نسخه X360 FFXIII برای اسیا تایید شد!

Death Proxy

مدیر انجمن
طبق گفته های سایت Kotaku رئیس Microsoft Taiwan یعنی اقای Grace Chou اعلام کرده که Final Fantasy XIII 360 در Taiwan عرضه میشود.این اطلاعات از اخرین لیست عرضه بازی ها در Taipei به دست امده است.
...................
با این توضیحات دارندگان 360 در ژاپن نیر می توانند از این بازی لذت ببرند.در گفته های قبلی Square Enix قرار بود این بازی برای 360 فقط در اروپا و امریکا عرضه شود ولی اکنون در اسیا نیز عرضه میشود.

logo.jpg

میثم به جو و تحت تاثیر اعتقاد داری :biggrin1: . من جو زده شده بودم و تحت تاثیر قرار گرفتم .
اما خودمونیم گفته نشده همزمان باهم یا در ژاپن هم با تاخیر یعنی اول نسخه ps3 میاد و بعد 360 ؟

پیشنهاد میکنم یه نگاهی به شرایط نسخه آسیای FFXII بزنید، تا اونجا که من یادمه فقط دیالوگها انگلیسی بود و بقیه موارد از جمله منوهای بازی و Subtitle به زبانهایی غیر انگلیسی موجود بودن ...

اما خودمونیم گفته نشده همزمان باهم یا در ژاپن هم با تاخیر یعنی اول نسخه ps3 میاد و بعد 360 ؟
این بازی اصلا در ژاپن منتشر نمیشه. ای نسخه ASIA هم مربوط به کشورهای دیگست.
پیشنهاد میکنم یه نگاهی به شرایط نسخه آسیای FFXII بزنید، تا اونجا که من یادمه فقط دیالوگها انگلیسی بود و بقیه موارد از جمله منوهای بازی و Subtitle به زبانهایی غیر انگلیسی موجود بودن ...
چون این بازی در ژاپن منتشر نمیشه و همینطور اینکه این نسخه برای کشورهایی غیر از ژاپن در نظر گرفته شده بعیده اون قضیه تکرار بشه.

چون این بازی در ژاپن منتشر نمیشه و همینطور اینکه این نسخه برای کشورهایی غیر از ژاپن در نظر گرفته شده بعیده اون قضیه تکرار بشه.

اون نسخه ای رو که من گفتم با نسخه ژاپنی بازی فرق می کنه و توی ژاپن منتشر نشده، همونطور که گفتم نسخه ای هست که SE برای آسیا در نظر گرفته بود ;)

ّFFXIII اول از همه در ژاپن و به زبان ژاپنی برای PS3 میاد , اما زمانی که بازی به زبان انگلیسی در بقبه نقاط منتشر شد , برای کنسول های ریجن J هم منتشر میشه.

یعنی در هر صورت این بازی در ژاپن انحصاری PS3 هست و به قول اشکان ژاپنی ها اسگل نیستند که ورژن زبون خودشون روی PS3 رو ول کنند و 6 7 ماه بعد برن FFXIII رو روی X360 به زبان انگلیسی بازی کنند...

میثم معنی ان مصاحبه این بود....

ولی در هر صورت به نفع همه شد چون این جوری کسانی که کنسولشون J هست میتونند همزمان با همه! FFXIII رو به زبان انگلیسی بازی کنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or