نظرسنجی Ubisoft برای تعیین مکان بازی بعدی Assassin's Creed

شما کدام مکان را برای Assassin's Creed بعدی می پسندید؟

• درگیری های خشنوت امیز در قرون وسطی چین

رای‌ها: 8 4.4%
  • ظهور امپراتوری قدرتمند بریتانیا در دوران ویکتوریا

رای‌ها: 14 7.7%
  • نقطه اوج سلطنت فرعون در مصر باستان

رای‌ها: 71 39.0%
  • حمله با امریکا توسط اسپانیا

رای‌ها: 3 1.6%
  • رویارویی میان مستعمره نشینان بریتانیایی ها و آمریکایی های بومی در طی انقلاب آمریکا

رای‌ها: 11 6.0%
  • سرنگونی امپراتوری تزار توسط کمونیست ها در طول انقلاب روسیه

رای‌ها: 7 3.8%
  • نبردهای جنگسالاری در ژاپن فئودال

رای‌ها: 23 12.6%
  • ظهور امپراتوری سزار در روم باستان

رای‌ها: 22 12.1%
  • هیچ کدام

رای‌ها: 23 12.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    182

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
عکسی در EmpireStateGamer, از نظر سنجی یوبی سافت قرار گرفته است که نشان میدهد یوبی سافت برای بازی بعدی Assassin's Creed هشت مکان مشخص کرده است البته منظور از مکان دوره ی زمانی نیز هست
این هم لیست مکان ها:
درگیری های خشنوت امیز در قرون وسطی چین
ظهور امپراتوری قدرتمند بریتانیا در دوران ویکتوریا
نقطه اوج سلطنت فرعون در مصر باستان
حمله به امریکا توسط اسپانیا
رویارویی میان مستعمره نشینان بریتانیایی و آمریکایی های بومی در طی انقلاب آمریکا
سرنگونی امپراتوری تزار توسط کمونیست ها در طول انقلاب روسیه
نبردهای جنگسالاری در ژاپن فئودال
ظهور امپراتوری سزار در روم باستان
به نظر شما کدام مکان برای اساسین بعدی بهتر است ؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Loghman and shefer
البته این نظرسنجی برای اونی که سال آینده میاد نیست !

به نظرم هرجا باشه عالی در میاد چون واقعا یوبی سافت تو این مورد همه فن حریفه ! :d

بیشتر دوست دارم ببینم شخصیت بعدی کی هست ؟!

یه اساسین زن بیارن جالب میشه ! :d

27238

:d

images

عمرا نسخه سوم مکان دیگری جز زمان حال و آمریکا باشه شاید نسخه ها آینده بشه همچین چیزایی را دید ولی هیچ یک از مکان ها من ترغیب نکرد پاریس جالب تره در آینده به نظرم

مصر؟ شوخی میکنین؟
بازی مزخرف میشه:d
فرض کن مومیایی ها بی افتن دنبالت:))

به شخصه ترجیه میدم تو نسخه ی بعد داستانه دزموند رو تو مثلا نیویورک ادامه بدیم و این بازی تموم بشه ولی گویا یوبیرو 18 نسخه ی بعدیشم حساب کرده. یاده خاطراته خوشی که با نسخه 1 و 2 داشتم بخیر.

درستش اینه که ایران بیان چون حشاشین اصالتا مال ایران بوده و قلعه الموت و پیروان حسن صباح ولی چه میشه کرد ابزار ساخت بازی دست اوناست من دوست دارم ژاپن باشه

اگه این نظر سنجی بخواد برای نسخه ی سوم باشه که رسماً آب رو بستن توی بازی :دی اگر نه که خب هیچی :دی
ولی هیچی ژاپن نمیشه ! وای فرض کن بتونی شوریکن ول بدی از در و دیوار به سبک نینجاها بری بالا ! اصلاً می تونن آساسین ها رو با نینجا ها قاطی کنن :دی کلاً خیلی جا واسه کار داره ژاپن :دی

یعنی چی بابا؟ اینا چه بلایی میخوان سر این ip بیارن؟ من توی نظر سنجی هیچکدام رو انتخاب میکنم چون اصلا معنی اساسین یا همون حشاشین کلا از نسخه ی 2 به بعد نادیده گرفته شد. مثل اینکه اینا یادشون رفته اصلا حشاشین توی تاریخ توی چه دوره ای و توی کدوم مکان زیست میکردن. به قول یکی از دوستان معلومه که میخوان خیلی سر سری داستان بازی رو با یه تغییر لوکیشن به باد بدن. والا با اون گندی که اینا توی داستان bh زدن دیگه من از این نسخه هیچ انتظاری ندارم، تا اونجایی که یادمه اساسین فقط و فقط یک فرقه بوده و بس و یادم نمیاد توی هیچ دوره ای دارای قدرت سیاسی زیادی بوده باشن( توی bh اینا کلا تاریخ رو بردن زیر سوال و اساسین ها راحت توی شهر جولان میدادن و قلمروشونو گسترش میدادن) من دیگه فاتحه ی این سری رو خوندم واقعا نسخه ی 1 بازی چه چیزی بود. حتی نسخه ی 2 رو هم میشد قبول کرد ولی دیگه از بعد اون کلا داستان بازی به عظما رفت. به یاد assassins creed ای که بود.( شماره ی 1 و تا حدی 2)

بین موارد بالا مصر خیلی رمز و راز دار تر از بقیست چون اصلا معلوم نیست این مصریا قبلا چطوری اونقدر قدرتمند شدن و بعد چطوری سر از بریتانیا در آوردن و کثافت کاریایی که میکردن چه اثراتی داشته !
اما بد نیست یه سری به جنگ جهانی بزنن . نه خود جنگ جهانی , اتفاقات زیادی که پشت پرده افتاد , در مورد جنگ ویتنام و کندی هم یه کم جرات به خرج بدن و حرف بزنن بد نیست ! فوقش به عاقبت بزرگترین سیاست مدار تاریخ و عادلترینشون یعنی خود JFK دچار میشن دیگه ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or