نظرات شما درمورد رده بندی سنی بازیهای رایانه ای!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اینا که اگه میدونستن play boy چی هست این همه گردنبند و کیف و کفش و .... تو بازار نبود.

من نمیدونم اصلا ملاکشون چیه. cod4 رو ممنوع کردن اون وقت gow1 و gow2 درحال بررسی (بهتر) مثل این که اینا تو آزمایش بازی gow نه save میکنن و نه دمو ها رو نگاه میکنن:laughing:

تازه این منگل ها دارن بازی های 100 سال پیش هم بررسی میکنن.
خوب شد حالا بازی های pinball و space invaders رو ممنوع نکردن

آخرین ویرایش:
عزیزه من هر کشوری یه قانونی داره!
قانون ایران هم همینه میخوای بخوا نمیخوای نخوا!
قبول دارم که این کار رو باید به کاردانش سپرد و یه شورا که اصلا معلوم نیست توش کیا هستن بار علمیی راجب بازی ندارن اما قاونونه و بجای اینکه فحششون بدیم میتونیم قبولش کنیم و در آینده سعی کنیم با بالا بردن سطح فرهنگ گیم در ایران این روند رو تغییر بدیم!
ولی خودمونیم رده بندیرو دارین؟25:laughing: من موندم چه بازیهایی مخصوص سنین 25 سال هست:laughing:
یعنی الان من 23 ساله برم مغازه داره بهم میگه نه فلان بازی به سن شما نمیخوره نمیتونم بهت بفروشم:laughing::laughing:

سلام.
متاسفم دوستان ولی بیاید قبول کنیم که اینجا دارن با بدترین شکل با بازی مبارزه میکنن. همین دو روز پیش ساعت 12 شب داشتم کانال 6 رو یه لحظه نگاه میکردم که دیدم یارو یه آدم پیری اومده داره میگه که نذارید بچه هاتون با کامپیوتر بازی کنن... !!! آقا من دیگه اعصابم ازین مسخره بازی خورد شده. یه آدم بیشعور میاد این حرفا رو میزنه فکر میکنه که خیلی حالیش هستش؟ باز هم میگم اینا دارن به جای مدیریت کارها، اونها رو ممنوع میکنن. به جای اینکه بخوان به مسائل جواب بدن دارن صورت سوال رو پاک میکنن. من خود احمقم پارسال یه سناریو بازی داشتم که رفتم شورای عالی اطلاع رسانی تا ببینم بهم وام میدم که یه خاکی با این بازی به سرم بریزم که دیدم آقایون دارن در مورد بازی حسنی و لوبیای سحر آمیز اضحار نظر میکنن. منم کاسه کوزم رو جمع کردم و اومدم بیرون. آقا اینا همش بچه بازیه... تا وقتی که تلویزیون ما میگه بازی واسه کسی خوب نیستش و تا وقتی اینا دو تا دونه کارشناس گیم توی دست و بالشون ندارن ما وضعمون همینیه که هستش. تا چند وقت پیش امید داشتم که وضع گیم بهتر بشه ولی الان فکر میکنم که هیچ چیزی نمیتونه این معجزه رو صورت بده.

وااااااااااااااااااای خدا یکی منو بگیره جون من ببینین چیو دارن مورد بررسی قرار می دن. :lol::lol:

Playboy ScreenSaver :blink:

Call of Duty 4 غیرمجاز
COD4 در حال بررسی
:laughing::laughing:

Tomb Raider غیر مجاز (5 خط پایین تر)

Tomb Rader غیر مجاز (نذاشتن حرف I که باعث شده خودشونم قاطی کنن و فکر کنن بازیه جدیدیه پس ممنوع )
:laughing::laughing:

بابا خودشون میدونستن خواستن مارو امتحان کنن:sick:

