اما WE2008 هم یه جورایی ناامید کننده بود چیه بابا چند ساله داره یه نسخه رو میده بیرون و فقط منو فرق میکنه! مخصوصا روی 360 اصلا جالب نبود!
ببخشید همانطور که معلوم هستش مثل این که شما تا بحال این بازی رو بازی نکردید و خواهشا و بدون اینکه فاکتور خاصی رو در نظر بگیرید میگد افتضاح هستش و نگید که
هر سال میاد این بازی فقط میده بیرن و فقط منو هاش تغییر میکنه
اگه این نسخه یعنی نسخه جدید بازی رو نادیده بگیریم نسخه های دیگه بازی واقعا ارزش بازی کردن و اون حس طبیعی فوتبال رو به بازیباز منتقل میکنه و باید گفت هر نسخه اش بهتر از اون نسخه اش عمل کرده. از همه لحاظ
و اما در مورد این نسخه هم باید گفت که بازی با سایر شماره های قبلیش واقعا در بخش گیم پلی متفاوت هستش. که اگه مشکل افت فریم نداشت مثل هر سال یکی از بهترین ها بود در سبک خودش. (که البته یکی Fifa رو می طلبه و دیگری هم PES رو )
------------------------------------------------------------------
خب در مورد
Lair که میگن افتضاح هستش اگه کسانی که این بازی رو تجربه کردن فقط برای لحظات اول جذاب هستش. و بعد هم بازی با اشکال های که تو کنترل اش داره واقعا گیم پلی بازی بسیار بد و تکراری میکنه. ولی lair از لحاظ گرافیک و مدل سازی و طراحی های هنری که داره و مراحل بزرگ و پرجزییات اش واقعا فوق العاده و موسیقی بازی هم از قطعات حماسی و خوبی استفاده شده ولی در مورد جذابیت بازی هم با توجه به چندین نکات مثبت مثل داستان جالب بازی و گرافیک خوب بازی و صدا گذاری قابل قبولش بازی رو تا به اینجا خوب کرده و اون چیزی که واقعا روی بازی کم گذاشته شده گیم پلی بسیار ضعیف بازی هستش که نتونستند به خوبی از Sixaxis استفاده کنند که اندک ایرادات اش هم میشه به سیستم هدف گیری بازی اشاره کرد که واقعا بیشتر هدف ها رو اشتباهی انتخاب میکنه و همچنین کنترل اژدها در مراحل شلوغ و بزرگ کار بسیار سختی هستش. و به نظر من هم راندن اژدها در این بازی اصلی ترین چیز این بازی هستش و سازندگان بازی هم اصلی ترین چیز رو فراموش کردند که اون هم گیم پلی بازی بودش.
کلا اگه به گیم پلی بازی بیشتر می رسیدن این عنوان شاید یک فاجعه نمیشد!
--------------------------------------------------------------------
خب در مورد HALO 3 هم نباید یادمون بره که این بازی یکی از پر فروش ترین بازی های سال بوده و همچنین یکی از پر طرفدار ترین ها توی سبک اش بوده. این بازی با فروش خودش در همون هفته اول و اون هم فقط در امریکا که بالغ بر 170 میلیون فروش کرد و این بازی چی ؟ به راحتی میاد و رکورد فروش فیلم های هالیودی رو میشکنه.
در مورد گیم پلی بازی هم نیازی به تعریف نیست چون بهترین هستش.
ولی گرافیک بازی با اندک ایرادات خودش که یکی از این ایراد هاش این بودش که رزولیشن بازی که میخواست به روی 720P اجرا بشه رو 80p ازش کم شد. جدا از این کم کردن رزولیشن بازی باید به نور پردازی خیره کنند اش توجه کرد که بسیار عالی کار شده است.
تنها نکته منفی این بازی دو عامل هستش بخش تک نفره بازی کوتاه هستش و عامل دوم این هستش که این بازی تو ایران به نظر خودم زیاد طرف دار نداره مثل اون ور و طرفداران این بازی توی ایران زیاد نیستند و باید هم قبول کرد.
--------------------------------------------------------------------
strangle hold این بازی هم یک بازی متوسطی هستش که از بازی مکس پین الگو برداری شده ولی انصافا یک تقلید کور کورانه نبوده. و فقط هم بازی شدیدا کوتاه هستش.
--------------------------------------------------------------------
به نظر من هیچ کدوم از این بازی های که توی نظر سنجی هستش به اون صورت اگه کمی دقت کنید ناامید کنند هم نیستند آنچنان ولی در مورد یک بازی چرا ؟ و اون هم :
hour of victory هستش که لقب افتضاح ترین بازی سال مال این عنوان هستش که این بازی با استفاده کردن از موتور قدرتمند UE3 که هیچ رقمه نمیشه به این بازی گفت بازی ! این بازی با داشتن موضوع قدیمی خودش جنگ جهانی دوم , گرافیک بد حتی با داشتن ... . نداشتن نوآوری در بازی , افت فریم , و همچنین نداشن حتی یک مورد + (مثبت) در بازی.
=======================================
به نظر من (نظر شخصی من) این هستش که زیاد جو گیر نشید و همین طوری به بازی ها از روی تعصب و یا تنفر به بازی ها نظر ندید حالا چه فن بوی این کنسول هستید یا اون کنسول خیلی ببخشید و ببخشید این کنسول ها که ناموس ادم نیستند که از روی تعصب حتی به دوست خودتون بی احترامی میکنید و می گید این اون رو داره و اون این رو نداره. دیگه فن بوی بازی هم تا چقدر ممکن هستش که بخاطرش بخواید یک هفته بن بشید که جز ضایه شدن خودتون هیچی نصبیبتان نمیشود.
پس اول تفکر کنید بعد گفتگو کنید.
موفق باشید.