نسخه X360 عنوان FFXIII به صورت HD نخواهد بود!

Cloud Strife

Loyal Member
متاسفانه و برخلاف تمامی ادعاهای شرکت SE نسخه X360 عنوان FFXIII که عملا پورتی از نسخه اصلی بازی یعنی نسخه PS3 آن است آنچنان هم مشابه بازی اصلی و بی ایراد نیست!.

در شرایطی که زمان اندکی تا تاریخ انتشار این عنوان در کشورهای غربی نمانده است مشخص شده است که نسخه X360 این عنوان به صورت 720p نبوده و به صورت Native بر روی رزولوشن 576*1024 اجرا خواهد شد!. این در حالی است که نسخه PS3 بازی به صورت کامل بر روی رزولوشن 720p اجرا خواهد شد. با این تفاسیر میتوان گفت نسخه X360 بازی چیزی در حدود 36 درصد Fillrate کمتری نسبت به نسخه PS3 بازی دارد که رقم کاملا نا امید کننده ای خواهد بود.

علاوه بر میزان رزولوشن، نسخه X360 بازی از جزییات کم محیطی، مخصوصا کیفیت بسیار پایین بافت ها و آبجکت های محیطی کمتر، رنج میبرد که نشان دهنده تفاوت های آشکار آن با نسخه اصلی بازی است.

همچنین پیش تر اعلام شده بود که تمامی صحنه های نمایشی نسخه PS3 بازی به صورت 1080p و با صدای دالبی 7.1 اجرا خواهند شد که خود دلیل دیگری بر برتری کیفیت در نسخه PS3 این عنوان است.

u ke manba nemizari chi migi? sari ham hame miyan shaye e dorost mikonan,SE kam nadare ke khdesho kharab kone vaghti bazi oomad mifahmim , age HD nabood ke 3 dvd9 nabood golam, be zoj demo ha 2 DVD 9 faghat hajme khode bazie, chera alaki shaye e dorost mikooni? manba bede vase harfat

دوست عزیز اول اینکه فارسی تایپی کن منبع هم سایت Kotaku هست

1- font farsi nadaram
2- link daghigh bede aziz, kotaku saite bozorgi nist ke, har vaght az tarafe SE elam shod bego

اقای James Stevenson که marketing manager شرکت سونی هست هم به این مسئله اشاره کرده که نسخه ps3 بهتر از 360 هست یک موقعه فکر نکنی از روی رقابت با ms میگه نه

منبع

من موندم چرا دوستان نمیخوان حقایق رو قبول کنن!! وضع نسخه 360 بازی انقدر ضایع هست که SE نمیزاره هیچ مقایسه رسمی بوجود بیاد، حتی دمو بازی رو هم عرضه نکرد تا یه وقت خدایی نکرده کسی متوجه تفاوت های بازی نشه.

ان عکس هایی هم که من گذاشتم 100% درست هست، یکی از کارمندان SE تو TW رسما تایید کرده!. اما خوب تا 9 مارچ چیزی نمونده، انوقت هست که پست های دوستان خوندن داره!

اما در این رابطه زیاد هم نباید به SE گیر بدید. به عنوان مثال بهترین بازی X360 و مایکروسافت، یعنی Halo 3 که پرخرج ترین هم بود HD نبود!! یا NGII که علارغم اینکه به صورت انحصاری برای این کنسول در حال ساخت بود HD نبود. البته هیچ کدومشون هم بعدا با هیچ پچ یا چیز دیگه ای درست نشدن چون مشکل فراتر از این حرف ها بود!

پس نمیشه انتظار داشته باشید نسخه پرت یه بازی مثل FFXIII که هم خیلی گسترده تر و هم با کیفیت تر از بازی های قبلی هست (از لحاظ کیفیت بافت ها و مخصوصا مقیاس) بیاد به صورت HD اجرا بشه!

پ.ن:شاد باشید!

