نصب HD pack battlefield 4

• Thread starter Thread starter PAYdAR
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
داداش من مراحلو درست انجام دادم ولی فایله ایمیجو که میدمش بعده انتخاب مسیر ذخیره فایل .به جای فایل ها یه پوشه خالی میاد با همون اسم
امیر حالا که ایمیج گرفتی یه فایل حدودا 7 گیگی داری دیگه ؟ یه فایل فشرده . حالال اون یکی برنامه که لینکشو دادم اجرا کن ... داخل محیط برنامه choose iso file رو انتخاب کن و فولدری که توش فایل فشرده هست رو به نرم افزار بده ... بعدش choose destenion رو بزن که میگه حالا این فایل هارو که تبدیل کرد کجا ذخیره کنه ... جاشو بده و بعدش بزن GO . منتظر بمون . نرم افزار چنتا فایل بت میده .... به اینجا رسیده بگو تا بقیشو بگم .

سلام داداش از این ظریق میشه بازی هم درون هارد ریخت یعنی ایمیج بازی رو از دیسک بگیرم واز این طریق داخل هارد بریزم چون بعضی بازی ها از روی دیسک ارور میدن موقع نضب خالا میخوام از این طریق بریزم رو هارد وبعد دیسک رو داخل دستگاه بزارم بازی کنم میشه یانه یکی امتحان کنه ببینه میشه

سلام داداش از این ظریق میشه بازی هم درون هارد ریخت یعنی ایمیج بازی رو از دیسک بگیرم واز این طریق داخل هارد بریزم چون بعضی بازی ها از روی دیسک ارور میدن موقع نضب خالا میخوام از این طریق بریزم رو هارد وبعد دیسک رو داخل دستگاه بزارم بازی کنم میشه یانه یکی امتحان کنه ببینه میشه
داداش فعلا بزارین bf4 رو بچه ها ok کنن بعدش تو یه تایپک دیگه اینی که شما گفتی رو انجام میدم خودم ...

داداش من مراحلو درست انجام دادم ولی فایله ایمیجو که میدمش بعده انتخاب مسیر ذخیره فایل .به جای فایل ها یه پوشه خالی میاد با همون اسم
منم همین مشکل رو دارم این عکسش http://www.axgig.com/images/90737530107632232567.png

- - -ویرایش - - -

منم همین مشکل رو دارم این عکسش http://www.axgig.com/images/90737530107632232567.png

دوستان مشکلو فهمیدم حتما باید فایل iso در پوشه باشه مثلا اینجوری
E:\New folder نباید خود درایو رو انتحاب کنیم من این کار رو کردم درست شد توجه کنید برای محل دحیره هم باید همیجوری باشه

دوستان روش کاملا تست شده است ... راحته ... تمامه بازی ها از جمله GTA V هم ازین راه اجرا میشه ... BF4 هم همینطور . خودم تست کردم هم GTA هم BF4 . قربونتون داش نوید

من تمام این مراحل رو رفتم اما نشد عکس گذاشتم ..... بنظرت مشکل کجاست

79495658648159691958.jpg

37563206167990438022.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or