نظرسنجی در ارتباط با اعتبار های کاربران در انجمن

نظر شما در رابطه با اعتبار های انجمن چیست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,245
  • نظرسنجی بسته شده است .
..................
الان در آخر قراره چی بشه....بعد این نظر سنجی قراره تگ کاربر فعالی رو بردارن از پروفایل ما و اکثر دوستان یا برنامه ای دیگه ای هست؟:-/

اشکان جان تا انلاین هستی میشه این یه سوال رو پاسخ بدی.اگر جواب این رو بدی فکر کنم کسی دیگه پستی تو این تاپیک نده:d
در مورد پیشنهاداتی که داده شده بعد از مشخص شدن تکلیف اعتبار صحبت می کنیم.

به نظرم این سیستم رو بردارید بهتره
اکثر سایت ها الان از پلاگین تشکر استفاده می کنن و یه بار این سوال رو در پیشنهادات و انتقادات از مدیران کردم که چرا این پلاگین رو این سایت نداره که گفتن یه سری کاربر بی جنبه بودن برداشتیم.
کاربر فعال هم اگر واقعا فعال باشه که خوب مدیر میشه دیگه :D در نتیجه مدیران کاربران فعال رو مشخص کنن

سلام .
اقا اشکان شما که نظر سنجی رو گذاشتی و در باره اش هم توضیح دادی ، لا اقل یه توضیح هم میدادی که ، حالا که قراره این سیستم برداشته بشه ، چه سیستمی برای ارزیابی فعالیت های کاربرا قراره تو سایت قرار بگیره ؟

این سیستم اعتباری یه چیز تک بود ! واقعا اگر هم قراره چیزی به جاش گذاشته بشه پس باید تک باشه و واقعا ارزشش رو داشته باشه . وگرنه این همه بحث سر برداشتن یا برنداشتن این سیستم بی فایده هست .

• Like
Reactions: Rav3n Heart
سلام .
اقا اشکان شما که نظر سنجی رو گذاشتی و در باره اش هم توضیح دادی ، لا اقل یه توضیح هم میدادی که ، حالا که قراره این سیستم برداشته بشه ، چه سیستمی برای ارزیابی فعالیت های کاربرا قراره تو سایت قرار بگیره ؟

این سیستم اعتباری یه چیز تک بود ! واقعا اگر هم قراره چیزی به جاش گذاشته بشه پس باید تک باشه و واقعا ارزشش رو داشته باشه . وگرنه این همه بحث سر برداشتن یا برنداشتن این سیستم بی فایده هست .

فعالیون تنها و تنها باید از طریق مدیران انتخاب بشن. ایشون به اندازه کافی هم توضیح دادن اگه شما بخونی.

سلام .

در مورد پیشنهاداتی که داده شده بعد از مشخص شدن تکلیف اعتبار صحبت می کنیم.

.............

من میخوام بدونم الان با این اعتبار چی شامل شما شده ؟! الان بیا یسری را برات نشون بدم که 13 سال سن نداره و به جزء ترول کردن و دادن اطلاعات غلط و فنبازی و بچه بازی چیزه دیگه ای بلد نیست ولی اعتبار ماشالا داره از سر و صورتش میباره ! چرا چون از همون بچه 100 نفر دیگه مثل خودش وجود داره که حرفاش را تائید میکنه و اعتبار میده !
مثلا یکی میاد میگه به نظر من halo بازی خیلی اشغالیه بعد چندتا کاربر مثل خودش بهش اعتبار میدن و مینویسن ایول خیلی خوب ضایع کردی و تاپیک را ترول کردی بیا اینم اعتبار :x
بعد همین اعتبار دادن ها باعث میشه از این قبیل پستهای بی مصرف زیاد بشه و..........!
اعتبار باید به پستی داده بشه که سطح معلومات از لحظ بار علمی یکی را بالا ببره نه اینکه طرف بیاد فنبازی کنه اعتبار بگیره متاسفانه تو چننی سیستمی هم نمیشه این قبیل پستها را جدا کرد !
یا مثلا برای خود من 100 بار پیش اومده تو پیغام خصوصی میگن فرخ به من اعتبار بده مرسی :x منم به تو اعتبار بدم یا مثلا من بهت اعتبار دادم تو هم از الان تصمیم بگیر که به من هی اعتبار بدی منم هی به تو اعتبار بدم :lol: یه اینا میگن زحمت کشیدن ؟! متاسفانه از وقتی این سیستم اعتبار گذاشته شده کیفیت فروم به شدت پایین اومده و بچه بازی یعنی در کل بچه تو سایت زیاد شده ! طرف دیروز دسته کنسول را گرفته دستش اونوقت ادعای اعتبار هم میکنه !

