نسخه X360 FFXIII برای اسیا تایید شد!

Death Proxy

مدیر انجمن
طبق گفته های سایت Kotaku رئیس Microsoft Taiwan یعنی اقای Grace Chou اعلام کرده که Final Fantasy XIII 360 در Taiwan عرضه میشود.این اطلاعات از اخرین لیست عرضه بازی ها در Taipei به دست امده است.
...................
با این توضیحات دارندگان 360 در ژاپن نیر می توانند از این بازی لذت ببرند.در گفته های قبلی Square Enix قرار بود این بازی برای 360 فقط در اروپا و امریکا عرضه شود ولی اکنون در اسیا نیز عرضه میشود.

logo.jpg

صحت خبر که به نظر درست میاد ولی در هر حال این موضوع از اول هم قابل پیش بینی بود و منم همون روز اول بهش اشاره کرده بودم که:
این که بازی در ژاپن ریلیز نمی شه به این معنی نیست که پس برای ریجن J اصلا ریلیز نمی شه.
وقتی گفته می شه بازی در ژاپن ریلیز نمی شه یعنی نسخه ژاپنی FFXIII که به زبان ژاپنی هست ریلیز نمی شه که همیشه در بازی های JRPG این نسخه های ژاپنی اول عرضه می شن و بعد، چند ماه بعد نسخه انگلیسی عرضه می شه در بقیه جهان.
بازی هایی هم که ورژن آسیا هستند همشون زبانشون انگلیسی هست نه ژاپنی. کسی هم که در ژاپن زندگی می کنه انقدر دیوانه نیست که بازی روی ps3 با زبان اصلی خودشو ول کنه و وایسه حداقل 6-7 ماه بعد اونو به زبان انگلیسی روی 360 بازی کنه. بنابراین عملا باز فروش این بازی در ژاپن تحت انحصار ps3 خواهد بود.

میثم کجایی ؟
یادته چی بهت میگفتم ؟ :biggrin1:
اره منم همين فكر ميكردم ، ولي اون مصاحبه كه ماكان گذاشت من ترسوند.
داشتم پولم رو براي LO جمع ميكردم برم بخرم به به چه شود :biggrin1:
ببخشيد اين ميگم فقط PS3 باز هايي كه من داشتن خفه ميكردن تو پيام خصوصي و... كه اين بازي به هيچ وجه براي J نمياد الان كجان؟
:-"
خوب منم تبریک میگم که شما ریجن j ها هم راحت شدید . از اول معلوم بود که این اتفاق می افتد .
خودمونيم تو نگفتي نمياد؟
وقتی گفته می شه بازی در ژاپن ریلیز نمی شه یعنی نسخه ژاپنی FFXIII که به زبان ژاپنی هست ریلیز نمی شه که همیشه در بازی های JRPG این نسخه های ژاپنی اول عرضه می شن و بعد، چند ماه بعد نسخه انگلیسی عرضه می شه.
بازی هایی هم که ورژن آسیا هستند همشون زبانشون انگلیسی هست نه ژاپنی. کسی هم که در ژاپن زندگی می کنه انقدر دیوانه نیست که بازی روی ps3 با زبان اصلی خودشو ول کنه و وایسه حداقل 6-7 ماه بعد اونو به زبان انگلیسی روی 360 بازی کنه. بنابراین عملا باز فروش این بازی در ژاپن تحت انحصار ps3 خواهد بود.
خب اين ها كه الان گفتن بازي در تايوان عرضه ميشه يعني فقط زبان انگليسي؟

ببينم ربط تايوان به ژاپن چيه؟ :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or