نشانه‌هایی از Mortal Kombat 9

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
mortalkombat.jpg

حدود یک سال پیش کمپانی WB Games به دنبال استخدام تعدادی طراح برای شماره بعدی MK بود. به نظر می‌رسد که مراحل ساخت این بازی در حال پیشروی می‌باشد.

Dana Lyn در بلاگ خود اظهار داشته است که قرار دادش را با Warner Bros برای حضور در نقش سونیا در شماره بعدی MK تجدید کرده است.

همچنین به نظر می‌رسد که Brenda Barrie( بازیگر نقش کیتانا) نیز نمایشنامه بازی را دریافت کرده و در حال آماده سازی خود می‌باشد. در وبسایت او آمده بود که این بازی برای 25 دسامبر 2010 در نظر گرفته شده است.

تمامی این اطلاعات، از روی وبلاگ و وبسایت هر دو نفر پاک شده و سپس Ed Boon( خالق سری MK) از طریق توییر اعلام کرد:
“9 + 25 = FALSE”

احتمالا بدین معنی که بازی در کریسمس منتشر نمی‌شود. و بدنبال این پیام، Ed Boon دوباره گفت:

" این هم بتا کد‌های MK9 که قول داده بودم: TEERH-ONRUS-TNUBT"

امیدواریم بزودی معنی این نوشته‌های Ed Boon آشکار شده و اطلاعات دقیق‌تری از بازی بدست آوریم.

Source

خدا کنه باز نرن بتمن و رابین و ..... رو بیارین وسط
به نظر من 2D بسازن بهتره مثل MK3 که به نظرم از این جدیدا خیلی بهتره
از بین 3d ها armagdon بد نبود ولی حیف Fatality نداشت و به جاش چند تا حرکت مسخره که باس پشت سر هم سر و دست طرفو ...
به امید باز گشت MK به دوران طلاییش!

این ED Boon سرِشو مثلِ کَپک کرده تو برفُ هیچ کی رو غیر از خودش نمیبینه...بابا مشکل تویی
لامسب..:mad:
باز از این پست ها دیدم. علت اصلی اینکه بعد از این همه سال MK یک سری معروف هست و توی عرضه سه بعدی هم بازی مثل Deception عرضه میشه وجود همین شخص هست. وگرنه زمانی که جان توبیاس از تیم رفت باید MK نابود میشد. اما MK سر پا موند و جان توبیاس رفت یک بازی مزخرف ساخت.

بنظر من که سبک MK VS DC از همه MK های سه بعدی بهتر بود ، به همون خشونت و کاراکترهای خود MK اضافه کنن خوبه
MK VS DC تنها MK ـی بود که یه ذره حس MK3 و UMK3 داشت

SF که احیا شد
امیدوارم این دفعه لذت MK بازی کردن هم تکرار بشه.!
ولی دهنشونو سرویس می کنم اگ ه بازی دوباره T باشه!!!
فقط AO !:biggrin1:

از بین 3d ها armagdon بد نبود ولی حیف Fatality نداشت و به جاش چند تا حرکت مسخره که باس پشت سر هم سر و دست طرفو ...

اينو يادم رفته بود :biggrin1: يه خوبي كه Armageddon داشت تعداد كاراكترهاي بسيار زياد بود و كمبوهاي خوبي هم ميشد زد . من با Sector خيلي حال ميكردم ! يادش بخير با MK Trilogy با Noob Saibot چه حالي ميكرديم ! جا داره اينجا يادي هم از اون MK كه 2 نفره ميرفتيم جلو بكنيم Shaolin چي چي بود :biggrin1:

اينو يادم رفته بود :biggrin1: يه خوبي كه Armageddon داشت تعداد كاراكترهاي بسيار زياد بود و كمبوهاي خوبي هم ميشد زد . من با Sector خيلي حال ميكردم ! يادش بخير با MK Trilogy با Noob Saibot چه حالي ميكرديم ! جا داره اينجا يادي هم از اون MK كه 2 نفره ميرفتيم جلو بكنيم Shaolin چي چي بود :biggrin1:
Shaolin Monks:biggrin1:
من فقط از MK3 سگا خوشم میاد!!فقطم NoobSaibot!!:biggrin1:دیوانه ی این بشر بودم!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or