نظر سنجی بهترین بازی Ps2 در 4 سال اخیر

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی PS2 از سال 2004 تاکنون

• Burnout 3: Takedown

رای‌ها: 0 0.0%
  • Devil May Cry 3

رای‌ها: 3 2.4%
  • Final Fantasy XII

رای‌ها: 7 5.6%
  • God of War I & II

رای‌ها: 50 39.7%
  • Grand Theft Auto: San Andreas

رای‌ها: 12 9.5%
  • Guitar Hero I & II

رای‌ها: 0 0.0%
  • Metal Gear Solid 3: Snake Eater

رای‌ها: 19 15.1%
  • Okami

رای‌ها: 2 1.6%
  • Resident Evil 4

رای‌ها: 20 15.9%
  • Shadow of the Colossus

رای‌ها: 13 10.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    126

Frobary

Loyal Member
عمر Ps2 داره کم کم تموم میشه، هر چند هنوز هم بازی های خوبی براش می آید ولی دیگه عنوان های بزرگ و انحصاری چندانی نداره. این نظر سنجی را راه انداختم تا بهترین بازی Ps2 از سال 2004 تا به حال را انتخاب کنید. دلیل اینکه قبل از 2004 را نگذاشتم اینه که اکثر بازی های خوب Ps2 بعد از 2004 اومد(هر چند قبل از 2004 هم بازی های فوق العاده ای داشت) و دیگه اینکه اگه می خواستم بازی های قبل از 2004 را هم بگذارم اون موقع انتخاب 10 بازی خیلی سخت بود (هر چند حالا هم خیلی از بازی ها را مجبور شدم نذارم) بازی هایی مثل Ratchet & Clank: Up Your Arsenal و Viewtiful Joe و Dragon Quest VIII و Gran Turismo 4 و Tekken 5 و Bully و Kingdom Hearts II و Rogue Galaxy و خیلی بازی های دیگه. در ضمن هر کدوم از دوستان که انتخابش رو انجام داده اگه می تونه دلیل اتخابش را هم بنویسه.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خودم Resident Evil 4 را انتخاب می کنم زیرا هیچ بازیی نتونست به اندازه آن حس هیجان در حین بازی را بهم منتقل کنه در ضمن یکی از بهترین گرافیک های PS2 را داره.

آخرین ویرایش:
فقط لازم به یاداوریه که سبک این بازیها کلا متفاوته ولی شاخ همشون فاینال 12 است. که نه تنها بهترین بازی 4 سال اخیر بلکه بهترین بازی PS2 و حتی جزء بهترین بازیهای تاریخه .
فقط کسی که بازی نکرده میتونه این حرفو رد کنه.
فاینال 12 با توجه به وسعت بسیاز زیاد و حدود 250 ساعت گیم پلی ( حالا با 100 ساعت کم یا زیاد) جزء تجربه های تکرار نشدنی من بود. گرافیکش هم که خدای فانتزی بود. برای کسانی که این بازی رو انجام دادن صحنه زیر یادتونه؟؟
دروازه ورود به قبر رایسوال:eek:.
خدایی من حالا هم که میبینم فکر میکنم دمویه از پیش رندر شدست:confused:

بابا انتخاب بازم خيلی سخته​
old_snake جون که!
ولی من
okami زدم اون به خاطر گرافيک خاص که خيلی کارتنی و کامبيزه!!!:cheesygri
و داستان محشر و...:love:

در ضمن​
evil4 درسته که گرافيک و هوش مسنويی بالا و...داره اما چون دنباله داستان های قبلی نيس و خيلی درازه کسل کننده ميشه!!!;)ولی نو آوری جالبی داره.

80x157a.jpg

بهتر بود به جای اکامی و گیتار هیرو پرنس و سایلنت هیلو میذاشتی چون خیلی محبوب ترن
کاش Silent Hill هم میذاشتی

دوستان تمام بازیهایی که اینجا الد اسنیک عزیز گذاشته تا حدودی یک سبک جدید رو بوجود آوردن یا یک سبک رو طوری کامل کردن که خیلی از بازیها از سبک مکمل اونها پیروی کردن.

سری POP درسته چندتا نکته ی منحصر بفرد توی گیم پلیش داشت اما سبکش فانتزی ساده بود. همین و بس.(کاری هم ندارم ملت ایران چی میگن که سبک فانتزی اکشن ادونچر رو متحول کرد و ازین حرفها)
سایلنت هیل 2 تا 5 هم که اصلا گیم پلی تازه یا تکمیلی ای نداشتن. از گرافیکش بگذریم بازی رو میشه برای NES عرضه کرد!

