نصب کردن پلی دیسک gta v بر روی USB برای دارندگان اکس باکس

XboxLiveVirus

کاربر سایت
همینطور که میدونید چند وقت پیش راک استار اعلام کرده بود که دیسک دوم جی تی ای رو بروی اکس باکس های خود نصب نکنید اما افرادی در Digital Foundryراه جدیدی را پیدا کردند.نصب کردن دیسک 2 بر روی hard drive در حال حاظر باعث افت فریم و تکسچر می شد,ولی نصب کردن آن دیسک بروی USB flash drive نتیجه ی مطلوب نتیجه ی مطلوب تری را ارائه می دهد.Digital Foundry هشدار داد که این نتایج به کیفیت USB شما برمیگردد و پیشنهاد داد که اگر امکانش هست از USB 16 بجای 8 گیگ استفاده شود.اگر بازی را بر روی یو اس بی نصب کنید شاهد این خواهید بود که خیلی از تکسچر ها بهتر از زمانی هستند که بازی تنها از روی دیسک اجرا می شود.
من که خودم بدون نصب راضی هستم.

یه سوال فنی داشتم از ایکس باکس باز ها !!! وقتی یه بازی رو میریزیم رو فلش ... اگر فلش رو از دستگاه جدا کنیم بازی پاک میشه؟ من GTA V رو ریخته بودم فلش بعد یه نصف روز تو جیبم بود اومدم دوباره وصل کردم دیدم فلش اصلا از Config در اومده بود و خالی بود انگار!
فیفا 13 هم همینطور ... ریخته بودم رو فلش الان اینطور بلایی سرش اومد !!! مشکل از فلشه یا کلا سیستم ایکس باکس اینطوریه ؟؟؟؟؟؟؟

فلش مشکل داره

فلش مشکل داره

یه هارد 1 ترابایت دارم که توش 90 گیگ سریال هست ... جای دیگه ای هم ندارم که اون 90 گیگ رو بریزم ... اگر وصل کنم به ایکس باکس همش میپره ؟؟؟ یعنی نمیشه سریالا یه گوشه باشن Gta V رو هم یه گوشه ریخت ؟؟ :))))
بک آپ چطوری میتونم بگیرم از سریالام رو هارد ؟ هارد A Data

یه هارد 1 ترابایت دارم که توش 90 گیگ سریال هست ... جای دیگه ای هم ندارم که اون 90 گیگ رو بریزم ... اگر وصل کنم به ایکس باکس همش میپره ؟؟؟ یعنی نمیشه سریالا یه گوشه باشن Gta V رو هم یه گوشه ریخت ؟؟ :))))
بک آپ چطوری میتونم بگیرم از سریالام رو هارد ؟ هارد A Data

شما میتونی از گزینه customize استفاده کنی و 16 گیگ اختاص بدی بدون اینکه سریالات پاک بشن

شما میتونی از گزینه customize استفاده کنی و 16 گیگ اختاص بدی بدون اینکه سریالات پاک بشن

مطمئنی Customize کنم با بقیه جاها کاری نداره ؟
راستی فلش خوب چی سراغ دارین برای اینکه سازگاری کامل با ایکس باکس داشته باشه ؟ فلشی که الان دارم همش تا از دستگاه جداش میکنم بازی روش پاک میشه :(

من هم این مشکل رو داشتم و دارم ... متاسفانه با 3 تا فلش تست کردم و نکته جالب اینجاست از وقتی gta رو نصب کردم دیگه هر بازی رو میریزم رو فلش با خاموش شدن دستگاه از بین میره و دستگاه فلش رو خالی نشون میده در حالیکه حجمش پره... اما میگه دوباره کاستومایز کن یا فرمت کن ...
هر دفعه که میخوام بازی کنم باید نصب کنم دیسک رو متاسفانه ... و انقدر این قصه رو اعصاب بود نیمه کاره موند بازی =((
هر چی میگیرید بگیرید فقط ترنسند نگیرید
پتریوت خیلی عالیه .. یه کم گرونتره اما فوق العادس

من هم این مشکل رو داشتم و دارم ... متاسفانه با 3 تا فلش تست کردم و نکته جالب اینجاست از وقتی gta رو نصب کردم دیگه هر بازی رو میریزم رو فلش با خاموش شدن دستگاه از بین میره و دستگاه فلش رو خالی نشون میده در حالیکه حجمش پره... اما میگه دوباره کاستومایز کن یا فرمت کن ...
هر دفعه که میخوام بازی کنم باید نصب کنم دیسک رو متاسفانه ... و انقدر این قصه رو اعصاب بود نیمه کاره موند بازی =((
هر چی میگیرید بگیرید فقط ترنسند نگیرید
پتریوت خیلی عالیه .. یه کم گرونتره اما فوق العادس

دقیقا فلش منم ترنسند هستش که اعصاب خورد کرده ... یه apacer دارم 8 گیگ روش فیفا ریختم مشکل نداره برم ببینم 16 پیدا میکنم ازش
ممنون از راهنماییتون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or