نسخه X360 عنوان FFXIII به صورت HD نخواهد بود!

Cloud Strife

Loyal Member
متاسفانه و برخلاف تمامی ادعاهای شرکت SE نسخه X360 عنوان FFXIII که عملا پورتی از نسخه اصلی بازی یعنی نسخه PS3 آن است آنچنان هم مشابه بازی اصلی و بی ایراد نیست!.

در شرایطی که زمان اندکی تا تاریخ انتشار این عنوان در کشورهای غربی نمانده است مشخص شده است که نسخه X360 این عنوان به صورت 720p نبوده و به صورت Native بر روی رزولوشن 576*1024 اجرا خواهد شد!. این در حالی است که نسخه PS3 بازی به صورت کامل بر روی رزولوشن 720p اجرا خواهد شد. با این تفاسیر میتوان گفت نسخه X360 بازی چیزی در حدود 36 درصد Fillrate کمتری نسبت به نسخه PS3 بازی دارد که رقم کاملا نا امید کننده ای خواهد بود.

علاوه بر میزان رزولوشن، نسخه X360 بازی از جزییات کم محیطی، مخصوصا کیفیت بسیار پایین بافت ها و آبجکت های محیطی کمتر، رنج میبرد که نشان دهنده تفاوت های آشکار آن با نسخه اصلی بازی است.

همچنین پیش تر اعلام شده بود که تمامی صحنه های نمایشی نسخه PS3 بازی به صورت 1080p و با صدای دالبی 7.1 اجرا خواهند شد که خود دلیل دیگری بر برتری کیفیت در نسخه PS3 این عنوان است.

شما همه JRPG باز بودید و رو نمی‌کردید!!

1- منشاء ء اصلی این خبر Kotaku بود که یه سری عکس منتشر کرد با این تیتر مضحک:
این‌ها عکس‌های 360 هستند، آن قبلی‌ها اشتباها منتشر شده بود
خوب الان یعنی چی؟
یعنی از دو نسخه PS3 عکس گرفتن بعد فکر کردن یکش مال 360ـه؟
بعد چرا عکس‌های قبلی PS3 کیفیتشون از این جدید‌ها بهتره؟ یعنی هر چی بازی را پولیش میکنن، ضایع‌تر میشه؟

2- این نفل قول از اسکوار انیکس:
As shown in our recent demo tour and Microsoft's X10 event, there is no material difference between the two consoles.
یعنی: همانطور که درDemo Tour و X10 نشان داده شد، تفاوتی بین دو نسخه بازی وجود ندارد.

اگه چنین تفاوت‌هایی بوده چجوری کسی متوجه نشده؟
پ.ن: احتمالا X10 برای دار و دسته کور‌ها برگزار شده!

3- کسایی هم که الان بهشون وحی منزل رسیده که نسخه 360 بازی آشغالی بیش نیست گوش به زنگ باشن. من اگه یه دونه از همون" بوته‌های گمشده" اون عکس را در نسخه 360ببینم، عکسشو میزارم اینجا تا در اظهارات خودشون تجدید نظر کنند.

مگه اتفاقی افتاده حالا؟ اینجا بعضیا با دو تا عکس جو زده شدن. بذارید بازی بیاد سایتهایه معتبر امتیاز بدن و اختلافها رو بگن بعد نتیجه گیری بکنید.

بله عزیز شما این اختلاف رزولوشن بین دو کنسول رو چیز ساده ای میپندارین؟ منظور من هم همین رزولوشن بود که نیازی به بعد از عرضه ی بازی و مقایسه ی عکس نداره. ولی من همچنانن معتقدم که همین که این بازی برای 360 عرضه میشه هم خودش یک خبر خوشحال کننده هست.

بله عزیز شما این اختلاف رزولوشن بین دو کنسول رو چیز ساده ای میپندارین؟ منظور من هم همین رزولوشن بود که نیازی به بعد از عرضه ی بازی و مقایسه ی عکس نداره. ولی من همچنانن معتقدم که همین که این بازی برای 360 عرضه میشه هم خودش یک خبر خوشحال کننده هست.

عزیزه دل همین رزولوشن هم که میفرمائید هنوز بصورته رسمی تو یه سایته معتبر عنوان نشده. یه بنده خدائی رفته دو تا اسکرین شاتو آنالیز کرده و بعد به این نتیجه رسیده. اصلا SE و هیچ سایته معتبری بصورته رسمی همچین چیزی رو اعلام نکردن. توصیه من بشما اینه که یکم صبر کنید تا هر دو نسخه وارده بازار بشن و بعد با قاطعیت صحبت کنیم.

