عالیه داداش حالا کی تموم میشه؟
اگه بشه. سال 1399 همزمان با ورود به نسل 9 اینم زیرنویسش اماده میشه یاد یه تاپیک افتادم که هزار تا وعده دادن تا زیرنویس ویچر 3 رو اماده کنن الانم چشم انتظاریم خبری بشه :d
خوب الان پیگیری کنین ویچر سه که عربی ساپورت میکنه !یه تاپیک برای ویچر 3 رو من خودم زده بودم، هرچقدر هم تونستم پیگیری کردم. اما آخرش که خواستم کارهای نهایی رو انجام بدم که به طور رسمی خودشون مراحل رو در اختیار ما بزارن، گفتن که نوشتار شما از راست به چپ هست و انجین ما اینو ساپورت نمی کنه! همونجا هم اینو اعلام کرده بودم. حالا نمی دونم شما چشم انتظار اون مورد هستین یا مورد دیگه! :d
یه تاپیک برای ویچر 3 رو من خودم زده بودم، هرچقدر هم تونستم پیگیری کردم. اما آخرش که خواستم کارهای نهایی رو انجام بدم که به طور رسمی خودشون مراحل رو در اختیار ما بزارن، گفتن که نوشتار شما از راست به چپ هست و انجین ما اینو ساپورت نمی کنه! همونجا هم اینو اعلام کرده بودم. حالا نمی دونم شما چشم انتظار اون مورد هستین یا مورد دیگه! :d
خوب الان پیگیری کنین ویچر سه که عربی ساپورت میکنه !
قول نمیدیم ولی طبق پرس و جویی که از روند کار شده، نهایتا تا دو هفته دیگه کارش تمومه.عالیه داداش حالا کی تموم میشه؟
حالا برای این بازی فونت فارسی جور کردین که بشه ترجمه کرد؟
چون ترجمه میشه ولی اکثرا توی فونت فارسی مشکل دارن دقیقا مثل خودم
ویچر 3 رو هم قراره روش کار کنیم به زودی انشاللهیه تاپیک برای ویچر 3 رو من خودم زده بودم، هرچقدر هم تونستم پیگیری کردم. اما آخرش که خواستم کارهای نهایی رو انجام بدم که به طور رسمی خودشون مراحل رو در اختیار ما بزارن، گفتن که نوشتار شما از راست به چپ هست و انجین ما اینو ساپورت نمی کنه! همونجا هم اینو اعلام کرده بودم. حالا نمی دونم شما چشم انتظار اون مورد هستین یا مورد دیگه! :d
برای خرید اینترنتی بصورت خرید پچ فارسی ساز یا کل بازی با زیرنویس فارسی قرار میگیرهخیلی عالی
پیشاپیش خسته نباشید
یه سوال دیگه
برای استفاده عموم قرار میدید یا خیر؟:d