نظرات رئیس Dissidia در مورد بازی Enslaved

гадюка

کاربر سایت
enslaved2.jpg

طی اخبار منتشر شده اقای یوسوکه شیوکاوا که کارگردان بازی زیبای Dissidia: Final Fantasy میباشد نظرات خود را در مورد بازی Enslaved بیان کرد است.

صحبت های او در صفحه نخست Twitter account منتشر شده است.

نظر او در مورد این بازی اینچنین است که گیمرها با بازی Enslaved هیچ وقت یک بازی کاملا جدید و ناشناخته را تجربه نمیکنند.

همچنین او در ادامه صحبت های خود گفته است که انتشار دموی این بازی در چند روز مانده از انتشار نسخه اصلی بازی کار بسیار اشتباهی بوده است.

اقای شیوکاوا در صحبت اخر خود به شرکت Ninja Theory اینچنین گفته است که دفعه بعد بازی تولید نکنید که بازیکن تنها قصد کرایه ان بازی را داشته باشد نه خرید ان را.

منبع:http://www.vg247.com/2010/11/12/dis...eds-release-puts-them-on-twitter/#more-129034

• Like
Reactions: Fratos
خيلي ممنون از خبري كه گذاشتيد ولي :

“Games with less content will be considered OK to rent”
“Is it Uncharted? Prince of Persia? I’m not going to preorder and buy a game new if I don’t understand what it is.”
“The demo version released a few days before the game went on sale had tremendous buzz. After that, nothing could be accomplished via publicity.”
“A game solely characterized as being new isn’t one that people will say ‘I’ll buy that,’ they’ll say ‘I want to check that out’ and they will rent it.”

ميتونست خيلي كامل تر باشه و بهتر ترجمه بشه.

کلاً کسانی که با Final Fantasy سرکار دارن یه جورای تآب دارن انگار !. پرسش اصلی اینجاست که ایشون میتونن همین حرفها رو در مورد Resident Evil 5 به یامائوچی و کاپکام بزنن. مثل اینکه بنیان بازی نسل قبلی بود یا DLCـه 10 کیلوبایتی یا خیلی چیزهای دیگه.

• Like
Reactions: гадюка
من نمیدونم چرا هر کی که از راه میرسه میاد برای خودش نظر میده (واقعا این شده یه مشکل بزرگ )البته ایشون هم بازی رو زیر سوال بردن هم سازندش (اولین باره که از این نوع نظرهای قشنگ مشنگ میشنوم) به ایشون مربوط نیست فکر نمیکنم حق چنین کاری رو داشته باشن
ایشون اصلا نظر ندادن هم شرکت و هم بازی رو کوبوندن
واقعا ناامید کننداست.:|
کلاً کسانی که با Final Fantasy سرکار دارن یه جورای تآب دارن انگار
اگه می خوان اینطوری نظر بدن واقعا یه جورایی حرف شما درسته.

آخرین ویرایش:
الان این بازی به ایشون چه مربوطه ؟
ایشون نظرشون از روی دلسوزیه!خدایش 3 سال بازی میسازن ،اونوقت روی هم 200 هزار نسخه نفروخته!این یک خودکشیه!

من که کم کم دارم از بازی بعدیشونم نا امید میشم:(

بله حرف شما کاملا درست است.ولی من قسمت هایی که باید ترجمه میشد و ترجمه کردم جناب.اشتباه که ترجمه نکردم.
شما قسمت اصلی و منظور این آقا رو ترجمه نکردی و کاملا همه با خوندن متن شما برعکس فکر می کنن ایشون داشته فقط بازی رو می کوبیده!
حرف ایشون اینه که IP های جدیدی مثل این بازی باید تبلیغات بهتری روش انجام بشه تا فروش کنه

درسته بازی بسیار ساده ای بود اما محیط بسیار دلنشین و گیم پلی بسیار سریع و جذابی داشت حداقل برای من که این جوری بود .

پرسش اصلی اینجاست که ایشون میتونن همین حرفها رو در مورد Resident Evil 5 به یامائوچی و کاپکام بزنن

والا ! همینو بگو

من نمیدونم چرا هر کی که از راه میرسه میاد برای خودش نظر میده به ایشون مربوط نیست فکر نمیکنم حق چنین کاری رو داشته باشن

این که بازی چرنده زیادم بیراه نگفته ولی اینکه چرا باید بیاد درباره این بازی نظر بده مشخص نیست!
واقعا چرا نباید ایشون درباره ی بازی X یا Y نظر بدن!!؟این آقا هم مثل من و شما حق داره درباره ی هر بازی ای که دلش خواست نظر بده.نمیگم حرفش درسته یا غلط,ولی این طرز فکر که به ایشون چه ربطی داره و نباید نظر بده و حق(!) چنین کاری رو نداره غلطه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or