نظر سنجی Gamespot پیرامون 16 نوع گیمر!شما کدامیک هستید؟

شما چه نوع گیمری هستید؟! (مطالب خوانده شود)

• مجموع رای دهنده‌ها
    85

A.R.A.$.H

کاربر سایت
gamespot_logo.jpg

حدود یه ماه پیش بود داشتم توی سایت gamespot چرخی میزدم که توجهم به چهارتا فیلم جلب شد!این فیلم ها یک سوال داشتند :" What Gamer Are You " شما چه نوع گیمری هستید؟
فیلم ها رو دانلود کردم که شامل یک نظر سنجی هستش که توسط خانم Jess Mcdonell (ویدئو ژورنالیست گیم اسپات) تهیه شده.در آنها 16 نوع از گیمرها با سلایق و علاقه های متفاوت توضیح داده شده که خیلی جالبه.من هم فیلم را ترجمه کردم و چکیده ای از این فیلم ها رو تهیه کردم.هرگیمر توضیح داده شده و بازی های نمونه نیز مثال زده شده.
در این تاپیک نظر اعضای محترم بازی سنتر رو با هم میبینیم.مطالب را ابتدا بخوانید و سپس به این سوال پاسخ دهید :
شما چه نوع گیمری هستید؟
The Completionist

TorchlightIICoverArt.jpg

این دسته یکی از مهمترین گیمرها می باشد و هدف آنها گردشی کوتاه دربازی نیست بلکه آن را به صورت 100 درصد همیشه تکمیل می کنند.
در Mass Effect 2 تمامی سیاره ها را برای دستیابی به منابع میگردند،با ماریو تمامی سکه ها را جمع میکنند و در Beyond Good And Evil
نیز تمام Pearl را پیدا می کنند.گاهی اوقات نیز یک نقطه مهم Save بازی ها را بارها تکرار میکنند تا تمامی پایان های آن را ببینند.
بازی های نمونه : Torchligh 2 - GTA - Beyond Good And Evil

The Speed Runner

250px-Mirror's_Edge.jpg

فقط به دنبال لحظاتی خوش در بازها هستند.داستان و صحبت های کاراکترها اهمیت چندانی برایشان دارد و از پازل هایی که سرعت
پیشروی آن را در بازی میگیرد بیزارند و دوست دارند هر محله را با سرعت و بدون وقفه پیش بروند.کات سین نهایی بازی بهترین جایزه برای
آن ها می باشد!
بازی های نمونه : Mirrors Edge - Hotline Miami

The Exterminator

256px-God_of_War_III_not_final_art.jpg

مانند گروه قبل از داستان فراریند و مکالمه ها را زیاد دوست دارند و تمایل ندارند وقت با ارزششان را که میتوانند صرف نابودی دشمن کنند
به صخبت کردن با کاراکتر ها هدر دهند.هر چیزی باید نابود شود و طرفداران بزرگ FPS و هک اسلش هستند.این گیمر ترکیبی از دو نوع قبل می باشد
بازی های نمونه : God of War - Call of Duty - Postal 2

The Extrovert

Call_of_Duty_Black_Ops_II_Game_Cover.png

سبک بازی زیاد برای این دسته مهم نیست.تا زمانی که بشود بازی را چند نفره و مالی پلیر بازی کرد آن ها در آن حضور خواهند داشت و بازی های
گروهی را بسیار دوست دارند.
بازی های نمونه : Battlefield 3 - Super Smash Bros - DOTA

The Reader

256px-Dragon_Age_Origins_cover.png

میشه گفت یکی از دسته گیمرهایی که واقعا عاشق داستان بازی هستند این گروه است.در Dragon Age خط به خط دیالوگ ها را می خوانند
در Mass Effect تمامی Data Pad را مطالعه می کنند.آنها بازی های نقش آفرینی و بازی هایی که در آن به طور به کامل به داستان
و پیش زمینه آن پرداخته شود علاقه مندند.اما در بازی های چندنفره همراهان بسیار بدی هستند زیرا همیشه از گروه جا می مانند تا
با NPC ها صحبت کند و داستان های آنها را دریابند!
بازی های نمونه : Dragon Age - Dear Esther - Mass Effect

