شایعه نشانه ای از وجود Resident Evil 7

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
66429900649026701756.jpg

اگر توضیح کوتاه این سایت درباره شخصی به نام Karen Brakenridge درست باشد، در نتیجه می توان به این نتیجه رسید که بازی Resident Evil 7 در دست ساخت است.
این خانم در یک استودیو ضبط حرکات از ماه نوامبر 2012 تا ژانویه 2013 به عنوان طراح صحنه و لباس برای یک بازی ویدیویی به نام Resident Evil 7 مشغول به کار بوده است.

هنوز اطلاعات و نمایشی مبنی بر عرضه این بازی در دست نیست.

1

RE :R نشون داد هنوزم میشه به ساخت یه RE درست و حسابی امید داشت همون تیمی که RE:R ساخت میتونه با هزینه ی بیشتر یه بازی استاندارد درست کنه

امیدوارم مثل گذشته ترسناک بشه ....
من دوست دارم رزیدنت ایول بعدی دارای زامبی های بهتری باشه
امیدوارم کپکام ویروس جدیدی کشف نکنه که زامبیها با الوده شدن بهش بتونن از تانک و هلیکوپتر و تبلت و ... استفاده کنن:دی
از ویروس t استفاده کنه بهتره!
و بهتره که بیشتر بازیو انفرادی و بدون همراه بسازن تا کمی بیشتر بترسیم:-s

آخرین ویرایش:
اولا که RE7 نشانه نمیخواد، تا وقتی که حتی کپکام 1 دلار ازش بتونه سود کنه، این بازی رو ادامه میده :دی بعدش امیدوارم این بازی به اوجش دوباره برگرده! لازم نیست بشه مثل قدیم، کافیه خلاقیت به خرج بدن و یه روش جدید رو برای ساخت بازی در نظر بگیرن! شاید اینبار حتی از قدیم هم بهتر شد!

Resident Evil احتیاج به هیچ نوآوری و خلاقیت نداره همینکه به اصلش برگرده حله ؛که اینم امکانش خیلی کمه با توجه به موفقعیت Resident Evil:Revelation احتمالش خیلی زیاده که نسخه 7 تحت تاثیر همین بازی ساخته شه ...

RE6 که بیشتر تداعی گر عناوینی مثل GEOW و COD و WWE بود:bighug:
امیدوارم این دفعه المان های انچارتد رو هم به بازی اضافه کنن که خیلی جای خالیشون حس میشه

کپکام حتی حرف زدنش درست نیست حالا تمام سعیشم بکنه . وقتی میکامی میگه توی نسخه 4 به سمت اکشن رفتیم چون کپکام دنبال پول بود و به دلیل استقبال ، کپکام فکر کرد بدون میکامی میتونه در نسخه 5 اکشن بیشتری رو چاشنی کنه . گندی که زد بخاطر اکشن نبود ، بخاطر نبود نظارت میکامیو کامیا بود .

و در نسخه 6 عملا گخودشون گفتن کال آفه ! . حالا هر ننه من غریبم بازیم در بیارن بدون میکامی تا هزارم که بره فقط دور خودشون میچرخن .

5 و 6 که افتضاح بودن حالا 5 بهتر بود ....... ولی rev خیلی خوب بود : امیدوارم همون رویه رو در پیش بگیرن یا تحت تاثیر evil whitin باشه........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or