danijon_2006 کاربر سایت Mar 26, 2007 #1 سلام من یه dvd رایتر دارم برای یه کاری از تو دیویس منیجر unistall کردم حالا چجوری میتونم باز دوبراه نصبش کنم
سلام من یه dvd رایتر دارم برای یه کاری از تو دیویس منیجر unistall کردم حالا چجوری میتونم باز دوبراه نصبش کنم
S@nic کاربر سایت Mar 26, 2007 #2 کاری نداره برو داخل COntrol panel Add Hardware رو بزن بعد بزن Next .... باید بشناسه رایتر رو
789 کاربر سایت May 3, 2007 #3 دوستان سلام. من یه دی وی دی رایتر Liteon دارم. که قابلین هک کردن روی دی وی دی و سی دی رو داره اما به صورت سیاه سفید میزنه. میخواستم بدونم که سی دی هایی که لیبل رنگی دارن چطورین.
دوستان سلام. من یه دی وی دی رایتر Liteon دارم. که قابلین هک کردن روی دی وی دی و سی دی رو داره اما به صورت سیاه سفید میزنه. میخواستم بدونم که سی دی هایی که لیبل رنگی دارن چطورین.
MSKT کاربر سایت Jul 4, 2007 #4 نوشته شده توسط danijon_2006: سلام من یه dvd رایتر دارم برای یه کاری از تو دیویس منیجر unistall کردم حالا چجوری میتونم باز دوبراه نصبش کنم بیشتر...
نوشته شده توسط danijon_2006: سلام من یه dvd رایتر دارم برای یه کاری از تو دیویس منیجر unistall کردم حالا چجوری میتونم باز دوبراه نصبش کنم بیشتر...