نظرسنجی:انتخاب بهترین انتی ویروس

بهترین انتی ویروس از نظر شما؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    372
همون kspersky از همه بهتره! رکورد کمترین زمان full sacn داره!
البته کارایی آنتی ویروس بستگی به منطقه هم داره چون حمله های غالب برای منطقه های مختلف فرق می کنه.
اما تو آمریکا پاندا از همه بهتره.

فقط nod 32....فکر کنم در این نظر سنجی قبلا به kaspersky رای داده وبدم که الان پشیمونم...
الانم شدیدا منتظر ورژن جدید nod 32 هستم:love:

جواتی تو دیدی امین چیز بد بده به مردم؟!:biggrin1:
ورژن 3 ش اومده البته بتا هست!!

اين kaspersky internet security آخرشه.
يه مدت به توصيه امين nod 32 نصب کردم و لی به شدت پشيمون شدم.
من توصيه ميکنم حتماً از KIS استفاده کنيد سيستمتون به طور کامل بيمه ميشه

من خيلی رو اين امنيت سيستم حساسم برای همين تقريباً خيلی از آنتی ويروس ها و internet security ها رو تست زدم هيچکدوم kis نميشاااااند

ورژن 3 ش اومده البته بتا هست!!
خو دیگه
من با ورژن بتا حال نمیکنم
39.gif

به لینک زیر توجه کنید:
http://www.pcworld.com/article/id,130869/article.html
این مقایسه PC World در مورد آنتی ویروس هاست که متعلق به ماه آوریله.
همونطور که می بینید kaspersky av6 ,symantec av 2007, bitdefender av 10 دارای 96 درصد نرخ کشف malware هستند اما بقیه آنتی ویروس ها در لیست از درصد کمتری برخوردارند.
اما از نظر کم کردن سرعت سیستم avg av 4 اول و بعد از آن panda av 2007, avast 4 av قرار دارند که البته nod 32 را هم می توان در این فهرست اضافه کرد. در این میان bitdefender از همه بدتر است.
راحتی کار با kaspersky av6 ,symantec av 2007, bitdefender av 10 نیز از همه بیشتر است.

just : e-set nod 32
اين برنامه هر چيزي رو كه با usb به pc وصل بشه هم search مي كنه
و ويروس كشي مي كنه ( همين آنتي ويروس بود كه psp منو نجات داد )

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان گل تمام این برنامه ها خوبن ولی در مقابل سرعت دقت قدرت و هوش بالای avira هیچ حرفی برای گفتن ندارن راستی چرا تو لیست نظر سنجی نذاشتینش ؟؟؟؟؟؟؟؟ من یه کاربر حرفه ی انتی ویروسم به تجربم اعتماد کنید برای یه بار اویرا رو امتحان کنید تا بفهمید چی میگم viva avira !

سلام به همه دوستان گل تمام این برنامه ها خوبن ولی در مقابل سرعت دقت قدرت و هوش بالای avira هیچ حرفی برای گفتن ندارن راستی چرا تو لیست نظر سنجی نذاشتینش ؟؟؟؟؟؟؟؟ من یه کاربر حرفه ی انتی ویروسم به تجربم اعتماد کنید برای یه بار اویرا رو امتحان کنید تا بفهمید چی میگم viva avira !
از نظر سرعت بهترین، NOD32! حالا یه لینک دانلود از این برنامه ـه بده ببینیم :دی!

فقط اینکه سریع سریالش میره تو لیست سیاه!

نزديک و قريب به يقين 6 ماهه دارم ازش استف ميزنم هنوزم عين ساعت داره کار ميکنه و خبری از ليست سياه نبوده:دی

کم پشته سره برنامه مردم حرف بزن پسر

نزديک و قريب به يقين 6 ماهه دارم ازش استف ميزنم هنوزم عين ساعت داره کار ميکنه و خبری از ليست سياه نبوده:دی

کم پشته سره برنامه مردم حرف بزن پسر
یادته این همه جون کندی واسه سریالش؟:biggrin1:
تازه همین دوستمون تو تاپیک کرک درخواست کرکش رو کرده:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or