نظرسنجی: به یاد ماندنی ترین تیتراژ تاریخ تلوزیون

به یاد ماندنی ترین تیتراژ تاریخ تلوزیون

• مجموع رای دهنده‌ها
    68
بهترین تیتراژ رو نمی دونم .
ولی به یاد ماندنی ترین تیتراژ این هست.
کلی با این سریال خاطره دارم. چه دوبله عالی داشت و موسیقیش هم محشر بود.

View attachment 373691

پ.ن : کیفیت بهتر پیدا نکردم ازش.
اوه اوه اینو دیدم تازه یادم افتاد هرکول پوارو اورجینال عجب تیتراژی داشت اونم خیلی عالی بود

• Like
Reactions: mahdi-xbox
به‌یادموندنی‌ترین تیتراژها برای من به انیمیشن‌ها مربوط می‌شن. :دی
Batman: The Animated Series یکی از بهترین تیتراژهای تاریخ بشریت رو داره و از هر لحاظ فوق‌العاده هست. از استایل هنری و موسیقی تا اتمسفر و...

X-Men: The Animated Series که اون هم سال ۱۹۹۲ و فقط دو ماه بعد از بتمن اومد (چه صفایی می‌کردن بچه‌های فرنگی توی اون دوران)، یکی دیگه از بهترین تیتراژهای تاریخ انیمیشن رو داره و ازش سیر نمی‌شم.

سال‌ها بعد هم با X-Men 97 رفتن سراغ بازسازی همون تیتراژ و با یه سری تغییرات جزئی احیاش کردن و عاشق این یکی هم هستم.

اینها رو گفتی من یاد کارتونهای دهه ٧٠ افتادم :D بجز بتمن که یکی از بهترین هاست چند تا سریال کارتونی هم اونموقع پخش میشد که همه شون محصول فرانسه بودن که من عاشق تیتراژشون بودم و اگه هم توجه کنی تیتراژها همه شون تقریبا توی یک سبک و سیاق هستن و انگار اون موقع این نوع تدوین توی ساخت تیتراژ مرسوم بوده.
اولیش مثلا بلیک اند مورتیمر بود
دومیش الن لیون بود
سومیش باب مورن بود

این سه تا سریال برای من خدای ماجراجویی بودن اون دوران و یکی از بهترین و خاطره انگیزترین تیتراژها رو برام دارن :D

اینها رو گفتی من یاد کارتونهای دهه ٧٠ افتادم :D بجز بتمن که یکی از بهترین هاست چند تا سریال کارتونی هم اونموقع پخش میشد که همه شون محصول فرانسه بودن که من عاشق تیتراژشون بودم و اگه هم توجه کنی تیتراژها همه شون تقریبا توی یک سبک و سیاق هستن و انگار اون موقع این نوع تدوین توی ساخت تیتراژ مرسوم بوده.
دومیش الن لیون بود
سومیش باب مورن بود

این سه تا سریال برای من خدای ماجراجویی بودن اون دوران و یکی از بهترین و خاطره انگیزترین تیتراژها رو برام دارن :D
دمت گرم :D
بلیک و مرتیمر رو همیشه یادم بود ولی اون دو تای دیگه آلن لیون و باب مورن رو به کل فراموش کرده بودم.
چقدر موسیقی باب مورن فوق العاده بود.
انصافا اگر بحث سانسور رو بذاریم کنار اون دوران اواخر 70 و اوایل 80 چه تو زمینه سریال و کارتون کارای خوبی رو دوبله میکردن.

دمت گرم :D
بلیک و مرتیمر رو همیشه یادم بود ولی اون دو تای دیگه آلن لیون و باب مورن رو به کل فراموش کرده بودم.
چقدر موسیقی باب مورن فوق العاده بود.
خواهش میکنم :D باب مورن رو منم خیلی دوست دارم یعنی از لحاظ کلی اول بلیک و مورتیمر ولی تیتراژی باب مورن بهترینه. الن لیون هم جالبه که اسم اصلی انیمیشن night hood هست ولی خب اینجا به الن لیون معروف بود.

خواهش میکنم :D باب مورن رو منم خیلی دوست دارم یعنی از لحاظ کلی اول بلیک و مورتیمر ولی تیتراژی باب مورن بهترینه. الن لیون هم جالبه که اسم اصلی انیمیشن night hood هست ولی خب اینجا به الن لیون معروف بود.
به جز بلیک و مرتیمر من بقیه اشون رو در حد چند تا تصویر گوشه ذهنم یادم میاد.
اتفاقا الان داشتم دنبال همین الن لیون میگشتم که به قول شما نایت هوود اسم اصلی سری هست و خودش هم آرسن لوپنه.
حالا معلوم نیست آلن لیون از کجا اومده :D

دومیش الن لیون بود
سومیش باب مورن بود

یه کاری کردی که اشکم سرازیر شد! :((
«بلیک و مورتیمر» و «باب مورن» همیشه توی ذهنم بودن و خیلی دوستشون داشتم. هر دو جزو کارهای باکلاس و شیک تلویزیون توی اون دوران بودن و آدم قشنگ تفاوت‌شون رو با بقیه چیزها می‌فهمید. نه اینکه انیمه‌ها و چیزهای دیگه بد بوده باشن، ولی خب سبک‌شون یه جوری که اکثراً شبیه همدیگه بودن، ولی این دو تا غربی بودن و استایل هنری‌شون یه جورایی شبیه انیمیشن بتمن بود.
حالا از اینا بگذریم و اصل ماجرا یه چیز دیگه هست! اولش که پستت رو دیدم، پیش خودم گفتم «الن لیون» چیه دیگه؟ :| شاید اشتباه شده یا مثلاً مال یه دورانی بوده که من ندیدم. ولی تیتراژش رو دیدم و... الله اکبر! با دیدن اون خانومه و بعدش آقاهه و یه سری بخش‌های دیگه، یه دفعه یه جرقه‌ای توی مغزم زد و تصاویرش برام زنده شد و از اون مهم‌تر، آهنگش!
اون تیکه از آهنگ که ثانیه ۲۵ شروع می‌شه، یکی از چیزهایی هست که هیچ‌وقت از ذهنم پاک نمی‌شه. یعنی هنوز بعد از ۲۰ و خرده‌ای سال، همچنان بعضی وقت‌ها توی ذهنم پخش می‌شه و مثلاً وسط حموم یا توی ماشین و کلاً هر جای بی‌ربطی، اون ریتم میاد توی مغزم و توی کل این سال‌ها نمی‌دونستم مال چیه و الآن به رستگاری رسیدم! :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or