نظر سنجی روییترز و نتایج رقابت میان PS4 و Xbox One

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
84921843028019595833.gif

88980856431361262945.jpg

سایت reuters در گزارشی نتایج نظر سنجی که در بازه زمانی 23 سپتامبر تا 27 سپتامبر انجام شد را به نمایش گذاشت. در پاسخ به نظرسنجی آنلاین مربوط به دستگاه های مخصوص بازی، 26 درصد از 1297 نفر شرکت کننده علاقه مند به خرید کنسول PlayStation 4 در زمان عرضه هستند، در مقابل 15 درصد کنسول Xbox One را انتخاب کرده اند. فاصله زیادی بین انتخاب کنندگان زیر 40 سال وجود دارد و از گروه 408 نفری، 41 درصد کنسول آینده سونی را انتخاب کرده اند و 27 درصد کنسول جدید شرکت مایکروسافت را برگزیده اند.
گرچه این تعداد شرکت کننده نمونه محدودی از افراد را شامل می شود با این حال، نتایج، رقابت شدید میان این دو کنسول را برای انتخاب شدن توسط افراد برای پر کردن اوقات فراغت نشان می دهد. شرکت مایکروسافت و سونی امید زیادی به خانواده های ایالات متحده جهت انتخاب کنسول خود دارند. چرا که به غیر از بازی کردن، تمرکز خود را بر روی گسترش سرگرمی های خانگی از برنامه های تلویزیونی تا موسیقی، گذاشته اند.
زمانی که مایکروسافت مورد انتقاد طرفداران بازیهای رایانه ای درباره سیاست خود مبنی بر محدودیت در استفاده از بازیهای دست دوم و احتیاج به اتصال دائم به اینترنت برای بازی کردن، قرار گرفت تنش ها باعث شد که این سیاست خود را در ماه June تغییر دهد. در مقابل شرکت سونی پشتیبانی از بازیهای دست دوم و حالت آفلاین را برای طرفداران خود و تبلیغ بیشتر برگزید و قیمت کنسول PS4 را 100 دلار ارزانتر در نظر گرفت.

همچنین شرکت سونی در کشور آلمان و در زمان برگزاری یکی از رویدادهای مهم صنعت بازی، خبر از پیش خرید یک میلیونی کنسول جدید خود داد، در حالی که شرکت مایکروسافت اعلام کرد که تعداد پیش خرید کنسول جدید به مقدار بیشتری از تعداد پیش خرید کنسول XBOX360 در 8 سال پیش بوده است.

بعد از یک سال از عرضه Wii U توسط شرکت نینتدو، تنها 3 درصد اعلام کرده اند که هم اکنون از Wii U استفاده می کنند و در مقابل 20 درصد مشغول به استفاده از Xbox 360 هستند و 20 درصد PC و 18 درصد از کنسول PS3 بهره می برند.

همچنین 64 درصد از مجموع شرکت کنندگان گفته اند که هیچ کنسولی را در این فصل خریداری نمی کنند.

بازی GTA V که توانست بعد از 3 روز از عرضه ، به فروش 1 میلیون نسخه ای برسد هم در این نظرسنجی نقش داشته است.
715 نفر شرکت کننده اعلام کرده اند که بازی GTA V را برای خرید انتخاب می کنند و 22 درصد هم اعلام کرده اند نسخه جدید سری بازی Call of Duty یعنی Ghosts را انتخاب می کنند. همچنین 19 درصد افراد بازی Assassin's Creed IV: Black Flag را در نظر دارند. بازیهای Madden NFL 25 و Battlefield 4 نیز به ترتیب 4 و 5 درصد علاقه مندی ها را شامل شده اند.

1
2

این که چیزی نیست ! اینجا سر یه کنسول به همدیگه توهین میکنن :d

بحث کردن سر یه چیز که در کل خیلی خوبه ولی تا وقتی که احترام طرفین از بین نره... ولی بعضی ها دیگه راهی وجود نداره شروع میکنن به توهین کردن و مسخره کردن!

من نمی دونم ارزش این نظرسنجی چقدر هست اما چون تو یک سایت خبرگذاری اون هم رویترز برپا شده دلیل نمی شه که گفت خیلیها رهگذری نظر دادند،در مورد او 50% هم تو متن خبر اگر درست خونده باشید گفتن خرید این کنسولها تو این فصل مناسب نیست من خودم هر روز خبرهای سیاسی اقتصادیهای رسانه های بی طرف رو دنبال می کنم ولی علاقه زیادی دارم به بازی که یک عضو جدا نشدنی از منه و د مورد اون بخش دوم حرفمم به این معنا نیست که کنسول نمی خرند بلکه مدتی بعد خواهند خرید که این افراد همون دسته از ازاب حزب بادن که منتظرن ببینن کی انحصاریهای شاخ تر رو می کنه که کنسول اون شرکت رو بخرند البته ما ایرانیها هم بودیم همین گزینه رو انتخاب می کردیم چون خرید کنسولی جدید تو ایران تا پنج شش ماه اول اشتباه محضه به دلیل وجود بازار سیاه و دلالیهای سودجویان
در ضمن چرا هر موقع صحبت از انحصاریهای شاخ سونی می شه دوستان نام استودیوهای Quantic Dream و Japan Studio و دیگران رو جا می ندازن؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or