اما در این رابطه زیاد هم نباید به SE گیر بدید. به عنوان مثال بهترین بازی X360 و مایکروسافت، یعنی Halo 3 که پرخرج ترین هم بود HD نبود!! یا NGII که علارغم اینکه به صورت انحصاری برای این کنسول در حال ساخت بود HD نبود. البته هیچ کدومشون هم بعدا با هیچ پچ یا چیز دیگه ای درست نشدن چون مشکل فراتر از این حرف ها بود!
ماکان این حرف از تو بعید بود!
اگه تقصیر SE نیست پس تقصیر کیه؟! اگه تو 2 تا بازی مثال میزنی که HD نبود، منم 15 تا بازی دیگه مثال میزنم که HD بود.
این موضوع اگه صحت داشته باشه، فقط و فقط تقصیر SE است! یه چیز کاملا واضحه و اصلا جای بحث نداره!

من موندم چرا دوستان نمیخوان حقایق رو قبول کنن!! وضع نسخه 360 بازی انقدر ضایع هست که SE نمیزاره هیچ مقایسه رسمی بوجود بیاد، حتی دمو بازی رو هم عرضه نکرد تا یه وقت خدایی نکرده کسی متوجه تفاوت های بازی نشه.

ان عکس هایی هم که من گذاشتم 100% درست هست، یکی از کارمندان SE تو TW رسما تایید کرده!. اما خوب تا 9 مارچ چیزی نمونده، انوقت هست که پست های دوستان خوندن داره!

بحث سره قبول یا رده حقایق نیست. بحث سره اینه که شما یه سری چیزایی تو متنه خبر گذاشتی که دقیقا از خودت درآوردی و هیچ منبع و مدرکی نداره. من نمیدونم الان منبع این حرفات کجاست؟

با این تفاسیر میتوان گفت نسخه X360 بازی چیزی در حدود 36 درصد Fillrate کمتری نسبت به نسخه PS3 بازی دارد که رقم کاملا نا امید کننده ای خواهد بود.
نسخه X360 بازی از جزییات کم محیطی، مخصوصا کیفیت بسیار پایین بافت ها و آبجکت های محیطی کمتر، رنج میبرد که نشان دهنده تفاوت های آشکار آن با نسخه اصلی بازی است.

الان این تفاوته آشکار و کیفیت بسیار پایین بافت ها و نمیدونم پورته بد و ... تو کدوم منبعه رسمی ذکر شده که شما میای تو متنه خبرت میذاری؟
همین که حاضر نیستی جواب بدی معلومه اینا رو از خودت درآوردی، حالا کاری ندارم نسخه 360 بدتره یا بهتر ولی تا موقع اثبات شدنه این قضیه و اعلامه رسمیش توسطه دو تا سایته معتبر این تاپیک باید میرفت تو بخشه شایعات. حالا اینکه چرا نرفته رو نمیدونم. حتما یه مسائلی هست که ما خبر نداریم.

پ.ن: یادم نمیره شما همونی بودی که در مورده نسخه PS3 بازیه Bayonetta اینو گفته بودی:
توی نسخه PS3 کیفیت Texture ها و مخصوصا Bump Mapping به مراتب بهتر از نسخه 360 هستو نسخه 360 رو فقط امدن Bloom اش رو بالا آوردن تا تفاوتش زیاد تابلو نشه!

واقعا چه coincidence ای !!!

ماکان این حرف از تو بعید بود!
اگه تقصیر SE نیست پس تقصیر کیه؟! اگه تو 2 تا بازی مثال میزنی که HD نبود، منم 15 تا بازی دیگه مثال میزنم که HD بود.
این موضوع اگه صحت داشته باشه، فقط و فقط تقصیر SE است! یه چیز کاملا واضحه و اصلا جای بحث نداره!
یعنی چی؟

با این تفاسیری که تو میگی پس توی نصف بازی ها مثل Tekken مقصر شرکت ها هستن که بازی نمیتونه AA و خروجی HD رو باهم داشته باشه! البته تقصیر SE هم هست اما حرف من این هست نمیشه به SE زیاد بد و بیراه گفت چون اولینشون نیست، آخرین هم نیست...

بحث سره قبول یا رده حقایق نیست. بحث سره اینه که شما یه سری چیزایی تو متنه خبر گذاشتی که دقیقا از خودت درآوردی و هیچ منبع و مدرکی نداره. من نمیدونم الان منبع این حرفات کجاست؟

تجربه ثابت کرده کلا بحث با شما بی فایده هست! منم اصلا وقتش رو ندارم جواب امثال شمارو بدم، متن خبر هست، منبعش هم هست. هر کسی خواست قبول میکنه، نخواست وقتی بازی منتشر شد مجبور میشه که قبول کنه...

