نظر سنجی Gamespot پیرامون 16 نوع گیمر!شما کدامیک هستید؟

شما چه نوع گیمری هستید؟! (مطالب خوانده شود)

• مجموع رای دهنده‌ها
    85
طرفدارهای GOW از داستان فراریند؟ (یا بهتر بگیم، GOW برای اون دسته ای که از داستان فراریند،پیشنهاد میشه؟ ) 8-| کل متن درسته،ولی این مورد اشکال داره :| یکی از مهمترین عوامل GOW و LOS همین داستان حماسیشونه! :-" (به من باشه که میگم این سبک اصلا باید همه ی بازی ها خفن ترین داستان ها رو داشته باشن:-" حماسه ازشون بباره :d )

بین این چیزایی که گفته هم،میشه گفت The Completionist میباشم! :d
متن های موجود توی بازی ها هم سعی میکنم بخونم،ولی به هیچ وجه RPG باز نیستم :-" ، توی بازیی هایی هم که انتخاب و این چیزا میتونیم داشته باشیم، آدم خوبه میباشم:-" بازی ها رو هم معمولا روی درجه ی سختی آخر میرم >:)

The exterminator + The Reader + The Difficulty Snob
این سه تا میشه نوع گیمری که هستم البته The Reader و The exterminator یک جورایی برخلاف هم هستن ولی نمی دونم چی شده من بینشونم ! :|

The Completionist( مخصوصا توی rpg ها )
The Exterminator( ولی داستان هم برام مهمه( بلا خره باید یه انگیزه ای برای تیکه پاره کردن داشته باشیم ) )
The Reader( حتی ممکنه چند بار دیالوگ ها مرور کنم )
The Ghost( تخصص این جانب:d)
The Hoarder( هیچ لذتی مثل پیدا کردن یه شمشیر باستانی توی اعماق یه مقبره در skyrim نیست )
The Difficulty Snob( بعضی بازی ها فقط روی درجه ی سخت حال میدن ( بعضی ها هم فرقی نداره ، به هر صورت حال نمیدن ))
The Min/Maxer( البته معمولا تا جایی که میتونم skllpoint ها را نگه میدارم تا روی چیزهای مهمتر خرج کنم ( حتی شده تا دو سه روز روی لول یک میمونم))
The Character Builder( بلاخره قراره تا چند وقت با یارو سر و کله بزنیم ، باید یه ته چهره ای داشته باشه )
The White Knight( خودم هم هنوز نفهمیدم چرا موقع بازی کردن زیادی بچه مثبت میشم:d)​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or