فقط لازم به یاداوریه که سبک این بازیها کلا متفاوته ولی شاخ همشون فاینال 12 است. که نه تنها بهترین بازی 4 سال اخیر بلکه بهترین بازی PS2 و حتی جزء بهترین بازیهای تاریخه .
فقط کسی که بازی نکرده میتونه این حرفو رد کنه.
فاینال 12 با توجه به وسعت بسیاز زیاد و حدود 250 ساعت گیم پلی ( حالا با 100 ساعت کم یا زیاد) جزء تجربه های تکرار نشدنی من بود. گرافیکش هم که خدای فانتزی بود. برای کسانی که این بازی رو انجام دادن صحنه زیر یادتونه؟؟
دروازه ورود به قبر رایسوال:eek:.
خدایی من حالا هم که میبینم فکر میکنم دمویه از پیش رندر شدست:confused:
یک "از نظر من" به عبارت پررنگ شده میزدی بهتر بود. برترین بازی پی اس تو در این چهار سال اخیر GTA San Andreas بود نه FF XII. رنکهای گیم اسپات و آی جی ان این رو مشخص میکنن.
رنک گیم اسپات برای GTA SA هست 9.6
برای FF XII هست 9
SA از آی جی ان گرفته 9.9
FF XII گرفته 9.5
و بعد ازونم بازی بهتر نیوده پس بهترین بازی چهار سال اخیره.
دیگه نگو ازین حرفهای روی هوا جای دیگه.;)

من هم به GTA SA رای دادم. واقعا جالبه حدودا همزمان با RE4 که سعی کرده بود ایالات متحده رو پلیس دنیا نشون بده این بازی اومده بود پلیسها رو فاسد و رشوه گیر(و جالبتر از همه همجنس باز) نشون بده. سی آی ای رو هم جالب مسخره کرده بود. تمام گتوهای لوس آنجلس رو هم مستند به تصویر کشیده بود. چون خودم کلم بوی قرمه سبزی میده خوشم اومد. البته گستردگی بازی و داستان و دیالوگها خیلی باحالتر بود.

old snake (اسمتو نمیدونم) فکر نمیکنی جایه فارنهایت تو این لیست خالیه؟
اولش گفتم که خیلی از بازی ها رو به علت محدودیت انتخاب نمیشه گذاشت از جمله فارنهایت وخیلی بازی های دیگه.

دوستان تمام بازیهایی که اینجا الد اسنیک عزیز گذاشته تا حدودی یک سبک جدید رو بوجود آوردن یا یک سبک رو طوری کامل کردن که خیلی از بازیها از سبک مکمل اونها پیروی کردن.

سری POP درسته چندتا نکته ی منحصر بفرد توی گیم پلیش داشت اما سبکش فانتزی ساده بود. همین و بس.(کاری هم ندارم ملت ایران چی میگن که سبک فانتزی اکشن ادونچر رو متحول کرد و ازین حرفها)
سایلنت هیل 2 تا 5 هم که اصلا گیم پلی تازه یا تکمیلی ای نداشتن. از گرافیکش بگذریم بازی رو میشه برای NES عرضه کرد!

یک "از نظر من" به عبارت پررنگ شده میزدی بهتر بود. برترین بازی پی اس تو در این چهار سال اخیر GTA San Andreas بود نه FF XII. رنکهای گیم اسپات و آی جی ان این رو مشخص میکنن.
رنک گیم اسپات برای GTA SA هست 9.6
برای FF XII هست 9
SA از آی جی ان گرفته 9.9
FF XII گرفته 9.5
و بعد ازونم بازی بهتر نیوده پس بهترین بازی چهار سال اخیره.
دیگه نگو ازین حرفهای روی هوا جای دیگه.;)

من هم به GTA SA رای دادم. واقعا جالبه حدودا همزمان با RE4 که سعی کرده بود ایالات متحده رو پلیس دنیا نشون بده این بازی اومده بود پلیسها رو فاسد و رشوه گیر(و جالبتر از همه همجنس باز) نشون بده. سی آی ای رو هم جالب مسخره کرده بود. تمام گتوهای لوس آنجلس رو هم مستند به تصویر کشیده بود. چون خودم کلم بوی قرمه سبزی میده خوشم اومد. البته گستردگی بازی و داستان و دیالوگها خیلی باحالتر بود.
واقعا مرسی از این حرفهای خنده دارت :laughing:بازم جوک بگو
کی کفته به قول خودت رنکهای گیم اسپات و ای جی ان مرجعند که تو بهشون استناد کردی. یعنی تو وقتی میخای ببینی چه بازی ای بهتره میری تو گیم اسپات امتیازشو با جی تی ای مقایسه میکنی :laughing:
پس اینو داشته باش:

فاینال 12 اولین بازیps2 بود که تونست از یکی از معتبرترین مجله های جهان به نام فامیتسو نمره کامل 10 رو بگیره.توجه کن : اولین و اخرین بازی
از این به بعد هم هیچوقت جی تی ای را با فاینال به مبارزه نکشون.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or