یادم نمیره شما همونی بودی که در مورده نسخه PS3 بازیه Bayonetta اینو گفته بودی

این مورد تقصیر سینا هست که تصاویر 360 رو برعکس گفته بود و من فکر میکردم انها برای PS3 هست. من خودم این بازی رو نقد کردم و یادم نمیاد توی نقدش غیر از واقعیت چیزی گفته باشم. ان حرف ها هم درست بودن، منتها فقط باید جای 360 و PS3 رو عوض کنی!:دی

یعنی چی؟

با این تفاسیری که تو میگی پس توی نصف بازی ها مثل Tekken مقصر شرکت ها هستن که بازی نمیتونه AA و خروجی HD رو باهم داشته باشه! البته تقصیر SE هم هست اما حرف من این هست نمیشه به SE زیاد بد و بیراه گفت چون اولینشون نیست، آخرین هم نیست...
آره! Tekken هم دقیقا تقصیر سازندش است! پس تقصیر کیه؟!
این حرف تو در صورتی درست بود که هیچ بازی HD رو 360 نیومده باشه. الان ME2 اومده با گستردگی اندازه FF13 و گرافیک عالی که HD هم هست.
من نمیدونم تو میخوای کم کاری SE رو تقصیر کی بندازی! اول اینو مشخص کنی بهتره.

من نمیدنم این بحث های بیهوده چیه؟
من به شما قول میدم 90 درصدی که تو این تاپیک اظهار فضل نمودن اصلا از سری بازی FF خوششون نمیاد چه برسه به اینکه در مورد hd بودن یا نبودن ناراحت بشن
یه ذره بزرگ شید

متن خبر هست، منبعش هم هست. هر کسی خواست قبول میکنه، نخواست وقتی بازی منتشر شد مجبور میشه که قبول کنه...
از این طرفا؟:دی

ماکان من اینترنت را زیر و رو کردم. این خبر را چندین جا دیدم. مثل:
http://www.gamernode.com/news/8812-final-fantasy-13-for-xbox-360-not-in-true-hd/index.html
http://www.product-reviews.net/2010...ii-xbox-360-version-is-not-hd-576p-confirmed/

جالب اینجاست که منبع همه این‌ها بر می‌گرده به پست یه کاربر معمولی در سایت NeoGAF . یعنی پست شماره 12055 این صفحه:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?p=19857881#post19857881

مسلما کسی حرف یه کاربر سایت را که به عنوان منبع قبول نمی‌کنه. چه تضمینی هست که این عکس‌ها از نسخه نهایی بازی باشه؟

اونجا هم یه جنجالی راه انداخته و در آخر هم خودش به این نتیجه رسیده که بهتره برای مقایسه دو نسخه بازی تا زمان عرضه صبر کنه.
I guess I'd have to hold until the retail version is available
12101
-------------------

در پایان هم بگم هر چند کیفیت بازی واسم خیلی مهمه ولی اصل بازی برام با ارزش‌تر از این حرف‌هاست. اگر هم چنین چیزی باشه( که هنوز تایید نشده) بازم FFXIII انتخاب اولمه.

I'm done with this thread

خدمت ان دوستانی که شک داشتن و میگفتن خبر چرت هست و همچین خبری نیست و ... یه مقایسه خیلی خفن از 10 دقیقه اول بازی ترتیب داده شده که خیلی خیلی خیلی جالبه چون نسخه 360 نتنها هم رزولوشن پایین تری داره، هم کیفیت بافت ها کمتره و هم جزییاتش کمه، بلکه Bitrait اش هم پایین تره!!:دی

جالب این هست که این Bitrait کمتر توی CG ها خیلی مشهوده و نشون میده که حرف های حمید کاملا درست بود! یعنی مقداری از مشکلات بازی هم بخاطر فشرده سازی و ... هست.

گویا AA هم توی نسخه 360 بازی کمتره، البته همه جا گفته میشه جفتشون 2X هستن اما هرکی تریلر رو دیده (من خودم ندیدم) میگه رو 360 کلا AA داغون بوده.

http://bazyrayaneh.com/forum/showthread.php?t=5809&page=2

در پایان هم بگم هر چند کیفیت بازی واسم خیلی مهمه ولی اصل بازی برام با ارزش‌تر از این حرف‌هاست. اگر هم چنین چیزی باشه( که هنوز تایید نشده) بازم FFXIII انتخاب اولمه.