به..!مهدی وقتی بحث vs باشه همه استادان دیه مگه نمیدونی!!!:biggrin1:
===============
ماکان کجاست؟!خونش حلال شد،آمده یسری عکس fake فرستاده جو رو به نفع PS3 ببره!!!
اثری از این موجود دیدین زندش نزارین:biggrin1:

کسانی که FF باز باشن زیاد به گرفیک بازی اهمیتی نمیدن چون این سبک بازیها روی داستانشون بیشتر مانور میدن تا گرافیک بالا بدبختانه SE هم کارهایی رو میکنه که جالبه یا بازی رو باید یکسان با یک RES بدن یاندن در کل گفتم الان هیچ چیزی معلوم نیست من تو چند دمویی که از 360 ددیم فاجعه ای در کار نبوده بهتره بحث رو به بی راه نبرید و با دو تا عکس به هم نپیرید وقتی بازی اومد بازی کردید بعد بیایید نظرات شیوای خودتون رو بدید

از همون اول هم مشخص بود بازی به صورت HD عرضه نخواهد شد، با کیفیت HD این بازی روی 360 تعداد دی وی دی های بازی به تعداد 9 میرسه!!!!!! کدام عقل سلیم میگه برای انجام بازی به این حجم روی 360 باید 9 تا دی وی دی عوض کنیم؟
الان هم چندان تفاوت گرافیکی احساس نمیشه که انقدر دلسرد شدید، الان که دارید مقایسه ی گرافیکی انجام میدید چون دارید به دقت گرافیک رو زیر زره بین میبرید اما وقتی بازی میکنید و 6 تا دشمن جلوتون سبز میشه فقط به فکر هیجان بیشتر و بازی بهتر هستید نه اینکه وسط بازی دنبال این باشید که 20 کیلومتر اونطرفتر چهارتا علف نیست در صورتی که این توی نسخه ی ps3 هست من قهرم دیگه بازی نمیکنم!!!!

نورد میخ آهنین در سنگ... :laughing:

این همه صحبت شده که این عکس ها فیک هستن و هیچ منبعی تا حالا به طور رسمی تفاوتی اعلام نکرده و از همه مهتر صحبت مهدی :arrowd:

من اگه یه دونه از همون" بوته‌های گمشده" اون عکس را در نسخه 360ببینم، عکسشو میزارم اینجا تا در اظهارات خودشون تجدید نظر کنند.

حالا باز ملت میان میگن معلوم بود از اول نسخه 360 HD نیست و ... عجب گیری کردیم ها :)

از همون اول هم مشخص بود بازی به صورت HD عرضه نخواهد شد، با کیفیت HD این بازی روی 360 تعداد دی وی دی های بازی به تعداد 9 میرسه!!!!!! کدام عقل سلیم میگه برای انجام بازی به این حجم روی 360 باید 9 تا دی وی دی عوض کنیم؟
51532630bf4f15906ae48605d075b3a21db9350.jpg
51532630bf4f15906ae48605d075b3a21db9350.jpg

73513336.jpg
viewfile.php

آخرین ویرایش:
اول صبح مستفیذ شدیم :biggrin1:
ماشالله تمام بچه های bc متخصصن برای خودشون
خدا نکنه یجا حرفی حدیثی در مورد برتری یکی از کنسول ها زده بشه اصلا خود به خود fan ها ریزش می کنن اونجا :biggrin1:
در مورد این خبرم خوب چیزی که معلومه این که fake
در مورد اون عکسه هم کاملا واضح برای اوایل ساخت بازی هست
توی متن خبر گفته از کمی جرئیات رنج میبره من که اصلا جزئیاتی ندیدم که بخواد رنجم ببره :-"
ما که منتظر میشیم تا عرضه ی بازی فقط یک توصیه برای fans این راهی که شما میرید ره به ت..ستان داره :biggrin1:

این تاپیک بهتره بعد از عرضه بازی و مقایسه سایت های مختلف، مرور بشه اونقت مشخص میشه کی اشتباه کرده...
یه عده تو این تاپیک دارند خودشون رو دار میزنن یه طرف از به دلیل شوق و زوق زیاد و یه طرف به خاطر فشار مفرت...
اینجاست که facepalm لازم میشه.

مهدی اون تصاویری که اول منتشر شده بود مربوط به نسخه PS3 بودن که همونارو با استفاده از photoshop دکمه های PS3 رو حذف کرده بودند و به جاش دکمه های 360 رو گذاشته بودند که کاملا هم مشخص بود و بعدا SE این مساله رو اعلام کرد که عکس ها مربوط به نسخه PS3 هستن، ربطی به این ماجرا نداره.