Call of Duty 4 غیرمجاز
COD4 در حال بررسی
آقا فکر میکنم اینا چون فهمیدن ما و جامعه ی بازیخورای ایرانی بخاطر کارای اینا غمگین و افسرده شدیم اینا رو نوشتن تا یکمی بهشون بخندیم و شاد بشیم. شما هم کاری نکنید که زحماتشون به فنا بره لطفا... کاملا بهشون بخندید:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:

خدا میدونه برای این پروژه ی رده بندی سنی بازیهای رایانه ای چه بودجه ی یامفتی درحال هدر شدنه!
واقعا متاسفم!
فکر کنم کشور عزیزمون در دنیا در زمینه ی هدر دادن باصطلاح بیت المال اولین باشه!
دوست نداشتم این تاپیکم جای بد و بیراه گفتن به اینجور طرح ها باشه ولی شد و حق هم با کسانیه که بد وبیراه میگن!
ولی خودمونیم رده بندیرو دارین؟25:laughing: من موندم چه بازیهایی مخصوص سنین 25 سال هست:laughing:
یعنی الان من 23 ساله برم مغازه داره بهم میگه نه فلان بازی به سن شما نمیخوره نمیتونم بهت بفروشم:laughing::laughing:
وااااااااااااااااااای خدا یکی منو بگیره جون من ببینین چیو دارن مورد بررسی قرار می دن. :lol::lol:

Playboy ScreenSaver :blink:
من خود احمقم پارسال یه سناریو بازی داشتم که رفتم شورای عالی اطلاع رسانی تا ببینم بهم وام میدم که یه خاکی با این بازی به سرم بریزم که دیدم آقایون دارن در مورد بازی حسنی و لوبیای سحر آمیز اضحار نظر میکنن. منم کاسه کوزم رو جمع کردم و اومدم بیرون. آقا اینا همش بچه بازیه... تا وقتی که تلویزیون ما میگه بازی واسه کسی خوب نیستش و تا وقتی اینا دو تا دونه کارشناس گیم توی دست و بالشون ندارن ما وضعمون همینیه که هستش. تا چند وقت پیش امید داشتم که وضع گیم بهتر بشه ولی الان فکر میکنم که هیچ چیزی نمیتونه این معجزه رو صورت بده. __________________

:yawn:

غیر مجاز؟! :sick:
+25 :eek: در آیینِ حنیف اسلام که پسرها در سن 15 و دخترها در سن 9 سالگی به بلوغ میرسن!
خواستن یه دکون وا کنن واسه دزدیای خودشون :sick:

خدا خیرشون بده... من دارم از خنده میمیرم:lol::biggrin1:
عجب سوژه خنده ای هستن:laughing:
فقط خوراک سایتش (www.ircg.ir) اینه که هک بشه :cheesygri
نه بابا بذار باشه یکم بخندیم....:lol:

ملت متهم به محاربه با الله و رسول الله و اهل بیت یا فروش عکسهای شیطان پرستانه و صور قبیه غربی مثل فیلم میکنند. حالا چه بلایی سر دنیا بازی تو ایران میخوان بیارن خدا میدونه...احتمالا چند وقت دیگه بازی سنتر ف ی ل ت ر میشه به دلیل ترویج فساد.......

آخرین ویرایش:
ملت متهم به محاربه با الله و رسول الله و اهل بیت یا فروش عکسهای شیطان پرستانه و صور قبیه غربی مثل فیلم میکنند. حالا چه بلایی سر دنیا بازی تو ایران میخوان بیارن خدا میدونه..

huh??????????

هوراا...
این بازی مجازه...
بازی فسقلی و چوب سحر امیز.:biggrin1:
از این به بعد به جای killzone می شینیم با هم فسقلی و چوب سحر امیز بازی می کنیم.

از این رو که نظر هممون در مورد این حرکت مشخصه و هی صحبت هامون ناچارا به جاهای دیگه ختم میشه. برای رعایت اصول امنیتی این تاپیک قفل میشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or