The Builder

255px-Sims3cover.jpg

این گیمرها ساخت و ساز را دوست دارند.در اسکایریم تمامی آیتم ها را Enchant می کنند و به بازی های شبیه ساز علاقه مندند.
گیم پلی زیاد برای آنها اهمیت ندارد فقط ساخت و ساز و طراحی.
بازی های نمونه : The Sims - Mine Craft

The Introvert

256px-Half-Life_2_cover.jpg

این گروه مخالف Extrovert می باشد و بر خلاف آنها به بازی های تک نفره علاقه مندند.سبک بازی برای آنها مهم است و دوست ندارند محیط بازی
خود را با کسی سهیم شوند!محیط های باز و بزرگ که بتوانند در آنها به تنهایی گردش کنند مانند بهشت است مانند سری بازی آلیس!
بازی های نمونه : Half-life 2 - Heavy Rain - Legend of Zelda

The Analyst

Portal2cover.jpg

پازل،مکالمه،داستان،کشتار را دوست ندارند!فقط دوست دارند با پازل ها سر و کله بزنند و هرقدر سخت تر بهتر!به پازل های پلتفرمی مانند Darksiders علاقه ندارند
بلکه دوست دارند با فیزیک محیط بازی کنند.
بازی های نمونه : Mist - Portal - Limbo

The Ghost

Dishonored_box_art_Bethesda.jpg

با اسلحه ها سر و صدا و آشوب به راه نمی اندازند،در Dishonored فقط به سراغ هدف اصلی می روند و همیشه تاتکتیکی بودن را به قل و قمع کردن مستقیم
دشمنان ترجیح می دهند.آن ها در هر بازی که بتوانند این نقش ها را ایفا کنند پیدا می شوند به عنوان مثال در team Fortress کلاس Spy را و یا در دیگر شوترها اسنایپر
می شوند.حواستان باشد!این گیمرها یک همراه مرگبار و عالی به شمار می روند!
بازی های نمونه : Mark of the Ninja - MGS - Dishonored

The Hoarder

The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_cover.png

این گیمرها عشاق هر بازی که در آن بشود مقدار زیادی لوت و منابع پیدا کرد هستند.در بازی های RTS مانند Star Craft تمام منابع را جمع میکنند،در اسکایریم
تمامی سنگ های قیمتی را پیدا می کنند و در Amenesina هرگوشه ای که Tinderbox بپیدا شود را جمع می کنند.حتی گاهی حاضرند پول خرج کنند اگر قرار است آیتم جدید پیدا کنند مانند Shift Code های بردرلندز 2 .بعضی اقات همراهان خوبی نیستند زیرا در حین نبرد همراهان خود را رها کرده و به سراغ جمع آوری لوت می روند!
بازی های نمونه : Skyrim - Star Craft - Boderlands

The Difficulty Snob

Dark_Souls_Cover_Art.jpg

این گیمرها از بازی کردن بر روی هرگونه درجه سختی بجز سخترین آن (مانند Very Hard , Insane , .... ) خودداری مینکنند.در هر بازی که بشود چالش های سخت پیدا کرد این گیمرها آنجا هستند!
بازی های نمونه : Darks souls - Super Meat Boy

The Min/Maxer

Diablo_III_cover.png

فقط بازی های نقش آفرینی!این گیمرها محاصبات خاصی در بازی خود دارند.تمامی Skill Point های خود را نیز به دقت تمام انتخاب میکنند.و همانطور که از اسمشان
بر می آید به عنوان مثال در Might and Magic 7 برایشان اهمیت ندارد کلاس بربر intelligence برابر 2 دارد،زیرا Strength برابر 45 میباشد!
بازی های نمونه : World of War Craft - Diablo - Drksiders