در ثانی عکس هایی که خود شرکت ها منتشر میکنند معمولا doctored*هستند یعنی با AA بیشتر از رزولوشن بالاتر تولید میشه بعد تصاویر رو resize میکنن، اینکه این تصاویر الان با قبلی ها تفاوت دارند به این خاطره که تصاویر از داخل خود بازی بدون هیچ دستکاری گرفته شدند.

من الان 10 دقیقه اول بازی را روی 360 دیدم قبلا هم که نسخه ژاپنی بازی اومده بود 10 دقیقه اولش را روی ps3 هم دیده بودم .من که تفاوتی بین 2 نسخه ندیدم اگر هم تفاوتی باشه اونقدر ریز است که اصلا اهمیت نداره .
اما نباید از حق بگذریم که یکسری از مراحل بازی به خاطر کمبود فضای دیسک های 360 از بازی پاک شدند مثل باغ وحش یا شهر بازی که خود کیتاسه و نامورا هم تو مصاحبه هاشون به اون اشاره کرده بودند.

خوب الان یعنی چی؟
یعنی از دو نسخه PS3 عکس گرفتن بعد فکر کردن یکش مال 360ـه؟
بعد چرا عکس‌های قبلی PS3 کیفیتشون از این جدید‌ها بهتره؟ یعنی هر چی بازی را پولیش میکنن، ضایع‌تر میشه؟

2- این نفل قول از اسکوار انیکس:

یعنی: همانطور که درDemo Tour و X10 نشان داده شد، تفاوتی بین دو نسخه بازی وجود ندارد.

اگه چنین تفاوت‌هایی بوده چجوری کسی متوجه نشده؟
پ.ن: احتمالا X10 برای دار و دسته کور‌ها برگزار شده!

3- کسایی هم که الان بهشون وحی منزل رسیده که نسخه 360 بازی آشغالی بیش نیست گوش به زنگ باشن. من اگه یه دونه از همون" بوته‌های گمشده" اون عکس را در نسخه 360ببینم، عکسشو میزارم اینجا تا در اظهارات خودشون تجدید نظر کنند.
مهدي كاملا درست مگي ايجوري كه ماكان ميگه هم نيست . اون ميگرده خبر هاي بد واسه X360 كه همش شايعه است رو ميزنه .

وای که چه اتفاقی افتاد!!
نسخه ی 360 از نسخه ی PS3 رزولوشنش کمتره!!"روایتی نو از عاشورای حسینی"
دوستانی که راجع به فاجعه و حروم شدن پول Microsoft صحبت میکنن...
مالتی شدن این بازی به دلیل پیش تاز بودن X360 در بازارهای غربی بود و SE این بازی رو بیشتر به این دلیل مولتی کرد.
خیلی دوست دارم بدونم شما از کجا میدونید که MS به SE پول داده و از کجا میدونید چقدر بوده که از حروم شدنش صحبت میکنید؟!
بستن قرار داد بین دو شرکت تجاری صرفاً با پول نقد صورت نمی گیره،میتونه در ازای سرویس های دیگه هم باشه،تولید بازی شرکت های 3rd-Party مثل این میمونه که من فروشنده باشم(هر کالایی)و بخوام تو بازی سنتر یه محیطی رو برای فروش کالاهام به خودم اختصاص بدم بعد مدیرای بازیسنتر بگن خواهش میکنیم بیا تو سایت ما تجارت کن،پول هم بابت این کار بهم بدن!!
نه من هر چقدر هم مشهور باشم پول بهم نمیدن ممکنه از یه سری امکانات به صورت رایگان بهرمندم کنن یا هرچیزه دیگه،اگه پول هم بهم بدن 100% تو تجارت شریک میشن و درصدی از درآمدمو سهیم میشن...
قرار داد Yahoo و Microsoft رو مطالعه کنید...هزاران قرار داد شبیه این وجود داره...Microsoft و RockStar قرارداد بستن MS به *R مبلغ 50 میلیون دلار داد ولی 70 میلیون کاسب شد(از محل فروش DLCـها)پس فراموش نکنید یه شرکت بازی سازی هر چقدر بزرگ و توانمند باشه در مقابل شرکت هایی که رو کنسولشون بازی تولید میکنه و بازار خوبی داره سعی میکنه رئیس و کارمندی رو رعایت کنه...
نکته ی آخر اینکه Ghostbusters نسخه ی PS3 از اینم رزولوشنش کمتر بود ولی بعد از حدود 2 هفته با پچ حل شد...
100% taeed

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or