دقت کن . خودت داری میگی ایفون ، دست هر کسی که نمیتونه باشه هم گرونه هم خاص![]()
:-o
از برویچ فعال ایکس باکس بعید بود

ولی حاجی نمیشه اینجوری :d یا عمو بیلی یا عمو استیو باید یکی رو انتخاب کنی با اون یکی بد شی
(شوخی)دقت کن . خودت داری میگی ایفون ، دست هر کسی که نمیتونه باشه هم گرونه هم خاص![]()

(شوخی)
ممنون عزیزبهتر نیست یه نظرسنجی عمومی بذاریم ببینیم چند نفر از دوستان در همین سایت آیفون دارند بالاخره اینجا هم یه جامعه هست و امار دوستان نسبت به کل سایت میشه یه درصد نسبتا صحیح
هر 600 500نفر یکی! شما فقط شهرها و کلا جاهای شلوغ رو میبیند!
اکثر جمعیت ایران روستایی هستن! 99% درصدشون اصلا نمیتونن تلفظ کنن ایفون رو!
توی شهرها یه مقدار بیشتره ولی بازم خیلی کمه!
جون خودتون Leery و lord_metlaler بیخیال شید.بابا داشتن آیفون ربط آنچنانی نداره به سواد و اینا
بابا همش خلاصه میشه به پول بابا سخته آدم 1 تومن بده به گوشیش و دستش بگیره،وقتی طرف کارش با موبایل فقط الو کردن و اس ام اس ه دیگه نیازی نداره که 1 تومن پاش بده.
طرف بخاطر کارش اصلا به اینترنت احتیاج نداره
در کل باید گفت محصولات اپل برا یه عده خاصی هستن که کیفیت و زیبایی براشون مهمه و البته پول این کیفیت و زیبایی رو هم میدن.
ب
دوست من متاسفانه در ایران دقیقا همینجوریه.درکل شما بدجوری اشتباه میکنی. شاید عده ای نچندان کم اینجوری باشن اما خیلیها هم برای کاربرد اپل میخرن.
دوست من متاسفانه در ایران دقیقا همینجوریه.
دوست من ما داریم درباره ایفون حرف میزنیم نه مکینتش. اون کاملا بحثش با این جداست.دوست عزیزم شما که میگی ایران, کل ایرانی ها رو می شناسی که میگی؟ لطفا جمع نبندید
من طراحم و چند سال پیش به این نتیجه رسیدم مک برای نیازهای شغلی من بهتر جواب میده
در نتیجه من یکی برای نیازهام رفتم مک و متعلقاتش رو خریدم و مطمئن باشید دوستان دیگری هم هستند که بنا به نیازشون و کاربردهای خاص محصولات اپل اقدام به خرید آنها میکنند
نظر شما رو جلب میکنم به نقل قول های پایین:دوست من ما داریم درباره ایفون حرف میزنیم نه مکینتش. اون کاملا بحثش با این جداست.
در کل باید گفت محصولات اپل برا یه عده خاصی هستن که کیفیت و زیبایی براشون مهمه و البته پول این کیفیت و زیبایی رو هم میدن.
درکل شما بدجوری اشتباه میکنی. شاید عده ای نچندان کم اینجوری باشن اما خیلیها هم برای کاربرد اپل میخرن.
دوست من متاسفانه در ایران دقیقا همینجوریه.
البته من منکر این نمیشم که سیستمهای مک سیستمهای حرفه ای هستن و تو ایران فقط افرادی میخرنش که واقعا میتونن ازش استفاده کنن ولی بازم میگم که بحث ایفون تو ایران کاملابحثش با مک جداست چون تو ایران متاسفانه کلاس گزاشتن با گوشی مد شده و برای این کار زشت چه چیزی بهتر از ایفون حتی اگه طرف بلد نباشه باهاش یه شماره بگیره!همونطور که مشاهده میکنید بحث دو پست اخیر در مورد محصولات اپل بود در ثانی اگرم بحث آیفون رو در نظر بگیریم باز هم من ِ نوعی بخاطر امکاناتش و نیازهای خودم خریدم ( در کل خواهش میکنم نظر شخصیتون رو به جمع تعمیم ندید )


