نظریه عجیب Game Spot

Javidmojallal

کاربر سایت
قبل از اینکه توضیحات کامل رو شروع کنم چند تا عکس میزارم
دوستان لطف کنن بگن تو هر قسمت کدوم بهتر و طبیعیتر به نظر میرسه

Need Foe Speed Carbon

قسمت A :

1-
2iag0eq.jpg

2-
44gauk0.jpg

قسمت B :

1-
2ciebmw.jpg

2-
4hjlffl.jpg

باابا فکر کنم عکس بالایی یعنی شماره مال PS3 و عکس پایینیش مال XBOX360 است.
289.gif
خب یک کم دقت کنی میبینی نور پردازی عکس پایینی بیشتر از بالاییه. طبیعیتر بودنش خدا داند
297.gif

اگه بخوایم دقیقتر به شات ها نگاه کنیم متوجه چند تا فرق تقریبآ اساسی بین دو تا شات میشیم
1. اگه به اون ساختمون بزرگه اون پایه های سایه بون و سطل آشغال قرمزه و اون کیوسک توی عکس B 1-2 نگاه کنی میبینی سایه زنی توی عکس B2 (نسخه 360) خیلی بهتر انجام شده
2.شم الان براتون میگم

2. اگه به لبه ی های پایینی ساختمون توی عکس A1-2 توجه کنی میبینی AA توی عکس A2 تمیز تر و بهتر نسبت به A1 (نسخه ps3) به اون میله ای که 2تا تابلو زرد بهش وصل شده هم اگه توجه کنین متوجه میشین ;)

این نظریه خیلی قدیمیه و عجیب هم نیست چون فعلا بازیسازها با Ps3 آشنایی درستی ندارن و بازیها اینجوری شده!
حالا من با جدید و قدیمی بودن نظریه کاری ندارم من فقط خواستم فرق بین 2 تا شات و بگم (طبق سوالی که Javidmojallal عزیز مطرح کردن)

سلام
به نظر من کربن در کل گرافیکه بالایی نداره
نسبت به ماست وانتد خیلی تغییر نکرده گرافیکش
اولا که در کل سخت افزاره خفنی نمی خواد این بازی و فکر کنم روی وی هم گرافیکش همینطوری باشه
در ضمن تابلو هست که باید روی 360 گرافیکه بهتری داشته باشه
چون Ea ماست وانتد رو هم برای 360 ساخته
برتری 360 تو بازی های مشترک با Ps3 اکثرا تو نور پردازی بوده مثل همین کربن
Good Luck

با تشکر از همه دوستان

راستش اصلا منظور من از مقایسه برتری کنسولها نبود(حتی نگفته بودم کدوم شات ماله کدوم کنسوله)
حالا که همه دوستان این خبر رو تو گیم اسپات خوندن به اصل مطلب میپردازم
منظور من این بود که گیم اسپات گفته نسخه 360 کربن بهتر از PS3 هست چون نورپردازی بهتره(با توجه به اینکه نسخه PS3 از نظر جزئیات خیلی بهتره)
در حالی که در مورد Tony Hawks Project 8 درست عکس این مطلب صادقه(نسخه 360 جزئیات بهتری داره و نسخه PS3 از نظر نورپردازی بهتره)
و گیم اسپات باز گفته نسخه 360 این بازی بهتره!!
لطفا در این مورد نظر بدین

با تشکر از همه دوستان

راستش اصلا منظور من از مقایسه برتری کنسولها نبود(حتی نگفته بودم کدوم شات ماله کدوم کنسوله)
حالا که همه دوستان این خبر رو تو گیم اسپات خوندن به اصل مطلب میپردازم
منظور من این بود که گیم اسپات گفته نسخه 360 کربن بهتر از PS3 هست چون نورپردازی بهتره(با توجه به اینکه نسخه PS3 از نظر جزئیات خیلی بهتره)
در حالی که در مورد Tony Hawks Project 8 درست عکس این مطلب صادقه(نسخه 360 جزئیات بهتری داره و نسخه PS3 از نظر نورپردازی بهتره)
و گیم اسپات باز گفته نسخه 360 این بازی بهتره!!
لطفا در این مورد نظر بدین
البته منم از روی گیم اسپات گفتم که روی 360 بهتره بخاطره نور پردازی و بافت ها روی PS3 بهتر بوده
توی تمام مقایسه های گیم اسپات گفته 360 بهتره تا اونجا که من خوندم و حالیم شد
GOOD LUCK