The Character Builder

Saints_Row_The_Third_box_art.jpg

این گیمرها علاقه زیادی به بازی هایی که در آن بشود کراکتر و شخصیت اصلی را شخصی سازی کرد دارند.هر بازی هرچقدر این سیستمش پیشرفته تر و پیچیده تر باشد بهتر.ظاهر و چهره کاراکتر بازی از همه چیز مهمتر است
بازی های نمونه : Saints Row 3 - Sims - Brink

The ultimate evil Doer

256px-PROTOTYPE.png

این گیمرها از شرارت در بازی ها لذت میبرند و دوست دارند دنیا را به آتش بکشند و آشوب و خشونت را به عدالت و مهربانی ترجیح میدهند.و عاشق بازی هایی هستند که شخصیت بد خود در آن بدرخشد.به عنوان مثال عابران پیاده در GTA همیشه کشته می شوند و از خشونت ار overlord لذت می برند.
بازی های نمونه : GTA 4 - Overlord

The With Knight

256px-BioShock_cover.jpg

گروه کاملا مخالف Evil Doer میباشند.هر جا که آنها هستند کارهای خیر و شرافتمندانه را ترجیح میدهند و در بازی های چندنفره دیگران را Heal می کنند.
و اکثرا انتخاب های خوب و مهربان دارند و حتی حاضرند برای نجات هم گروهی های خود تیر بخورند و منفجر شوند!Little Sister نیز در بایوشاک نیازی به ترس از این گیمر
ندارند و اکثر اوقات برای نجات دیگران جان خود را در خطر میندازند مانند I am Alive
بازی های نمونه : I am Alive , Bioshock , Team Fortress

The Apologist

Silent_Hill_Origins.jpg

این گیمرها تعصب خاصی فقط بر روی عنوان و یا کمپانی محبوب خود دارند.به عنوان مثال تمامی سری Resident Evil و یا Final Fantasy را بازی میکنند و کیفیت برایشان مهم نیست (مثال زدم و گفته نشده کدام بد است و کدام خوب) و فقط معتقند تمامی دنباله ها و سری های مختلف بازی مورد علاقه شان باید بازی شود صرف نظر از کیفیت!
بازی های نمونه : Resident Evil 6 - Silent Hill origins

امیدوارم از این ترد راضی باشید.حال شما کدام گیمر هستید؟
آیا فقط یک گیمر خاص یا چند نوع مختلف؟

آخرین ویرایش:
مطلب جالبی بود:d
صرفا نمیشه به یه دسته تعلق داشت:d سلایق و علایق هر کسی اون فرد باعث میشه چند موضوع رو پوشش بده:d
ولی به شخصه The Apologist و The Difficulty Snob و The Hoarder و The Reader هستم:d یه خورده زیاد شد ولی چه میشه کرد:d

آقا این نامردیه که :| :دی مثلاً من هم The Extrovert حساب میشم هم The Introvert
این هم هستمThe Completionist , The Reader,The Analyst,The Ghost,The Hoarder,The ultimate evil Doer تقریباً همشون هستم :| :دی

پ.ن: نامردا نوب رو نگذاشتن 8-|

The Apologist
The Min/Maxer
The Difficulty Snob
The Ghost
The Analyst
The Reader

جالب بود. ولی مشکلش Introvert | Extrovert ـه که فک کنم عمده‌ی ما ایرانیا توش باشیم.:d

مرسی ارش بابت مطلب ;)
من خودم بازی های تک نفره و هک اسلش رو دوست دارم داستان و کات سین ها هم خیلی برام مهمه پس میشه
The Exterminator

و تا حدودی اینا
The Speed Runner
The Introvert
The ultimate evil Doer
The Apologist

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or