freedom
کاربر سایت
این دیگه چه پستیه دوست عزیز! احتمالا غذای سنگین خوردی, خواب آلود بودی, اومدی اینجا این پست رو دادی!:laughing:
بگذریم. منم نظر شخصیم رو در مورد ویروس کش ها بگم:
اوایل (منظورم 6-7 سال پیشه) norton بهترین بود. بعد از چند سال جای خودش رو به MCAfee داد! اواخر سال 2005 , nod32 خودش رو نشون داد که انصافا ویروس کش خوبی بود ولی دو تا مشکل داشت! اول این که user friendy خوبی نداشت. ثانیا تو شناسایی ویروس های جدید یه کمی ضعف داشت. سال 2006 بدون شک سال رقابت دو ویروس کش قوی Kaspersky و BitDefender بود که البته تا پایان سال برنده مشخص شد و کسپر بهترین ویروس کش سال نام گرفت! از اون موقع منم از کسپرسکای استفاده می کردم و واقعا ازش راضی بودم تا این که چند روز پیش با مشکلی عجیب رو به رو شدم! اونم این که بعد از تعویض مودمم توی ویندوز ویستا وقتی می خواستم disconnect بشم یه دفعه اون صفحه آبی (blue screen) معروف میومد و بعدش هم سیستم restart می شد! تا این که این موضوع رو با امین جان در میان گذاشتم و امین هم به من Eset smart security nod رو معرفی کرد که علاوه بر این که مشکلم رو حل کرد, الحق والانصاف ویروس کش خفنی هم هست! (هم سرعت سیستمو نمی گیره, هم سریع update میشه و هم ویروس های زیادی رو میشناسه! ) فقط من از یک مشکل رنج می بردم اونم این بود که registery gaurd نداشت! تا این که امروز یه چیز جالب رو متوجه شدم که به خاطر اون این پست رو نوشتم. وقتی یه cd ویروس دار (که از قبل می شناختمش) که اصلا ویروسی هم نبود! (فقط حاوی یه دستور رجیستری مخرب بود که تنها توسط registry gaurd کاسپر قابل شناسایی بود) رو توی دستگاه گذاشتم. که ناگهان (بدون این که وارد دایرکتوری cd بشم) همین nod به ظاهر فاقد registry guard پیامی مبتنی بر آلوده بودن این فایل داد! و از اون لحظه به بعد بهش ایمان آوردم!raying:
من که خودم قبلا فن kaspersky بودم به شما پیشنهاد می کنم که حتما از این ویروس کش (nod 32) استفاده کنید چون واقعا قابلیت های بیشماری داره که خیلی از اونها مخفیه!
این لینک هم برای تایید گفته هام می گذارم (به صورت PDF):
http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse/report18.pdf
موفق باشید
به نظر من اين آقا امين بايد از طرف سايت www.esset.com يه جايزه بهش تعلق بگيره! بد جوري داره همه رو طرفدار smart security ميكنه!
ما هم بعد از پيشنهاد ايشون و البته با هزار و 3 بد بختي براي باز كردن سايت nod321 شديم طرفدار اسمارت سكيوريتي!
آخرین ویرایش: