نظر سنجی بین KILLZONE , HALO

KILLZONE یا HALO

• مجموع رای دهنده‌ها
    53
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

KHASTE -TANHA

کاربر سایت
امیدوارم مدیریت این تایپیک رو پاک نکنه.
در ضمن خواهش میکنم استدعا دارم کسایی که هر دو رو بازی کردن نظر بدن که کدوم به نظرشون بهتر بوده.و دوستانی که فقط یه دونه رو بازی کردن یا اصلا هیچ کدوم رو بازی نکردن و فقط تریلر دیدن نیان با نظرات گهر بارشون تایپیک رو به گند بکشن.
فقط هم اسم بازی رو بگید همین.
اول از همه از خودم شروع میکنم.هیلو رو بیشتر میپسندم.

دوست عزیز من خودم 360 بازی می کنم و دوستش دارم ولی این موضوع کاملا بی معنی هستش و فقط تعصب به میان می یاد.

360 فن ها می گن Halo III و Ps3 فن ها هم می گن Killzone

ولی از نظر علمی می گم:

بازی Killzone در چندین ضمینه کاملا برتر هستش و با توجه به اینکه Halo III برای سال های قبل بوده ، این بازی نیز بسیار خوب کار شده ولی اصلا نظرسنجی نیاز نداشت.

عزیز من این تاپیک شما از چند جا ایراد بنیادی داره بعد میای میگی نظرات گهر بار .
شما میدونی چقدر اختلاف ساخت بین این 2 تا هست .
این دو تا به هیچ وجه با هم مقایسه نیمتونن بشن . Halo یه بازیه خوش ساخت با یه پشتوانه ای عظیم از طرفدارانش . بازی که به هیچ وجه روی گرافیک مانور نداد ولی در عوض گیم پلی این بازی واقعا لذت بخش بود . همراه با چند میلیون کاربر Live .
حالا Killzone 2 یه بازی که پشتوانه قبلش یه بازی شکست خورده روی PS2 بود . اونایی که Killzone 2 بازی کردن میدونن که چشم نواز ترین گرافیک داشته تو بازی های کنسولی تا به الان که به جرئت میگم هیچ ایرادی نداشت گرافیکش .
گیم پلی این بازی کاملا نواورانه بود به طوری که شما از هر کسی که اولین بارش بازی کرده باشه میگه چقدر سخته کنترلش و این فقط به خاط اون وزن اسلحه است .
Killzone 2 و Halo 3 واسه همه عزیز هستند ولی آدم اگر منطقی باشه هیچ وقت نمیاد بگه چون من 360 دارم پس Halo یا چون من PS3 دارم Killzone 2 .
این نظر سنجی هم تا حالا 1000 بار تو این سایت شده چون بی خاصیت به هیچ جایی نمیرسه .
ببخشید زیاد حرف زدم :دی . ولی بازم ممنون بابت تاپیک ولی خواهشا دیگه دست از سر این دو تا بازیه بدبخت بردارید :دی .

هیلو مثل برنامه کودک میمونه همش از رنگای شادو رنگارنگ درش استفاده میشه بخاطر همین گرافیگه بازی از واقعیت فاصله میگیره.
ولی یه بازی مثله کیلزون و یا گیرز او وار تو رنگبندیشون از رنگ مرده استفاده شده و بازی به واقعت نزدیکته.
پس کیلزون 2

هیلو مثل برنامه کودک میمونه همش از رنگای شادو رنگارنگ درش استفاده میشه بخاطر همین گرافیگه بازی از واقعیت فاصله میگیره.
شما نکته قوت بازی هیلو رو که از همه بازی ها جداش میکنه و منحصر به فرد رو با نقطه ضعف اشتباه گرفتی!!

تقریبا نتیجش از پیش معلومه:biggrin1:

مثلا بهتر بود1 MW رو با K Z 2 مقایسه میکردیم!!؟؟(cod4رو میگم نه جدیده)
اونطوری هم نتیجه نزدیک بود -هم میشد بهتر بحث کرد

اصلا من نمیدونم هدف از این مقایسه کردنا چیه که جدیدا مد شده .
به هیچ نتیجه ای هم نمیرسه . آقا من از همتون خواهش میکنم تو این بحثا شرکت نکنید یه سری مثا لینکه خوششون میاد همه بیفتن به جون هم .
شما هم که هالو دوست داری چه اونی که KZ 2 دوست داره ایشالا مبارک باشه . بازی کنید لذت ببرید نه اینکه همش با چیزای دیگه مقایسه کنید .