واقعا تشکر میکنم آقا فرخ - هی میخواستم بشینم یکم بنویسم دراین باره زورم میومد - Agree with u.....

من خودم برداشتم ..ملت هرچی دوست دارن وقتی یه پست میدن میریزن اعتبار میدن ...بعضی هام زیر امضاشون می نویسن تو روخدا تورو جون مادرت به من اعتبار بدید کسی نیست به من اعتبار بده ؟؟؟؟ :|

باید انتخاب فعالین زیر نظر کادر مدیریتی باشه . غیر این باشه جایی که بچه ها زیاد باشن سیستمی مثل سیستم فعلی جوابگو نیست .
یه هک تشکر هم بزارید خیلی خوب میشه ( یه هکی هم بود که ترفندستان استفاده میکرد هم میشد منفی داد هم مثبت اگه اون رو فعال کنید خیلی بنظرم فوق العاده میشه )

من میخوام بدونم الان با این اعتبار چی شامل شما شده ؟! الان بیا یسری را برات نشون بدم که 13 سال سن نداره و به جزء ترول کردن و دادن اطلاعات غلط و فنبازی و بچه بازی چیزه دیگه ای بلد نیست ولی اعتبار ماشالا داره از سر و صورتش میباره ! چرا چون از همون بچه 100 نفر دیگه مثل خودش وجود داره که حرفاش را تائید میکنه و اعتبار میده !
مثلا یکی میاد میگه به نظر من halo بازی خیلی اشغالیه بعد چندتا کاربر مثل خودش بهش اعتبار میدن و مینویسن ایول خیلی خوب ضایع کردی و تاپیک را ترول کردی بیا اینم اعتبار :x
بعد همین اعتبار دادن ها باعث میشه از این قبیل پستهای بی مصرف زیاد بشه و..........!
اعتبار باید به پستی داده بشه که سطح معلومات از لحظ بار علمی یکی را بالا ببره نه اینکه طرف بیاد فنبازی کنه اعتبار بگیره متاسفانه تو چننی سیستمی هم نمیشه این قبیل پستها را جدا کرد !
یا مثلا برای خود من 100 بار پیش اومده تو پیغام خصوصی میگن فرخ به من اعتبار بده مرسی :x منم به تو اعتبار بدم یا مثلا من بهت اعتبار دادم تو هم از الان تصمیم بگیر که به من هی اعتبار بدی منم هی به تو اعتبار بدم :lol: یه اینا میگن زحمت کشیدن ؟! متاسفانه از وقتی این سیستم اعتبار گذاشته شده کیفیت فروم به شدت پایین اومده و بچه بازی یعنی در کل بچه تو سایت زیاد شده ! طرف دیروز دسته کنسول را گرفته دستش اونوقت ادعای اعتبار هم میکنه !

این دوستمون کامل و جامع توضیح دادن و خوده من که مخالف حذف سیستم اعتبار دهی بودم! ( چون واقعا نمیدونستم اینقدر سیستم اعتبار دهی کثیف شده! :d ) الآن رای خودمو پس میگیرم و میگم حذف بشه خیلی بهتره! :d
حرفای دوستمون واقعا منطقی بود . . .
بهش اعتبار دادم! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or