نظرات شما درمورد رده بندی سنی بازیهای رایانه ای!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Reza Razor

کاربر سایت
سلام
امروز دیدم BC یه تبلیغ جدید برای سایت گرفته! خوشحال شدم! بعد دیدم در مورد بنیاد ملی رده بندی سنی بازیهای رایانه ایه! بازم نارحت نشدم!ولی وقتی یه سر به سایتشون زدم و دیدم باز همون آش و همون کاسس ناراحت شدم!:biggrin1:
آخه چی فکر میکنن!
بنظرشون کجای Sims ایراد شرعی(3x) و غیر شرعی(خشونت) داره که ممنوع میشه؟
البته از کل لیست بازیهاشون راستش من اسم حداقل 60% بازیهاشونو تاحالا نشنیده بودم!
در کل این تاپیکو نزدم که فقط بیاییم و بد و بیراه بگیم به طرحشون و خودشون!
نظرامون رو میگیم و از اونجایی که این سایت رو بعنوان مرکز اصلی اجتماع اینترنتی گیمرها قبول دارن(چون تبلیغشون رو اینجا دادن) احتمالا حرفامون رو بشنون و شاید فرجی شد و ......(که فکر نمیکنم!)
من خودم کاملا با درجه بندی سنی بازیها موافقم ولی هرگز چیزی رو به اسم ممنوع نمیپذیرم!

منم با درجه بندی سنی موافقم البته اگه بچه بودم موافق نبودم:دی چون نمیتونستم بازیهای خوب را بازی کنم
درجه بندی سنی خوبه و تاثیرات خوبی رو کسایی که بازی متناسب با سنشون میکنند میزاره
ولی این درجه بندی که تبلیغش تو سایت هست یکم مشکل داره و باید اصلاح بشه
ولی در کل درجه بندی خوبه;)

سلام

من خودم کاملا با درجه بندی سنی بازیها موافقم ولی هرگز چیزی رو به اسم ممنوع نمیپذیرم!

خوب نپذیرفتن ممنوعیت بازی ها نظر شماست
ولی بعضی بازیها نیاز به ممنوعیت دارن چون نمیتونن که فقط به بزرگسالان بفروشن میگن کلا ممنوع

خوب نپذیرفتن ممنوعیت بازی ها نظر شماست
ولی بعضی بازیها نیاز به ممنوعیت دارن چون نمیتونن که فقط به بزرگسالان بفروشن میگن کلا ممنوع
رده بندی سنی یعنی اینکه بازی بلحاظ محتوایی برای چه سنینی مناسب هست، اگر بر اساس قواعد متعارفی که توی بنیادهای معتبر دنیا داره انجام میشه خوبه،اما اگر قراره باشه یه تعداد زیاد از عنوانهای بازی کلا ممنوع بشه که کل این داستان زیر سوال میره!

اگر هدف این تشکیلات رده بندی سنی هست که همه ی بازیها با رده بندیهای مربوطه ارائه می شن ، اگر قراره بگن که ما هم تشکیلات مستقل واسه خودمون داریم که خوب بازم باید مطابق عرفش عمل کنن
ممنوع کردن یه تعداد بازی اونم به دلیلی که کسی ازش خبری نداره و سلیقه ای بوده ، به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست.(درجه ی سنی بزرگسال به دلیل خشونت خیلی زیاد و یا ممنوعیت یه عنوان خاص به خاطر داشتن محتوای غیر اخلاقی کاملا منطقیه، اما از عناوین ظاهرا ممنوعه تا الان چن تاشون واقعا این مشکلاتو داشتن؟؟!!)

ویرایش:در ضمن این تشکیلات ظاهرا یه نهاد اطلاع رسانی بروز شونده نداره،چون خیلی مواقع یه بازیو توی بازار ممنوع اعلام می کنن یا شایع میشه که ممنوعه، درصورتی که هیچ خبر رسمی راجع بهش اعلام نشده و جایی هم دیده نمیشه( عناوینی مثل Far Cry 2، NFS,Prince of Persia PC version و غیره که فقط گفته میشدن که ممنوعه ،اما آخر هم معلوم شد که مثلا Far Cry 2 ممنوع نبوده!، توی سایت نه چندان پیشرفته ی خود بنیاد هم یه لیست خیلی ابتدایی هست که مجبوری واسه دیدن عناوین همه ی لیست رو بگردی، نه قابلیت جستجو داره، نه دسته بندی ، نه چیزی)

