بکشی, چه معنی میده آخه؟:smile:
اصلا با Boss Fightهای زیاد موافق نیستم:smile:یه جورایی حال نمیده ولی با سیستم دکمه زنی NB خیلی حال کردم.
کاش یه بازی میومد که فقط با سیستم دکمه زنی پیش بره:smile:
ولی درکل هردوتاشون خوب هستن و یه چیزایی این داره که اون نداره و برعکس.
100% Ng بهتره این شد سوال:cheesygri
گرافیک جذاب محیطای جذاب افکت های فوق العاده تنوع دشمنای زیاد چکپوینت مناسب و........................... همه در Ng به نظر من بهتره
NG برای بازیکن معمولی مناسب نیست, چون برای لذت بردن ازش باید آستینو بالا بزنی و قلق هاشو یاد بگیری ولی NB خیلی button smasherتر هستش و برای یه بازیکن معمولی, ساده تر.
سلام مثل اين ميمونه بگي پيروزي قوي تره يا منچستر قطعا براي يه گيمر حرفه اي نينجا گايدن ارزش بيشتري داره اما خوب نينجا بلده هم به عنوان نسخه ي اول خيلي خوب عمل كرد فقط يكم اسون بود گرافيك هنريش افتضاح بود و خوب تنوع كمبوهاشم مثل نينجا گايدن نبود در كل هر بازي رو نميشه با نينجا گايدن مقايسه كرد ولي نينجا بلده حتي از حد انتظارات هم فراتر رفت و نويد يه سري عالي تو اين سبك رو ميده قطعا تو نسخه هاي بعديش با رفع ايراداتش بهتر از اين ظاهر ميشه
موفق باشيدو پيروز
زمانی که NG 1 رو توی XBOX قدیمیم بازی کردم، به نظرم بهترین بازی پلتفرم خودش بود. NG2 هم کاملا مثل NG1 موفق بود و همون هیجان و سرعت رو داشت، NB هم خوب بود ولی به پای NG نمی رسید به خصوص محیطش ، که یه جورایی اعصاب خرد کن بود!