نظر خواهی Namco، امکان عرضه Tekken 7 بر روی PC (و X1)؟

aiat_gamer

کاربر سایت
Tekken-7-Fated-Retribution-feature-672x372.jpg

نظر خواهی جدیدی برای آماده شدن عرضه Tekken 7 توسط Namco در جریان است. قسمتی از این نظر خواهی به علاقه مخاطبان برای عرضه این بازی بر روی PC اختصاص دارد.
تهیه کننده و کارگردان سری بازی های Tekken مدتی قبل اشاره کرد که در حال بررسی و خواندن درخواست ها برای ارائه بازی بر روی PC می باشد. با توجه به این که شماره 7 ام این بازی از موتور unreal 4 بهره می برد، امکان عرضه بازی برای PC به راحتی وجود دارد. لازم به ذکر هست در یک قسمت نظر خواهی به ارائه بازی برای X1 هم اشاره ای گذرا شده.
اگر به این موضوع علاقه دارید، می توانید این فرم نظر خواهی را از اینجا پر کنید و Namco را از نظر خود مطلع سازید.

من تا امروز فکر می‌کردم بازی برای وان هم میاد. اوضاع بازی‌های فایتینگ وان با این اوصاف پس خیلی خراب. به جز KI و MK فایتینگ درست و درمون دیگه‌ای نداره وان واقعا.
SF و Tekken هم که جزو بهترین عناوین فایتنیگ و نبودشون کاملا حس میشه.
ناروتو شیپودن 4 رو یادت رفت =)) اونم رو وان هستش:دی (آخه از نظر عده ای حتی SFV رو هم له کرده این بازی:دی)
البته Dead or Alive و Virtua Fighter هم هستن و اونا هم فایتینگ های قدری ان و معمولا هم واسه Xbox میومدن همیشه. حتی یه نسخه dead or alive کلا انحصاری Xbox بود.
اما خب SF و Tekken واقعا یه چیز دیگه هستن. ;)

• Like
Reactions: g4m3r and Bahram
هنوز چیزی تایید نشده بهرام :D اینا حتی رغبت نمیکنن تاریخ عرضه نسخه PS4 رو بگن. الان کاملا چسبیدن به دستگاه های آرکید و فعلا داره از اونا پول در میارن و لزومی نمیبینن فعلا برای کنسول ها هم عرضه-ش کنن.
اینجور که "شنیدم"، ظاهرا تکن توی غرب و آمریکا به اون صورت بازار قدرتمندی نداره ( که من نمیفهمم چرا در حالیکه تکن پر فروش ترین فایتینگ جهانه) و نامکو بندای هم تا جایی که میتونه از آرکید ها پول در میاره و بعد از یک یا حتی دو سال برای کنسول ها عرضه-ش میکنه.

آره علی درسته, پسر عموی همسرم که امریکا زندگی میکنن میگفت اونجا همه عاشق مورتال کامبت هستن آنچنان علاقه ای به تکن نشون نمیدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or