Lloyd banks کاربر سایت Sep 18, 2008 #16 نوشته شده توسط saeidsalmanzadeh: این لینک شما با اون دومی چه فرقی داره بیشتر... اين لينك اول كه احسان خان لطف كردن دادن از سايت دارك الكس است من نتونستم دانلود كنم يه لينك ديگه پيدا محتواش فرق نداره لينكش فرق داره
نوشته شده توسط saeidsalmanzadeh: این لینک شما با اون دومی چه فرقی داره بیشتر... اين لينك اول كه احسان خان لطف كردن دادن از سايت دارك الكس است من نتونستم دانلود كنم يه لينك ديگه پيدا محتواش فرق نداره لينكش فرق داره
M maxpain کاربر سایت Dec 26, 2010 #17 irshell سلام من یه ورژن از این برنامه irshell جهت نصب بر روی slim 2000با فریمور 5.50 Prome-3 میخوام . یه نمونه نصب کردم ولی ران نشد. ممنون.
irshell سلام من یه ورژن از این برنامه irshell جهت نصب بر روی slim 2000با فریمور 5.50 Prome-3 میخوام . یه نمونه نصب کردم ولی ران نشد. ممنون.
M3hD1 Fade to Black کاربر سایت Dec 27, 2010 #18 نوشته شده توسط maxpain: سلام من یه ورژن از این برنامه irshell جهت نصب بر روی slim 2000با فریمور 5.50 Prome-3 میخوام . یه نمونه نصب کردم ولی ران نشد. ممنون. بیشتر... کدوم ورژن رو تست کردی؟ اینو تست کن ببین جواب میده یا نه؟ iR Shell Patch for 5.50 GEN Released
نوشته شده توسط maxpain: سلام من یه ورژن از این برنامه irshell جهت نصب بر روی slim 2000با فریمور 5.50 Prome-3 میخوام . یه نمونه نصب کردم ولی ران نشد. ممنون. بیشتر... کدوم ورژن رو تست کردی؟ اینو تست کن ببین جواب میده یا نه؟ iR Shell Patch for 5.50 GEN Released