خودتون ببینید
شاتهای اول ماله PS3 هست

35clctc.jpg

448oeox.jpg

-------------------------------------------------------------------
2q2n9ds.jpg

2n034hx.jpg

همونطور که گیم اسپات گفته و از شاتها هم معلومه نسخه 360 بافتهای بهتری داره و نسخه PS3 از نظر نورپردازی بهتره

حالا اون چیزی که باعث تعجب من شده اینکه :
اول میاد میگه چون نورپردازی نسخه 360 بازی NFS Carbon بهتره پس از نسخه PS3 بهتره
در حالی که تو بازی Tony Hawks Project 8 نورپردازی PS3 بهتره ولی گیم اسپات گفته نسخه 360 بازهم بهتره
حالی یکی معلوم کنه که اگه نورپردازی میگه گرافیک بازی تو کدوم کنسول بهتره پس چرا نسخه PS3 بازی Tony Hawks Project 8 بهتر نیست
اما نه اگه بافت مهمتره پس تو بیشتر بازیها نسخه PS3 بهتره(چون تو اکثر بازیها نسخه PS3 بافتهای بهتر و طبیعیتری داره)

لطفا نظر بدین

حالا اون چیزی که باعث تعجب من شده اینکه :
اول میاد میگه چون نورپردازی نسخه 360 بازی NFS Carbon بهتره پس از نسخه PS3 بهتره
در حالی که تو بازی Tony Hawks Project 8 نورپردازی PS3 بهتره ولی گیم اسپات گفته نسخه 360 بازهم بهتره
حالی یکی معلوم کنه که اگه نورپردازی میگه گرافیک بازی تو کدوم کنسول بهتره پس چرا نسخه PS3 بازی Tony Hawks Project 8 بهتر نیست
اما نه اگه بافت مهمتره پس تو بیشتر بازیها نسخه PS3 بهتره(چون تو اکثر بازیها نسخه PS3 بافتهای بهتر و طبیعیتری داره)
اگه یه مقدار دقت کنی می فهمی که نظریه ی gs نه تنها عجیب نیست بلکه خیلی هم درست و کارشناسانست این حرف شما زمانی درسته که نورپردازی خوب carbon توی 360 در مقابل نورپردازی tony hawks 8 توی ps3 در یک سطح باشه و توی جزئیات و بافت هم همینطور
شما یه نگاه به بافت و جزئیات بازی tony hawks توی دو تا کنسول بنداز میبینی که تفاوت خیلی زیاده و این باعث میشه که نسخه 360 (با اینکه توی نورپردازی نسخه ps3 یه مقدار سر تر از 360 هست) گرافیک بهتری داشته باشه در مورد بازی carbon هم همینطور ;)

اگه یه مقدار دقت کنی می فهمی که نظریه ی gs نه تنها عجیب نیست بلکه خیلی هم درست و کارشناسانست این حرف شما زمانی درسته که نورپردازی خوب carbon توی 360 در مقابل نورپردازی tony hawks 8 توی ps3 در یک سطح باشه و توی جزئیات و بافت هم همینطور
شما یه نگاه به بافت و جزئیات بازی tony hawks توی دو تا کنسول بنداز میبینی که تفاوت خیلی زیاده و این باعث میشه که نسخه 360 (با اینکه توی نورپردازی نسخه ps3 یه مقدار سر تر از 360 هست) گرافیک بهتری داشته باشه در مورد بازی carbon هم همینطور ;)
منم امیدوارم گیم اسپات دقیق و صادقانه گفته باشه و مایکروسافت دستی توکار نبرده باشه
GOOD LUCK

با توجه به شاتهایی که هست تو اکثر بازیها نسخه PS3 بافتهای خیلی بهتری داره و تفاوتش با نسخه 360 خیلی بیشتر از تفاوت دو نسخه tony hawks هست.

به هر حال این روزها یه بوهایی از گیم اسپات میاد(بیشتر بوی 360 پلو میاد!!)
اون از انتخاب کردن Dead Rising به عنوان اکشن/ماجرایی سال
بعد هم از انتخاب بهترین بازی سال

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or