اصلا من نمیدونم هدف از این مقایسه کردنا چیه که جدیدا مد شده .
به هیچ نتیجه ای هم نمیرسه . آقا من از همتون خواهش میکنم تو این بحثا شرکت نکنید یه سری مثا لینکه خوششون میاد همه بیفتن به جون هم .
شما هم که هالو دوست داری چه اونی که KZ 2 دوست داره ایشالا مبارک باشه . بازی کنید لذت ببرید نه اینکه همش با چیزای دیگه مقایسه کنید .
تایید میشه.KILLZONE یه چیز دیگست:biggrin1:

تایید میشه.KILLZONE یه چیز دیگست:biggrin1:
خواهشا شما حرفای منو تایید نکن . من کجا گفتم Killzone 2 یه چیز دگست یا Halo یه چیز دیگست . گفتم به جای اینکه به فکر مقایسه باشید و حرص بزنید که کدوم بهتره کدوم بدتره بشینید یکم بازی کنید لذت ببرید . واقعا که ادم میمونه چی بگه . !

خواهشا شما حرفای منو تایید نکن . من کجا گفتم Killzone 2 یه چیز دگست یا Halo یه چیز دیگست . گفتم به جای اینکه به فکر مقایسه باشید و حرص بزنید که کدوم بهتره کدوم بدتره بشینید یکم بازی کنید لذت ببرید . واقعا که ادم میمونه چی بگه . !
چرا میزنی:((:punish:من منظورم از تایید کردن حرفت این بود که به بحث ادامه ندیم.

آخرین ویرایش:
ممنون از تاپیک.
معمولا اینطور تاپیکا به میدانی برای رقابت دو شرکت(اینجا سونی و مایکروسافت)تبدیل میشه.
کاملا تابلوئه که طرفداران به دو شرکت رای میدن نه بازیا.

آخه چرا بازیه هیلو رو با بهترین بازیه تاریخ بازی های رایانه ای مقایسه می کنید.اتق الله....

------------------------
ایران-آسیا-کنسول آسیایی=Play station

فکر نمیکنم خیلی منطقی باشه که بازیه ماله 2 3 سال پیشو با بازیی که چند ماهه منتشر شده مقایسه کنیم :biggrin1:
باز HALO:ODST با killzone 2 مقایسه شه بهتره ! که البته اون موقع HALO:ODST جدیدتر از killzone 2 هستش :biggrin1:
باید هماهنگ کنن یه نسخه از بازی رو هم زمان با هم بدن بیرون ! :biggrin1:

آخه چرا بازیه هیلو رو با بهترین بازیه تاریخ بازی های رایانه ای مقایسه می کنید.اتق الله....

------------------------
تاریخ؟!!!!!!!
تنها بازی crysis تونسته این افتخارو کسب کنه

درود بر دوستان عزیز

اگه قرار بر این باشه که بگیم کدوم تو استرات بازی بهتر که خداییش K2 ولی اگر قرار به این باشه که کدوم ساعات بیشتری لذت بخش هست واقعا توی FPSهای کنسول Halo با هیچ بازی قابل مقایسه نیست گیم پلیش خیلی سرتراز بازیهای دیگست .

تاریخ؟!!!!!!!
تنها بازی crysis تونسته این افتخارو کسب کنه
بابا بیخیال! کجاش بهترین بازیه تاریخه این بازی فقط گرافیگ فوق العاده ای داره . گیم پلیش که متوسط رو به بالاست موسیقی که هیچی داستان هم که هیچ .
گیم پای و داستان که میتونه یک بازی جاودانه کنه نه گرافیک .

من با همین رنگ امیزیش خیلی حال می کنم
به جای اینکه به فکر مقایسه باشید و حرص بزنید که کدوم بهتره کدوم بدتره بشینید یکم بازی کنید لذت ببرید
آقا جدا حرف قشنگی زدی اینو باید توی صفحه ی اصلی سایت بنویسن

پاینده باشید دوستان

آخرین ویرایش:

------------------------
ببخشید اینو میگم.شما مثل اینکه آتیشت خیلی تنده:biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or