میخوامت مهدی! من یادم نمیاد ما FF رو بخاطر گرافیکش زده باشیم! پیش به سوی نفله کردن Orphan...

از این طرفا؟:دی
جالب اینجاست که منبع همه این‌ها بر می‌گرده به پست یه کاربر معمولی در سایت NeoGAF . یعنی پست شماره 12055 این صفحه:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?p=19857881#post19857881

مسلما کسی حرف یه کاربر سایت را که به عنوان منبع قبول نمی‌کنه. چه تضمینی هست که این عکس‌ها از نسخه نهایی بازی باشه؟

I'm done with this thread
اون کاربر معمولی از اعضاdigitalfoundry هستش بنده خدا;)

http://www.product-reviews.net/2010...i-ps3-vs-xbox-360-high-definition-comparison/

یه سر به اینجا بزنید نوشته ویدیو مقایسه دو کنسول زیاد با هم فرقی نداره فقط ایکس بکاس تیره تره که باعث شده کمی جزیات کمتر به چشم بیاد .من نمیتونم برم یو تیوب بخاطر ***** هر کی میتونه بره نگاه کنه بیاد نظرشو بده
اینجام یه سری عکس مقایسه گذاشته http://themindchannel.blogspot.com/2010/02/final-fantasy-xiii-xbox-360-ps3-hd.html
به نظر من فرقشون زیاد نیست ولی پی اس کمی بهتره البته تو این عکس
ولی کاربران اعتراض کردن که این مقایسه غلطه چون تو رزلوشن 479 x 272 گرفته شده و میگه معلومه که تو این رزلوشن دوتاشون یه شکل به نظر میاد .بیاد تو 1080 انجام بشه تا فرقشون معلوم بشه

متن خبر هست، منبعش هم هست.

کدوم منبع آخه؟ پسته اول که منبعی نداره، اینا رو هم که از خودت درآوردی گذاشتی.

با این تفاسیر میتوان گفت نسخه X360 بازی چیزی در حدود 36 درصد Fillrate کمتری نسبت به نسخه PS3 بازی دارد که رقم کاملا نا امید کننده ای خواهد بود.
علاوه بر میزان رزولوشن، نسخه X360 بازی از جزییات کم محیطی، مخصوصا کیفیت بسیار پایین بافت ها و آبجکت های محیطی کمتر، رنج میبرد که نشان دهنده تفاوت های آشکار آن با نسخه اصلی بازی است.

باور کن اینجا کسی گوشش دراز نیست. حداقل صبر کن نسخه اصلی بازی ریلیز بشه بعد این چیزا رو به خورده ملت بده حداقل اون اونموقع منبعتGS و GT و ign و ... هست و نه دو تا اسکرین شات که معلوم نیست چجوری گرفته شده.

ببین آقای Cloud Strife شما از سر تا پای پستات داره فن بازی میریزه رد هم نکن که خنده داره واقعا اول میای یک تاپیک میزنی یک خبر اینطوری را میزاری که مشخص چقدر دلت از 360 خون هست بعد هم میای با یک لحن تحقیر آمیز هی میگی میخوای بخواین میخوای نخواین (چی شد) خبری که شما گزاشتی اینهمه جنجال به پا کرده اینجا بعد هیچ منبع موثقی نمیزاری هی میگی توییتر خوب من هم فردا میرم یک دونه توییتر به نام کوجیما میزنم میگم دیگه metal gear برای ps3 نمیسازم فقط 360 میسازم هرکی هم گفت میگم توی توییتر نوشته کارگردانش بابا
یک دونه ناظم هم ندیدم بیاد اینجا به شما بگه کو منبع موثقت فقط کاملا یک خبر برای کوبوندن 360 پیدا کردی چون عضو سایتم هستی فکر میکنی پستات وحی شدست حالا اگر ما یک همچین پستی داده بودیم 500 تا اخطار برامون میومد به فن بازی هم محکوم بودیم که پست تحریک آمیز دادیم شده مثال همین روزها که تقی به توقی میخوره میگن امنیت ملی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or