2050 شمایی که باید با نوه ات فیفا بزنی !
ببینید دوستان این بحث به نتیجهای نمیرسه چون پیشرفت کردن گرافیک بازیها به نظر من خیلی تاثیر گذار در خونه نشستن و بیرون نرفتن بچهها نیست، دلیل دارم، یک اینکه بچههای الان با بچههای نسل قبل که ما باشیم فرق میکنن، نسل ما نسل آغاز بازیهای کامپیوتری و تکنولوژی کامپیوتر بوده، نسل اینها نسله میانهٔ این بازیها و تکنولوژی است و طبیعتا هرچی سن ما به نسل جدید نزدیکتر باشه و بیشتر با این تکنولوژی در ارتباط باشیم بیشتر به اون نزدیک میشیم و علاقهمند تر از گذشته، اون هم دلیلش تنوع و سرعت پیشرفت بازی هاست و به همین دلیل مخاطب خودشو از دست نمیده
در مورد بیرون آمدن بچهها و یا فاصله گرفتن اونها از تفریحات طبیعی، باز هم خیلی به این چیزا ربط نداره، اگر دقت کنی الان کمتر بچهای توی خونه ویلایی یا به اصطلاح هیات دار زندگی میکنه، و اون بچهها هم بازی تو هیات و طبیعت خونرو به بازی کامپیوتری ترجیح نمیدان اصولا،
خیلی چیزهای دیگه هستش که در جامعه ما بچه هارو به توی خونه نشستن و در نهایت بازی با کنسول یا کامپیوتر جلب میکنه، مثل تنهایی، محیط بده بیرون، نداشتن امکانات برای تفریحات سالم، کمبود وقت خانواده، محیط بده خانواده، ارتباط بر قرار نکردن خانوادهها با یکدیگر و هزاران چیز دیگه
اگر میخواهید راجع جوامع غرب بحث کنید، باید بگم اینجا هم بچهها تو خونه و پای کامپیوتر بزرگ میشن، و اکثر دلایلش هم دلایل بالاست که تنهایی و کمبود ارتباط بین خانوادههای دیگه بزرگترین دلیلشه، ولی ! ولی یه فرق کاملا بزرگ اینجا هست اونم اینه که بچهها اینجا از مهد کودک تا حتی دانشگاه از صبح زود تا حداقل ۴-۵ بعدازظهر مدرسه اند و اونجا همه نوع تفریح سالم و همه نوع ورزش میکنند، اونم هر روز، نه مثل ما هفتهای یه ساعت !
پس نتیجه میگیریم دو چیز اینجا فقط تاثیر گذاره از نظر من : خانواده و جامعه
در ضمن راجع به علاقهٔ ما به بازیهای آتاری یا میکرو یا گیم بوی یا هرچیز دیگهای فقط فقط به دلیل خاطره بودن اون بازی هاست و نه چیزه دیگهای ،
در ضمن من ۲۱ سالمه و از ۴-۵ سالگی تا همین الان یه هفتهام بدون کامپیوتر و کنسول بازی نبودم (منظورم اینه که از بچگی پای کامپیوتر بزرگ شدم) پس چیز غریبی نیست برای من این موضوع !
همین شما ایکس باکس یوزر هایید که فقط اینجوری فکر می کنید دیگه ! برید پلی استیشن بخرید وقتی مجبور شدی واسه ی یه بازی خریدن 20 ساعت کار کنی دیگه اینو نمیگید !
همین الان هم پلی استیشن 3D رو ساپرت میکنه بازی هاش هم موجوده
در ضمن ربطی به موضوع تاپیک نداره !!!
ویرایش : دوست عزیز لطفآ پست های پشت سر هم رو یکجا ارسال کنین.
با تشکر