آخرین ویرایش:
در کل اینا خودشونم نمی دونن چیکار دارن میکنن. من خودم با این کار درجه بندی کاملا موافقم. خود من تا کنون نشده بازی که با درجه سنی برادر کوچکترم مطابقت نداره بدم بازی کنه و جالب اینه که الان خودش به این امر عادت کرده و هنگامی بازی رو میارم خونه اول از همه به درجه ESRB ایش نگاه میکنه. بگذریم.
می خوام اینو بگم که به نظرم بعضی از تصمیم گیری ها خیلی عجولانس و واقعا هم دلیل محکمی ندارن. وقتی که میخوان درجه سنی +18 رو هم داشته باشن، این یعنی چی؟ اما متاسفانه در این کشور افراد بالای 18 سال هم نباید برای مثال یک بوسه ساده رو نظاره گر باشن، که این خودش هم با دیگر تصمیم گیری های ملت تناقض داره. برای مثال اگر قرار نیست اینو ببینه پس چرا در دانشگاه درسی به نام تنظیم خانواده که تمام محتویات توضیح داده میشه میذاره. (نمی دونم میتونم منظورمو برسونم یانه ؟ ) اصلا نگه یک فرد در جامعه ایرانی قبل از ازدواج نباید هیچگونه چیزی از مواردی مثلا S*X ببینه؟؟ دقت کنید فقط بیبنه. که این باز هم تناقض داره چون فیلم های مستهجن تا دلتون بخواد تو مملکت پره، پس اگر کسی واقعا بخواد به این دلیل بره بازی کنه که یه صحنه تو بازی ببینه واقعا مخش تعطیله که اینهمه هم زحمت میکشه یا یه بوسه ببینه؛ خوب بره از جلوی پاساژ رضا که داد میزنن 300 تومن بده بگیره.
**حالا این حرف هایی که گفتم سر کیا بود.... سر افراد بالای 18 سال مثلا 24 ساله :eek: **.

سلام.
یه حرف همیشگی و شاید کمی تکراری ولی هنوز همونطور که میبینید ادامه داره. این رده بندی سنی توی ایران از نظر من اشتباه هستش چونکه افرادی که این رده بندی سنی رو مشخص کردن خیلی افراطی به موضوع نگاه میکنن و از طرف دیگه چطور میخوان جلوی ورود بازی رو بگیرن؟ اگه بخوان از اماکن عمومی جمع کننش خب به صورت مخفی فروخته میشه. ممنوعیت اشتباه هستش... به نظر من به جای ممنوعیت باید مدیریت کنن. هر چیزی که کلمه ی ممنوعیت بهش بخوره جذابیتش برای مخاطب چندین برابر میشه که ببینن چی داشته که ممنوعش کردن. در هر صورت بنیاد ملی حمایت از بازیهای رایانه ای هم خواسته یه کاری همینجوری انجام بده که بعدا نگن چرا بیکار بودی ولی کاملا مشخص هستش که افکارشون هنوز در جهت مبارزه با بازیها هستش نه در جهت مدیریتشون. هنوز هم بعضی وقتا بعضی از شبکه ها برخی برنامه های احمقانه رو نشون میدن که در مورد بازی و بازیخور بد میگن و ... . امیدوارم هرچه زودتر این اوضاع احمقانه درست بشه هرچند که فکرش هم مثله یه رویا دور به نظر میرسه.

ممنوعیت اشتباه هستش... به نظر من به جای ممنوعیت باید مدیریت کنن. هر چیزی که کلمه ی ممنوعیت بهش بخوره جذابیتش برای مخاطب چندین برابر میشه که ببینن چی داشته که ممنوعش کردن

100% موافقم
واقعا حرف جالبی زدی
شده جریان فیلم سنتوری که حتی آمریکایی ها هم دیدنش

tnx

هیچ کاری نمیتونن کنن دیگه از مواد که بدتر نیست الان تو خیابون بری یارو بهت میگه مواد میخوای

به نظر من هیچ کاریش ننمیتونن بکنن. مگه همین gtaIV ممنوع نیست؟ ولی خیلی جاها گیر میاد.

حالا اگه خودشون 2، 3 تا بازی درست حسابی داشتن یه چیزی.

حتی خود خارجی هام افراطی درجه بندی کردن.

