شایعه نشانه ای جدید از قسمت بعدی Assassin's Creed یا Prince of Persia

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Death Proxy

مدیر انجمن
چندی پیش کارگردان چهارمین شماره از سری بازی های Assassin's Creed به این نکته اشاره کرد که علاقه فراوانی به این موضوع دارد که قسمت بعدی سری در مصر دنبال شود. هر چند او توضیح داده بود که صحبت هایش هیچ ارتباطی به یوبی سافت نداشته و نظر شخصیش است اما به نظر می رسد که وجود تصاویری در چهارمین قسمت از این سری نشان از همین موضوع دارد. اگر به یاد داشته باشید دو سال پیش تصاویری از یک بازی منتشر شده بود که بسیاری اعتقاد داشتند، نسخه جدید Prince of Persia بوده و برای نسل آینده توسط یوبی سافت در پشت درب های بسته به نمایش در آمده است. حال به نظر می رسد که تصویر منتشر شده از گیم پلی آن عنوان به احتمال فراوان مربوط به شماره بعدی Assassin's Creed یا حتی یکی از نسخه های کنسل شده دارد.

تصویر منتشر شده بعد از نمایشگاه E3 دو سال پیش:
aaf13088fb2b99bd1.jpg

تصویر موجود در بخشی از Assassin's Creed 4:

51236f454a3be47f1.jpg

در نهایت بایستی این احتمال را نیز در نظر گرفت که شاید هر دو تصویر مربوط به Prince of Persia بوده و سازندگان Assasssin's Creed 4 تنها از آن در بخشی جانبی استفاده کرده اند.

شما میتونی همون نسخه pc با برنامه uniws با رزولیشن 1080 بازی کنی
به نظر من که هیچ فرقی با hd نداره ضمن اینکه رنگها و نور زمینه طبیعی تره
نسخه ww برای ps3 همون نسخه p2 بود، اما نسخه pc منوی زیباتری داره و هم اینکه تو بخش گرافیک گزینه spicial effects فعاله !
تنها برتری نسخه ps3 حالت 3d بودنه
من نسخه ww هنوز توpc بازی میکنم با اینکه نسخه ps3 هم دارم

شما میتونی همون نسخه pc با برنامه uniws با رزولیشن 1080 بازی کنی
به نظر من که هیچ فرقی با hd نداره ضمن اینکه رنگها و نور زمینه طبیعی تره
نسخه ww برای ps3 همون نسخه p2 بود، اما نسخه pc منوی زیباتری داره و هم اینکه تو بخش گرافیک گزینه spicial effects فعاله !
تنها برتری نسخه ps3 حالت 3d بودنه
من نسخه ww هنوز توpc بازی میکنم با اینکه نسخه ps3 هم دارم
من منظورم hd نبود،چون مهم نیست،منظورم نسخه xb360 بود

واقعا چطوری این تاپیک های زیرخاکی رو پیدا میکنید و بالا میارید نمیدونم. هنر میخواد بخدا.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or