شایعه نشانه ای از وجود Resident Evil 7

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
66429900649026701756.jpg

اگر توضیح کوتاه این سایت درباره شخصی به نام Karen Brakenridge درست باشد، در نتیجه می توان به این نتیجه رسید که بازی Resident Evil 7 در دست ساخت است.
این خانم در یک استودیو ضبط حرکات از ماه نوامبر 2012 تا ژانویه 2013 به عنوان طراح صحنه و لباس برای یک بازی ویدیویی به نام Resident Evil 7 مشغول به کار بوده است.

هنوز اطلاعات و نمایشی مبنی بر عرضه این بازی در دست نیست.

1

لابد اندفعه کریس و جیل سعی دارند لئو و ایدا رو بهم برسونن که این وسط زامبیا که به H-Virus مبتلا شدن ورشته های رزمی و کشتی کج هم به قابلیتاشون اضافه شده مخالفت خودشونو اعلام میکنن اخرشم مراسم عروسی با حضور افتخاری البرت و نمسیس... سبکشم اینبار تقلیدی از Sims :d

بریم برا یه زد و خورد بین زامبی ها و کریس یا لئون.به همراه حضور افتخاری ایدا ونگ برا خنده:|
PvZ ترسناکتره تا این!!:دی
و اگه SquarEnix نبوغ و ذوق کپکام رو داشت الآن جای 15 تا فاینال فانتزی،25 تا فاینال فانتزی داشتیم.

اسم این بازی میاد یاد کونامی و وعده های سازنده هاش میوفتم که قبل از عرضه بازی کلی هایپ سر بازیشون راه میندازن ولی اخرش همون گند سال قبلو تحویل ملت میدن!
کلن Resident Evil تا شماره 3 ومش Resident Evil بود و من بعدش دیگه بازی به این نام نمیشناسم.

مطمئنن اگه بازی همون روند سه شماره اول رو داشت خیلی تکراری نی شد اما الان اگه بتونند برگردن به همون سه شماره اول به نظرم جواب بده اما بازهم نیاز به تغییرات داره !! حالا به اونم نه یه نسخه مثل حال و هوای 4 هم بدن راضییم ازشون ! 8-|

اگه نسخه چهارم را میگی، که اتفاقا به نظرم این نسخه بهترین نسخه اش بوده تا به امروز! :-/

فکر کنم منظورش RE5ـه.

گمون نکنم، چون یه نسخه racoon city هم بود. یه revelation هم بود. پس باید بگه 4 نسخه
yahoo_1.gif
آره من حواسم به ORC نبود.

آخرین ویرایش:
زامبی که توی شش نقش هویج رو بازی میکرد .زامبی های هم که معمولا داری باهاشون مبارزه میکنی که دیگه ابر سرباز شدن که از خود BSAA مجهز ترن.
رزیدنت ایول دیگه رزیدنت ایول نیست. یه بازی اکشن باحاله که من خیلی دوستش دارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or