نظر سنجی بین KILLZONE , HALO

KILLZONE یا HALO

• مجموع رای دهنده‌ها
    53
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این نظر سنجی رو قبول ندارم!
این 2تا بازی بافاصله منتشر شدن واصلا نمیشه مقایسه کرد ضمنا من هیلو رو بازی کردم وهمچنین کیلزون رو من اصلا نمیتونم بگم کدومش با اینکه یه مقدار گرایش دارم به سمت هیلو اونم بخاطر جو حماسی و داستان حماسی که داشت برعکس کیلزون که ادم احساس میکنه داره درجبهه شر برعلیه مردم مظلوم میجنگه!
البته بازی کیلزون کلاس جدیدی رو تو صنعت بازی تعریف کرد که با سرمایه گذاری کلان سونی بایدم چنین میشد
نظرات مطروحه:biggrin1:نظر شخصی اینجانب بوده وابدا ادعای مبنی بردرست بودنشان ندارم:biggrin1:

درود بر دوستان عزیز

اگه قرار بر این باشه که بگیم کدوم تو استرات بازی بهتر که خداییش K2 ولی اگر قرار به این باشه که کدوم ساعات بیشتری لذت بخش هست واقعا توی FPSهای کنسول Halo با هیچ بازی قابل مقایسه نیست گیم پلیش خیلی سرتراز بازیهای دیگست .

بابا بیخیال! کجاش بهترین بازیه تاریخه این بازی فقط گرافیگ فوق العاده ای داره . گیم پلیش که متوسط رو به بالاست موسیقی که هیچی داستان هم که هیچ .
گیم پای و داستان که میتونه یک بازی جاودانه کنه نه گرافیک .

من با همین رنگ امیزیش خیلی حال می کنم
آقا جدا حرف قشنگی زدی اینو باید توی صفحه ی اصلی سایت بنویسن

پاینده باشید دوستان
crysis is visually stunning, packed with intelligent, thrilling gameplay, and easily one of the greatest shooters ever made.​

خداییش این بخش console vs console بودنش هیچ فایده ای که نداره هیچ بلکه باعث بوجود اومدن بحث های بی هدف و بی فایده و توهین به هم دیگه هم میشه و می بینیم یه عده هم بخاطر عشق یه کنسول چه نظراتی که نمیدن
مثلا:
آخه چرا بازیه هیلو رو با بهترین بازیه تاریخ بازی های رایانه ای مقایسه می کنید.اتق الله....
cry engine3 هم نتونست تو مقایسه به engineکیل زون برسه.
حالا که دیگه crisis با cry engine 2 ساخته شده

:laughing: ؟! ... :(( ؟!!

نه بابا؟
cry engine3 هم نتونست تو مقایسه به engineکیل زون برسه.
حالا که دیگه crisis با cry engine 2 ساخته شده:cheesygri
لطف كنيد لينك اين مقايسه رو بديد تا ما هم بتونيم با اين دو تا انجين بيشتر آشنا بشيم.:)

اي كاش اين رو ميگفتيد كه هيچ كس پست نده و فقط تو نظر سنجي شركت كنيد چون همه با عاقبت اين بحثها آشنا هستند. (با توجه به يه سري كاربران كه همه ميشناسند)

هرکی 360 داره به هیلو رای میده هرکی ps3 داره به کیل زون
اونا یی که دو بازی رو انجام دادن باید بیان نظر بدن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or