عمر Ps2 داره کم کم تموم میشه، هر چند هنوز هم بازی های خوبی براش می آید ولی دیگه عنوان های بزرگ و انحصاری چندانی نداره. این نظر سنجی را راه انداختم تا بهترین بازی Ps2 از سال 2004 تا به حال را انتخاب کنید. دلیل اینکه قبل از 2004 را نگذاشتم اینه که اکثر بازی های خوب Ps2 بعد از 2004 اومد(هر چند قبل از 2004 هم بازی های فوق العاده ای داشت) و دیگه اینکه اگه می خواستم بازی های قبل از 2004 را هم بگذارم اون موقع انتخاب 10 بازی خیلی سخت بود (هر چند حالا هم خیلی از بازی ها را مجبور شدم نذارم) بازی هایی مثل Ratchet & Clank: Up Your Arsenal و Viewtiful Joe و Dragon Quest VIII و Gran Turismo 4 و Tekken 5 و Bully و Kingdom Hearts II و Rogue Galaxy و خیلی بازی های دیگه. در ضمن هر کدوم از دوستان که انتخابش رو انجام داده اگه می تونه دلیل اتخابش را هم بنویسه.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خودم Resident Evil 4 را انتخاب می کنم زیرا هیچ بازیی نتونست به اندازه آن حس هیجان در حین بازی را بهم منتقل کنه در ضمن یکی از بهترین گرافیک های PS2 را داره.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خودم Resident Evil 4 را انتخاب می کنم زیرا هیچ بازیی نتونست به اندازه آن حس هیجان در حین بازی را بهم منتقل کنه در ضمن یکی از بهترین گرافیک های PS2 را داره.
آخرین ویرایش: