نظرخواهی مایکروسافت درمورد Alan Wake Remastered برای Xbox One

Mr. Worldwide

کاربر سایت
zm1qyug1iw1d68dcpbvt.jpg

Alan Wake یکی از بزرگترین بازی های نسل گذشته بود که با استقبال کمی روبرو شد. بازی دارای اتمسفری تازه، گیم پلی برجسته و داستانی خوب بود. ولی این فرنچیز دارای یک بازی مستقل به نام Alan Wake’s American Nightmare بود که، بسیار متفاوت تر از نسخه اصلی بود. حال مایکروسافت در حال برسی و نظر خواهی درمورد نسخه HD remaster بازی هست.

یکی از سوالات این هست که، آیا Alan wake را به دوستان و فامیل های خود برای بازی پیشنهاد می کنید؟ به نظر این سوال به اندازه کافی این اطلاعات را می رساند که Microsoft خواهان بازگشت این سری هست، در سوالی دیگری درمورد، جایزه پیش خرید Quantum Break یکی از گزینه ها یک کپی از Alan Wake Xbox One Remastered Edition هست، با این حال به نظر نمی رسد که مایکروسافت برنامه خاصی برای بازی داشته باشد، ولی درمورد Alan Wake به نظر که بزودی باید منتظر خبرهایی از این بازی باشیم.

Alan Wake توسط Remedy Entertainment برای Xbox 360 و PC توسعه داده شده هست.

منبع

یکی از خاص ترین تجربه های نسل قبل بود و خیلی وقت ها هوس میکنم که برم 360 رو راه بندازم و بازهم تجربه ـش کنم.
شدیدا از این حرکت حمایت میشه و اتفاقا از e3 سال قبل به مسیح میگم که کاش این رو سریع تر remaster کنند چون حداقل تا وقتی QB بیاد آروم میشیم:d.با dlc و aw an هم پک واقعا با ارزشی میشه.

به شخصه بعد از 45 دفعه تمام کردن AW هیچ علاقه ای به بازی کردنش ندارم تمام سوراخ سنبه های بازی رو رفتم تمام اچیومنتهاشو گرفتم ترجیح میدم نسخه دوم رو بسازن
بازی هم مولتی نداره که بگیم تو آنلاین سرگرممون میکنه

Remastered Gen نسل بازکشت به عقب
همون زمان که کنسول نسل جدید با نمایش تکراری و قارچ گونه معرفی شد من فاتحه این نسل خوندم مخصوصا با این سخت افزار
کذایی کنسول

به شخصه بعد از 45 دفعه تمام کردن AW هیچ علاقه ای به بازی کردنش ندارم تمام سوراخ سنبه های بازی رو رفتم تمام اچیومنتهاشو گرفتم ترجیح میدم نسخه دوم رو بسازن
بازی هم مولتی نداره که بگیم تو آنلاین سرگرممون میکنه

بازی رو که برای شخص شما بازسازی نمی‌کنند که ابراز علاقه می‌کنید :d شما بازی رو تهیه نکنید :d

حقیقت من نتونستم نسل قبل این عنوان رو تجربه کنم اما تا جایی هم که تونستم واقعا بی نظیر بود ... کلا رمدی بازی بد نمیسازه ... امیدوارم Remaster بشه واسه PC هم بیاد

حقیقت من نتونستم نسل قبل این عنوان رو تجربه کنم اما تا جایی هم که تونستم واقعا بی نظیر بود ... کلا رمدی بازی بد نمیسازه ... امیدوارم Remaster بشه واسه PC هم بیاد

شوخی می‌کنی؟ :d همین الانش هم نسخه‌ی PC بهتر از ریمستر (اگه نسخه‌ای در کار باشه) هست. رو X1 بیاد حداکثر رزولوشنش 1080p هست، الان رو PC می‌تونی تا 4K هم بازی کنی.

به نظر من نسخه PC بهترین چیزیه که میشه از ریمستر این بازی انتظار داشت :دی
گرافیک نسخه PCـش به راحتی تاپ 3 نسل بود.

تازه عکسا کامپرس شده هستن :دی نسخه ریمستر بازی خیلی خیلی خوب از آب در میاد، چون کافیه رزولوشن و فریم ریت بهتر شه، از نظر افکتای گرافیکی و ... بازی بین نسلی محسوب میشه :دی

آخرین ویرایش:
نظر من : بله 100% :d !
مگه سوال داره ؟! زودتر باید این شاهکار رو ریمستر میکردن، وقتی نصفه شب تازه چراغ هم خاموش بازی میکردی خیلی حال میداد :d

با توجه به این که احتمالا QB سال 2016 میاد، امیدوارم این خبر درست باشه و اعلام کنن که ریمستر Alan Wake امسال منتشر میشه.
با این که شونصد بار (:d ) تمومش کردم، هنوزم خیلی دوست دارم دوباره به محیط بازی برگردم :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or