والا خود من خودم که از 3،4 سالگی sega یا atari بازی میکردم تا حالا همه بازی هایی که بازی میکردم به سنم نمیخورد(از gta گرفته تا کشتی کج و punisher و .....) حالا هم که 16 سالم شده نه روانی یا قاتل زنجیره ای شدم نه سنگ دل :smile:

البته رده بندی سنی در واقع کار خوبی هستش ولی به شرط اینکه با افراط همراه نشه. متاسفانه ما توی نمایشگاه رسانه های دیجیتال با این افراط رو به رو شدیم و دیدم که اجازه ندادن خیلی از بازیها فروخته بشه و حتی غرفه هایی که این بازیها رو عرضه میکردند هم جمع کردند... در هر صورت... همین عوامل باعث میشه که ما همچنان توی صنعت گیم عقب بمونیم. به نظر من اگه به جای این کارها کمی روی داستان کپی رایت بیشتر کار میکردند نتیجه ای بهتر دری در جهت پیشرفت صنعت گیم بدست میاوردن. متاسفانه افرادی که در بنیاد هستند هنوز نمیدونن که اول باید فرهنگ سازی نن و بعد اقدام قانونی انجام بدن. متاسفانه این مشکل تا وقتی که همینجوری بخوان زور بگن ادامه خواهد داشت.

منم با حرفای دوستان موافقم.اگه میخوان درجه بندی کنن که دیگه چه دلیل داره که ممنوعیت رو واسه بعضی بازی ها اعمال کنن.
مثلا اومدن یه بازیه مثله desd space رو ممنوع کنن.خب که چی؟!ماشا ا... تو ایران چیزی که زیاده و ملت توش مهارت دارن کپی کردن و فروش غیر قانونییه!!

آخه تو كشوري كه تا چند سال قبل دستگاه ويدئو ممنوع بوده ديگه چه انتظاري از رده بندي و ساماندهي بازيهاي رايانه اي ميشه داشت؟ من كه خوب يادمه يه موقعي بود سر اينكه بازي شطرنج چه حكمي داره بحث ميشد. حالا اومديم ميخايم بازيهاي رايانه اي رو درجه بندي كنيم؟ از همه اينا جالبتر درجه بالاي 25 ساله كه ديگه آخرشه. اما بهتر بود يه درجه بالاي 80 سال هم در نظر مي گرفتن براي بازيهايي مثل GTA كه يارو بعد از بازي كردن اون به دليل بد آموزي حتي اگه هوس كاراي خلاف كرد ديگه ناي حركت كردن نداشته باشه و نتونه اهداف شوم خودش رو عملي كنه.

کار خوبیه ؛ البته نه اینجوری ؛ باید همه چیز حساب شده و مطابق با معیار های جهانی باشه ...

واقعا نمی دونم اینا ملتو اوسکل دست انداختن یا خودشونو. هیچی از بازی ها نمی دونن واسه خودشون شورا تشکیل دادن. (نتونستم ننویسم) الان یه لحظه گفتم روی سایت کلیک کنم بینم چه خبر واقعا اعصابم ریخت به هم با صحنه های جالبی که دیدم.دقت کنین لطفا:

Call of Duty 4 غیرمجاز
COD4 در حال بررسی :laughing:
Toruk غیر مجاز
PlayBoy در حال بررسی :laughing: (فکر نکنم این نیازی به بررسی داشته باشه)

Tomb Raider غیر مجاز (5 خط پایین تر)

Tomb Rader غیر مجاز (نذاشتن حرف I که باعث شده خودشونم قاطی کنن و فکر کنن بازیه جدیدیه پس ممنوع :laughing:)

واقعا نمی دونم اینا ملتو اوسکل دست انداختن یا خودشونو. هیچی از بازی ها نمی دونن واسه خودشون شورا تشکیل دادن. (نتونستم ننویسم) الان یه لحظه گفتم روی سایت کلیک کنم بینم چه خبر واقعا اعصابم ریخت به هم با صحنه های جالبی که دیدم.دقت کنین لطفا:

Call of Duty 4 غیرمجاز
COD4 در حال بررسی :laughing:
Toruk غیر مجاز
PlayBoy در حال بررسی :laughing: (فکر نکنم این نیازی به بررسی داشته باشه)

Tomb Raider غیر مجاز (5 خط پایین تر)

Tomb Rader غیر مجاز (نذاشتن حرف I که باعث شده خودشونم قاطی کنن و فکر کنن بازیه جدیدیه پس ممنوع :laughing:)

من هم همین الان دیدم .. واقعا مسخرست !!! هنوز نمیدونن cod4 با call of duty 4 فرقی نداره ..
بازی playboy هم خوششون اومده نشستند دارن الان بازی میکنند هر وقت حوصلشون سر رفت ممنوعش میکنند .فعلا خودشون سرگرم هستند ......

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or