نظر سنجی بهترین بازی Ps2 در 4 سال اخیر

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی PS2 از سال 2004 تاکنون

• Burnout 3: Takedown

رای‌ها: 0 0.0%
  • Devil May Cry 3

رای‌ها: 3 2.4%
  • Final Fantasy XII

رای‌ها: 7 5.6%
  • God of War I & II

رای‌ها: 50 39.7%
  • Grand Theft Auto: San Andreas

رای‌ها: 12 9.5%
  • Guitar Hero I & II

رای‌ها: 0 0.0%
  • Metal Gear Solid 3: Snake Eater

رای‌ها: 19 15.1%
  • Okami

رای‌ها: 2 1.6%
  • Resident Evil 4

رای‌ها: 20 15.9%
  • Shadow of the Colossus

رای‌ها: 13 10.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    126
!!

اگه Final Fantasy وجود نداشت Playstation هم وجود نداشت! چون همه این کنسول رو با این بازی میشناسن... و روی فروش کنسول بوسیله این بازی همیشه حساب شده و یک Console Seller هستش!... پس Final Fantasy XII بهترین بازی PS2 هست و خواهد بود... و تا چند سال بعد هم بهترین بازی میمونه چون تنها بازیه که از کل قدرت PS2 برای این بازی استفاده کرده که در خیلی از بازیها این کار انجام نشده.... کاری که شماره 13 این بازی دوباره میخواد انجام بده البته این بار برای PS3 و تنها بازی خواهد بود که از تمام قدرت این دستگاه استفاده خواهد کرد و همه منتظر فروش بیشتر این کنسول بعد از عرضه این بازی هستن... پس تا 2009 صبر کنید!;)

من موندم کجای این بازی متال گیر برای بقیه جذاب هست چون از نظر گرافیکی حداقل به پای گران توریسمو و رزیدنت اویل یا گاد او وار2 نمیرسه
به نظر من سری گاد او وار بهترین بازی پلی استیشن هست چه از نظر گرافیک و چه هیجان و چه داستان
ضمن اینکه چند بازی خوب هم جا افتاد که گرافیک خوبی داشتند مثل کال او دیوتی 3 و برنوت دومینیتور و گران توریسمو4
از نظر گرافیکی سری گاد او وار انصافا معرکه هست
یک نکته دیگر هم اینکه جالب هست همه دوست دارن پلی استیشن3 منتظر امدن بازی کیل زون 2 هستند اما کسی از نسخه اول او یادی نکرد
یا از سری اسپلینتر سل که سبک جدیدی بود
از الان هم به اعتقاد من سری گاد او وار3 بهترین در پلی استیشن3 خواهد شد

خدایا ازت ممنونم که واژه گرافیک رو آفریدی که ما کلا اگر نبود نمیفهمیدیم بازی کامپیوتری یعنی چی
دیگه کلا گندشو در آوردن
mgs هم شد مضخرف

آدم میمونه چی بگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or